Cum să știu dacă mr.right nu este chiar mr.right

Fetelor, de cate ori ai fost intr-o relatie cu un tip pe care l-ai crezut a fi omul perfect? De câte ori a trebuit să-ți iei piesele din toate speranțele și visele tale pentru viitorul pe care ar fi trebuit să-l ai cu această persoană? Da, destrămarea poate fi dificilă, dar poate fi mai dificilă dacă ai văzut un viitor cu această persoană. Deci, iată câteva sfaturi despre cum să recunoașteți broaștele înainte de a le sărutați.

Paşi

 1. Știți ce căutați într-un viitor soț și nu vă mulțumiți pentru că el pare "bine.
  1
  Știți ce căutați într-un viitor soț și nu vă mulțumiți pentru că el pare "bine. "Nu vreți un bărbat care este în regulă, nu-i așa? Doriți-i pe Domnul, să începi să faci o listă de calități bune pe care tu o dorești într-un bărbat, diferențe între tine pe care le poți lucra, - lucrurile cu care nu poți să trăiești, e bine dacă-i place pizza și tu nu, sau dacă crezi că bowling-ul este o mulțime de emoții și crede că este o dragoste - acestea sunt activități pe care le poți împărtăși cu alți prieteni, dar acestea nu sunt fundamentale pentru relatie.Daca sunteti religios si este un ateu total afara, acesta nu va functiona, dragostea nu trebuie sa fie conditionata si nu are nici un sens schimbarea cine sunteti pentru altcineva. și dacă vedeți calități deosebite în ele care nu se adaugă planului dvs. original, aruncați-l! Nu poate decât să ducă la agresivitate în viitor, permiteți-vă să vă întoarceți la primele semne ale unui naufragiu, chiar dacă vă place acest tip o mulțime.Te va fi mai bine pentru tine pe termen lung dacă poți fi suficient de puternic încă de timpuriu pentru a realiza că diferențele y Ou've văzut deja va însemna relația este sortită.
 2. Nu rămâneți cu un tip care manipulează și controlează.
  2
  Nu rămâneți cu un tip care manipulează și controlează. El poate spune lucruri de genul: "Dacă vă desparți cu mine, veți regreta, pentru că nimeni nu vă poate face mai fericit decât mine". sau "Dacă nu vei avea sex cu mine, atunci nu mă iubești atât de mult cât te iubesc". Această persoană este oficial o bomba cu ceas de mers pe jos, și aceasta este, de asemenea, o dovadă destul de bună că el este imatur și nu este pregătit pentru o relație. Din nou, iubirea ar trebui să fie necondiționată. Dorința dvs. de a vă petrece puțin timp cu fetele o noapte a lunii nu înseamnă că nu îl iubiți suficient. Un tip care folosește această frază este o persoană pe care ar trebui să o fugi imediat! Fiți propria voastră persoană. "Stejarul și chiparosul nu cresc în umbra celuilalt", a spus Khalil Gibran și a avut dreptate. Ai dreptul să rămâi aceeași persoană pe care ai fost întotdeauna și dacă omul tău nu poate aprecia asta, atunci nu este "Domnule drept". Unu.
 3. Feriți-vă de grăbit într-o relație.
  3
  Feriți-vă de grăbit într-o relație. De asemenea, feriți-vă de a fi strânși împreună cu nici un angajament. Dacă ați întâlnit un tip în acest weekend într-un club și în decurs de o lună, voi sunteți "împreună", este probabil să se termine la fel de repede cum a început. Pe de altă parte, dacă ați "vorbit" și ieșiți cu un tip timp de 6 luni și nu a adus nici măcar o întâlnire, probabil că nu se va întâmpla. Un tip care nu-l poate trage împreună pentru a-ți numi prietena după șase luni probabil că nu va fi gata pentru căsătorie după 6 ani!
 4. Ai incredere in tine.
  4
