Cum să te îmbraci în timp ce dormi

Un somn bun de noapte este esențial dacă doriți să arătați cel mai bine. În plus față de faptul că vă asigurați că aveți suficient somn, există multe alte lucruri pe care le puteți face pentru a vă maximiza beneficiile de frumusețe. Corpul tau se regenera in timp ce dormi si poti profita de procesele sale naturale pentru a obtine o piele mai frumoasa, parul si multe altele! Există chiar și câteva modalități ușoare de a-ți modela părul în timp ce dormi.

Cap 1
Obținerea părului frumos

 1. Aplicați o mască de păr cumpărată de magazin.
  1
  Aplicați o mască de păr cumpărată de magazin. Dacă aveți păr uscat sau deteriorat, îl puteți reumple în timpul somnului prin aplicarea unei măști de păr. Cea mai mare parte va cere să vă spălați părul în dimineața următoare, așa că asigurați-vă că aveți timp să faceți acest lucru. [1] Pentru a păstra produsele în păr, poate doriți să o înfășați într-un prosop, un tricou sau chiar celofan wrap. Aceste produse ar putea să vă vată pe pernă, așa că asigurați-vă că o protejați cu un prosop dacă sunteți îngrijorat în legătură cu faptul că ambalajele nu stau la dispoziție.
 2. Faceți-vă propriul tratament condiționat.
  2
  Faceți-vă propriul tratament condiționat. Dacă nu doriți să vă distrați de o mască de păr scumpă, vă puteți face acasă. Măștile de păr personalizate sunt chiar mai confortabile decât cele cumpărate de magazin, așa că asigurați-vă că vă împachetați în siguranță părul și vă oferiți o mulțime de timp să-l spălați în dimineața următoare. Puteți găsi o varietate de rețete online, dar unele ingrediente de hidratare comune includ următoarele: [2] Avocado Maioneză Ulei de măsline Ou crud Unt de shea Aloe vera Iaurt Pumpkin Banana Ulei de nucă de cocos Lapte
 3. Creați valuri.
  3
  Creați valuri. Pentru a vă trezi dimineața cu valuri frumoase, încercați să vă fixați părul în chifle mici sau în panglici înainte de a vă culca. De asemenea, puteți încerca să vă împachetați părul în jurul unei benzi de cap. Dimineața, lăsați-vă părul în jos, aplicați un pic de produs de styling dacă este necesar și veți fi gata să plecați. [3] În funcție de tipul de păr, poate doriți să aplicați un spray ușor de păr, un produs curling sau chiar și ulei de tăbăcire pentru al ajuta să țină valul.
 4. Renunță la frizz.
  4
  Renunță la frizz. Indiferent de felul de păr pe care îl aveți, puteți ajuta să păstrați aspectul grozav între șamponarea legând-o într-o eșarfă de mătase înainte de culcare. Dacă nu doriți să purtați o eșarfă în pat, încercați să dormiți pe o mată fata de perna. Acesta va crea mult mai puțin frecare decât o pernă de bumbac, ceea ce înseamnă mai puțin frizz.

