Cum să pui un castel de avere

Făcând o avere este una dintre cele mai bune modalități de a-ți distra prietenii. Tot ce aveți nevoie este o bucată de hârtie și un marker pentru a crea un joc distractiv pe care îl puteți juca oriunde, oricând. Mai intai foloseti hartia folosind abilitatile tale de origami, apoi completeaza spatiile goale cu averi care vor avea prietenii tai crapati.

Cap 1
Împingerea teller-ului de fortune

 1. Obțineți un pătrat de hârtie origami sau o hârtie de copiat.
  1
  Obțineți un pătrat de hârtie origami sau o hârtie de copiat. Nu contează ce culoare sau dimensiune este hârtia atâta timp cât are forma unui pătrat. [1]
  Dacă utilizați o bucată de hârtie dreptunghiulară, o puteți tăia într-un pătrat. Rabatați un colț peste partea adiacentă. Utilizați o foarfecă pentru a tăia micul dreptunghi. Ce rămâne rămâne o bucată de hârtie în formă de pătrat. Este distractiv să-i faci pe micile averi pe care să le poți pune în buzunar sau să te ascunzi în rucsacul unui prieten. Utilizați o bucată mică de hârtie pentru a face un mini-avere.
 2. Rabatați-o în diagonală.
  2
  Rabatați-o în diagonală. Rabatați colțul din dreapta sus pentru a atinge colțul din stânga jos. Ridicați pliul cu degetul.
 3. Faceți o altă pliere diagonală.
  3
  Faceți o altă pliere diagonală. Rotiți hârtia și pliați partea opusă. Rabatați colțul din stânga sus pentru a atinge colțul din dreapta jos. Ridicați pliul cu degetul.
 4. Împingeți hârtia în jumătate.
  4
  Împingeți hârtia în jumătate. Aduceți marginea superioară la marginea inferioară. Ridicați foldul.
 5. Împingeți hârtia în jumătate.
  5
  Împingeți hârtia în jumătate. Rotiți hârtia și împingeți cealaltă margine la marginea opusă. Ridicați foldul. Acum, hârtia dvs. ar trebui să aibă patru crease criss-trecere prin mijloc.
 6. Aduceți toate colțurile în centrul pieței.
  6
  Aduceți toate colțurile în centrul pieței. Ridicați pliurile. Veți rămâne cu o formă mai mică.
 7. Flip-o.
  7
  Flip-o. Partea netedă trebuie să fie orientată în sus.
 8. Aduceți toate colțurile în centrul pieței.
  8
  Aduceți toate colțurile în centrul pieței. Toate colțurile ar trebui să se întâlnească perfect în centru. Ridicați marginile. Ai terminat plierea!

Cap 2
Scrierea fortunes

 1. Răsturnați castelul, astfel încât pătratele să fie orientate în sus.
  1
  Răsturnați castelul, astfel încât pătratele să fie orientate în sus. O parte a ghicitorului arată ca patru pătrate; celălalt arată ca patru triunghiuri. Începeți cu pătratele în sus.
 2. Completați patratele cu numele celor patru culori.
  2
  Completați patratele cu numele celor patru culori. Scrieți o singură culoare în fiecare pătrat. Poate fi orice culoare doriți.
  De exemplu, ați putea scrie roz, verde, purpuriu și portocaliu. Ați putea, de asemenea, pur și simplu colorați clapele fiecare cu o culoare diferită. [2] Sau dacă doriți să faceți ceva diferit, scrieți numele a patru animale, patru planete, patru stele de film sau orice alte patru elemente pe care le doriți. Doar limitați-l la unul pe pătrat.
 3. Flip-o.
  3
  Flip-o. Acum, triunghiurile ar trebui să fie orientate în sus.
 4. Numarati triunghiurile.
  4
  Numarati triunghiurile. Fiecare triunghi este împărțit în două părți, pentru un total de opt triunghiuri. Numerotați triunghiurile de la 1 la 8. numerotați primele două triunghiuri 1 și 2, al doilea 3 și 4 și așa mai departe până când ați urcat la 8.
 5. Scrieți o avere sub fiecare număr.
  5
  Scrieți o avere sub fiecare număr. Deschideți triunghiurile 1 și 2 și scrieți o avere sub fiecare număr. Faceți același lucru pentru 4, 5, 6, 7 și 8, astfel încât să aveți un total de 8 averi în averea dvs. Aventurile pe care le-ai scris poate fi orice. S-ar putea să trebuiască să scrieți în imprimare foarte mic pentru a se potrivi tot! Iată câteva exemple de averi pe care le-ați putea scrie: [3]
  Ceva uimitor vă vine mâine. Ești destinat să te căsătorești cu Justin B. când ai 23 de ani. Vei încerca mâine să faci un test de matematică, dar vei primi în continuare o clasă A. Vei trăi o viață foarte lungă și fericită, dar nu vei mai fi niciodată un milionar. Viitorul tău va fi sumbru, dacă nu faci o mare schimbare personală. Nu veți ști niciodată dacă vă place înapoi dacă nu vă întrebați azi.

Cap 3
Spunând norocul oamenilor

 1. Rotiți-o astfel încât pătratele să fie orientate în sus.
  1
  Rotiți-o astfel încât pătratele să fie orientate în sus. Asta înseamnă că partea cu culorile ar trebui să fie îndreptată spre tine.
 2. Țineți degetele și degetele sub patrate.
  2
  Țineți degetele și degetele sub patrate. Ridicați ușor pătratele, astfel încât să puteți așeza degetele dvs. sunt sub două clape de fund, iar arcul dvs. se află sub primele două. Cu degetele înăuntru, fiecare pătrat formează un mic con. Țineți ghicitorul, astfel încât vârfurile conurilor se ating în mijloc.
 3. Operați castelul.
  3
  Operați castelul. Strângeți degetele și degetele împreună, apoi trageți-le în afară. Cele patru secțiuni ale ghicitorului se vor deplasa cu degetele. Când mutați secțiunile înainte și înapoi, ghicitorul va arăta ca o deschidere și o închidere a gurii.
 4. Spuneți averile oamenilor.
  4
  Spuneți averile oamenilor. Acum e timpul să te distrezi cu averea ta. Obțineți ghicitorul pregătit, punând degetele și degetele în cele patru compartimente în formă de con. Țineți vârfurile împreună în centru, astfel încât tot ce puteți vedea sunt cele patru culori diferite de pe vârfurile clapelor. Apoi jucați jocul după cum urmează:
  Faceți pe cineva să alegeți una dintre culori. Exprimați culoarea și deplasați-o în oră pentru fiecare literă. De exemplu, în cazul în care persoana spune "roșu", mutați antetul pentru "r", pentru "e" și pentru "d". Întrerupeți-l în locul unde se află. Personalizați persoana în "gura" ghicitorului și alegeți unul dintre cele patru numere care este vizibil. Să presupunem că alege 5. Mișcă banca, apoi ieșind, apoi înăuntru, apoi afară, apoi înăuntru, pentru un total de cinci mișcări. Întrerupeți ghicitorul în locul unde se află. Lasă persoana să privească în avere și să aleagă un număr nou. De data aceasta, deschideți clapeta și citiți averea care merge cu acel număr.