Cum să repari un corn rupt de mașină

Un corn de mașină este un element important al unui vehicul care funcționează în mod corespunzător. S-ar putea să întâlniți mai multe probleme cu un corn de mașină care include un corn care suflă la un ton mai scăzut decât este normal sau un corn care nu suflă deloc. Fixarea unui corn rupt de mașină poate fi adesea un proiect de tip "do-it-yourself". Cu toate acestea, atunci când defecțiunea necesită îndepărtarea altor părți ale autovehiculului, cum ar fi airbagul lateral al șoferului, va trebui să apelați la un profesionist.

Cap 1
Paşi

 1. Stabiliți problema cu cornul dvs.
  1
  Stabiliți problema cu cornul dvs. Identificarea tipului de corn rupt de mașină pe care îl aveți vă va ajuta să decideți cum să abordați remedierea.
 2. Puneți capota și puneți pe cineva apăsând cornul dacă sună la volum redus.
  2
  Puneți capota și puneți pe cineva apăsând cornul dacă sună la volum redus. Multe mașini au 2 sau mai multe coarne. Dacă sunetul claxonului este scăzut când îl apăsați, 1 sau mai multe dintre coarne au încetat să mai funcționeze.
 3. Localizați claxonul sau coarnele pe suportul radiatorului sau în spatele grilajului mașinii.
  3
  Localizați claxonul sau coarnele pe suportul radiatorului sau în spatele grilajului mașinii.
 4. Scoateți conectorul firului.
  4
  Scoateți conectorul firului. Cornul ar trebui să semene cu o siguranță cu fire care ies din ea. Pentru a scoate conectorul firului, apăsați în jos partea inferioară a conectorului și apoi trageți cablajul afară. Scoateți șurubul de fixare și știfturile de bastoane, care sunt atașate la cablaj. Curățați componentele și apoi reatașați-le. Întreabă-l pe ajutorul tău să-l repeze din nou.
 5. Achiziționați o claxă de înlocuire dacă curățați componentele claxonului nu vă fixează cornul caroseriei redus.
  5
  Achiziționați o claxă de înlocuire dacă curățați componentele claxonului nu vă fixează cornul caroseriei redus. Puteți alege să înlocuiți cornul rupt cu cornul exact instalat inițial în mașină sau puteți alege un corn universal pentru mașină.

Cap 2
Nici un sunet

 1. Verificați dacă cutia de siguranțe nu va face niciun sunet.
  1
  Verificați dacă cutia de siguranțe nu va face niciun sunet. Citiți manualul de utilizare pentru a găsi locația cutiei de siguranțe a mașinii. Manualul dvs. de utilizare vă va informa, de asemenea, despre siguranța specifică legată de funcționarea claxonului de mașină.
 2. Scoateți siguranța cu o pereche de pensete, clește cu acul sau o pereche de clești obișnuiți.
  2
  Scoateți siguranța cu o pereche de pensete, clește cu acul sau o pereche de clești obișnuiți. De asemenea, puteți să scoateți siguranța cu degetele. Siguranța dvs. a eșuat dacă banda metalică din interiorul acesteia este ruptă.
 3. Înlocuiți siguranța dacă este defectă.
  3
  Înlocuiți siguranța dacă este defectă. Puteți achiziționa siguranțe de schimb de la un magazin de aprovizionare auto. Instalați siguranța potrivită și apoi ajutați-l pe ajutor să încerce din nou claxonul.
 4. Verificați dacă lampa airbag-ului este aprinsă pe tabloul de bord dacă nu există nici o problemă cu siguranța.
  4
  Verificați dacă lampa airbag-ului este aprinsă pe tabloul de bord dacă nu există nici o problemă cu siguranța. O problemă cu airbag-ul poate duce la o funcționare defectuoasă. În cazul în care airbagul sa extins, este posibil ca acesta să interfereze cu elementul numit arc de ceas care permite alimentarea cu energie electrică a butonului corn de la bobina releului care se conectează la claxonul propriu-zis.
 5. Luați autovehiculul la un mecanic profesionist dacă lumina airbag-ului este aprinsă.
  5
  Luați autovehiculul la un mecanic profesionist dacă lumina airbag-ului este aprinsă. Dacă airbagul sa extins, un mecanic profesionist va trebui să scoată și apoi să instaleze corect airbagul. Un mecanic poate determina alte probleme posibile cu cornul dvs. dacă nu ați reușit să izolați problema.