  Ai incredere in tine. Dacă sunteți nebun în privința omului, dar din anumite motive, clopotele dvs. de alarmă vă spun că nu este la fel de nebun pentru tine, încredere în intuiția ta. Fiți direct și întrebați-i despre sentimentele sale. Spune-i că ești gata să stai jos cu el și întreabă dacă simte același lucru despre tine. Dacă nu poate sau nu vă poate da un răspuns direct, plecați. Ieșiți din relații și rapid! Este un instinct al unei femei care îi permite să-i spună când ceva e în neregulă. Nu are sens să fii într-o relație care nu este bazată pe încredere.
 5. Comunica.
  5
  Comunica. Dacă un tip vă vorbește prea mult despre relațiile sale anterioare și vă simțiți neconfortabil, spuneți-i că vă deranjează. Dacă continuă să vorbească despre fostul său, mai ales dacă l-ar fi lăsat în mână, atunci o întrerupe. Este evident pentru tine că are nevoie de timp să se gândească dacă este într-adevăr gata să meargă mai departe.
 6. Nu vă grăbiți să faceți sex.
  6
  Nu vă grăbiți să faceți sex. Dating este modul în care decidem dacă această persoană este potrivită pentru noi. Femeile tind să considere sexul ca fiind un act foarte intim, în timp ce bărbații nu sunt la fel de calmi și neclintiți în privința lor. Indiferent cât de minunat sau de perfect se pare că este în primele două până la trei luni, trebuie să vă reamintiți că într-adevăr nu ați avut șansa să-l cunoașteți profund. Așteptați până când îl cunoașteți cu adevărat pe acest bărbat înainte de a vă împărtăși această parte foarte intimă cu dumneavoastră. Dacă după o lună sau două se va dovedi că, așa cum este, nu este domnul drept, va fi mult mai ușor să-l lași să plece dacă nu ai dormit cu el. Dacă te apasă înainte să fii gata, dă-i drumul. Aveți nevoie de un bărbat matur, care este dispus să vă respecte dorințele dumneavoastră în acest subiect important.
 7. Recunoașteți lipsa de respect ca pe un avertisment.
  7
  Recunoașteți lipsa de respect ca pe un avertisment. Un bărbat care te iubește cu adevărat nu te va respecta niciodată în fața altora, mai ales la începutul relației. În timp ce teșirea blândă este acceptabilă, zdrențuirea pe pieptul tău plat, atrăgând atenția asupra faptului că ai câștigat câțiva kilograme sau te-ai făcut cu capul glumelor lui ar trebui să fie un avertisment pentru tine. Un om îndrăgostit nu numai că nu te va respecta pe sine însuși, dar el nu va fi de acord ca alții să-ți spună lucruri rele pentru tine sau pentru tine. Dacă vrei cu adevărat cavalerul în armura stralucitoare, nu accepta un neanderthal care nu știe cum să trateze o femeie. Acest lucru se extinde la tratamentul față de prietenii tăi> Dacă îl cheamă pe cel mai bun prieten al tău un "hoț urât" sau alt nonsens, e lipsit de respect. Spune-i așa și insistă să se comporte într-o manieră respectuoasă în care tu și cu cei dragi ai tăi te interesează. Același lucru este valabil pentru dvs. - nu profitați de el, făcând comentarii indirecte despre el. Abuzul verbal este încă abuz, iar fetele pot face la fel de ușor ca băieții să o facă fetelor.
 8. Examinează relația cu mama lui.
  8
  Examinează relația cu mama lui. Poți să-i spui foarte mult despre un bărbat prin felul în care îi tratează pe ea și pe toată familia. Dacă e prea atașat, e băiat de mamă și va trebui să te ocupi de mama lui atâta timp cât ești împreună. Dacă el este respingător sau nepoliticos față de ea, va fi în felul ăsta cu tine. Dacă o face idolică, feriți-vă. Veți găsi că încercați să atingeți acel obiectiv stabilit de mama sa și că nu este doar stresant, dar imposibil. Este vorba despre găsirea unui mediu perfect, un tip care se ocupă de mama sa, dar nu se închină sau depinde de ea pe deplin - și, pe deplin, înseamnă lucruri cum ar fi locuința, chiria, banii de mâncare, mașina și hainele.