Cap 2
Obținerea unei piețe frumoase în timpul somnului

 1. Păstrați-vă fața curată.
  1
  Păstrați-vă fața curată. Cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru piele noaptea este spălarea acesteia. Îndepărtarea tuturor murdăriei și machiajului de pe piele îi va permite să se regenereze și va împiedica spargerea. [5] Țineți-vă fața liberă de ulei în timpul nopții, ținându-vă părul departe de piele. Împachetarea acestuia într-o eșarfă de mătase vă va proteja atât pielea, cât și părul.
 2. Adormiți-vă pe spate.
  2
  Adormiți-vă pe spate. Frictiunea dintre fata si perna dvs. poate provoca aparitia ridurilor, asa ca incercati sa dormiti pe spate. [6] Daca nu aveti cum sa va opriti dormind, incercati sa treceti la o perna din mătase sau satin. Aceste materiale creează mai puțină frecare, astfel reduc riscul de riduri. De asemenea, este important să vă schimbați perna la fiecare câteva zile, deoarece uleiurile de pe fața dvs. se pot dezvolta rapid.
 3. Ridicați capul.
  3
  Ridicați capul. Ochii unor oameni tind să fie puși în dimineața, chiar dacă au dormit bine. Acest lucru se poate datora acumulării de lichide, deci preveniți-o prin ridicarea ușoară a capului pe măsură ce dormiți. Două perne ar trebui să facă truc.
 4. Utilizați cremă de ochi.
  4
  Utilizați cremă de ochi. Indiferent dacă sunteți preocupat de puffiness sau cercuri întunecate sub ochi, distruge-le prin aplicarea unei cantități generoase de cremă de ochi înainte de culcare.
 5. Hidrata.
  5
  Hidrata. Pentru pielea sănătoasă, cu o strălucire roșie, asigurați-vă că aplicați o cantitate generoasă de hidratant pe piele înainte de culcare. Acest lucru este deosebit de important în timpul iernii. [7] Pentru hidratarea feței, asigurați-vă că utilizați un produs care nu vă va înfunda porii. Dacă aveți alte probleme de piele, cum ar fi pete întunecate sau riduri, puteți găsi creme de noapte special formulate pentru a le face față, în timp ce hrănesc, de asemenea, pielea cu umezeala de care are nevoie. Pentru a hidrata picioarele, aplicați o cantitate liberă de loțiune sau vaselină, apoi acoperiți picioarele cu șosete de pluș.
 6. Hidrat.
  6
  Hidrat. Completați regimul de hidratare consumând multă apă și utilizând un umidificator în lunile uscate de iarnă. [9]
 7. Aplicați o mască de față de casă.
  7
  Aplicați o mască de față de casă. Pentru pielea radiantă și hrănitoare, încercați să dormiți cu o mască de casă pe față. Rețineți că acest lucru va fi cel mai probabil dezordonat, așa că probabil veți dori să puneți un prosop deasupra pernei. Există nenumărate rețete disponibile online, iar unele dintre ingredientele comune includ: [10] Ulei de măsline Ceai Ovăz de miel Miere Zahăr brun Suc de lămâie Avocado Uleiuri esențiale
 8. Lupta împotriva acneei.
  8
  Lupta împotriva acneei. Dacă aveți piele predispusă la acnee, eliminați bacteriile care cauzează pete cu o aplicare pe timp de noapte a unei creme de acnee care conține acid salicilic. Pentru pete incapabile, încercați să aplicați o mască de argilă înaintea patului. Pentru un tratament mai natural, încercați să aplicați un amestec de scorțișoară și miere pe față înaintea patului. [11]

Cap 3
Găsiți alte beneficii pentru frumusețe

 1. Aplicați un balsam de buze.
  1
  Aplicați un balsam de buze. Buzele tale au nevoie de umezeală pentru a rămâne liniștite, așa că dă-le o dragoste cu un tratament profund condiționat. Există o mulțime de opțiuni disponibile la magazinele de frumusețe. [12] Puteți, de asemenea, să faceți propriul tău tratament cu buze peste noapte cu ulei de măsline și miere. Dacă doriți să exfoliați, adăugați și zahăr brun și amestecați amestecul în buzele voastre.
 2. Reînnoiți cuticulele.
  2
  Reînnoiți cuticulele. Puteți aplica uleiuri cuticule sau balsamuri cumpărate în magazin pentru a înmuia și pentru a minimiza aspectul cuticulelor inestetice și dure. Puteți, de asemenea, să păstrați-l simplu și să aplicați vaselină pe paturile unghiilor noaptea. Pentru rezultate mai bune, purtați o pereche ușoară de mănuși în pat.
 3. Tan în timp ce dormi.
  3
  Tan în timp ce dormi. Dacă doriți să vă treziți ca și cum ați petrecut seara pe o plajă însorită, încercați să aplicați o mască pentru bronzare peste noapte. Veți avea o strălucire subtilă și o piele hidratată de pe un singur produs. [14]
 4. Țineți-vă genele.
  4
  Țineți-vă genele. Dacă doriți gene sănătoase, lungi, puneți un pic de ulei de ricin pe ele înaintea patului în fiecare noapte. [15]
 5. Albirea dintilor.
  5
  Albirea dintilor. După ce ați periat dinții așa cum ați proceda în mod normal, înmoiți periuța de dinți într-o sare de copt și spălați-o din nou. Nu vă spălați gura. [16] Nu faceți acest lucru mai des decât o dată pe săptămână sau vă puteți deteriora dinții! Puteți face acest lucru în orice moment al zilei, dar ar trebui să evitați să mănânci sau să beți ceva timp de cel puțin o oră după aplicare, ceea ce face ca timpul de culcare să fie ideal.