Cum să scapi de păianjeni de lupi

Păianjenii de păianjeni sunt păianjeni solizi, de culoare maro, de dimensiuni de la 0,04 până la 1,18 inci (1 până la 30 mm). Acești păianjeni sunt vânători care locuiesc la sol, care se ascund frecvent în colțuri și umbre întunecate. Acestea pot fi dureroase, dar nu sunt fatale și, în general, inofensive în comparație cu mușcăturile de păianjen mai grave. Cu toate acestea, păianjenii de lup pot deveni în continuare dăunători majori dacă o infestare apare brusc în casa sau în curtea ta. Dacă aveți nevoie pentru a scăpa de păianjeni de lup în casa sau la locul de muncă, iată ce ar trebui să știți.

Cap 1
Schimbați mediul exterior

 1. Ridică-ți curtea de zgomot și resturi.
  1
  Ridică-ți curtea de zgomot și resturi. Ștergeți grămezi de tăieturi de iarbă, frunze, lemn de foc, mulci sau compost. Locurile întunecate atrag păianjenii de lup, care se ascund în aceste zone în timpul zilei. Prin expunerea cât mai multor curți posibil la lumina soarelui, faceți zona relativ neatinsă pentru păianjenii lupilor. Ștergeți cât mai multe resturi și aglomerații din curte. Chiar și obiecte ca plantații goi, pietre și grătare pot oferi un loc de ascundere întunecat care va atrage păianjenii de lup.
 2. Îndepărtați vegetația din perimetrul casei.
  2
  Îndepărtați vegetația din perimetrul casei. Deplasați arborii și alte plante grele, care acoperă solul departe de clădire. Păianjenii de liliac se iubesc să se ascundă în locuri întunecate, iar vegetația joasă se găsește printre spoturile ascunse ale păianjenului lupului. Dacă este posibil, eliminați toate plantele de acoperire a solului din curte. Dacă acest lucru nu este posibil, ar trebui cel puțin să mișcați aceste plante departe de perimetru și de perimetrul exterior al curții pentru a extrage păianjenii departe de casa ta.
 3. Sigilați fisurile și găurile în peretele exterior.
  3
  Sigilați fisurile și găurile în peretele exterior. [1] Asigurați-vă că toate crăpăturile și spărturile care duc spre exterior sunt împrăștiate, împiedicându-le să se strecoare păianjenii de lupi. Utilizați caulk pentru a umple golurile, găurile și crăpăturile din partea laterală a fundației sau de-a lungul peretelui exterior. Adăugați o scurgere de vreme la uși și ferestre, pentru a minimiza riscul de a permite unui păianjen de lup să se strecoare în jos. Păstrați ecrane rupte sau înlocuiți ecranele complet.
 4. Instalați ecrane de insecte.
  4
  Instalați ecrane de insecte. Fixați cu atenție un ecran cu ochiuri fine peste toate orificiile care conduc spre exterior. Acordați o atenție deosebită fantele de fundație. În timp ce păianjenii de lupi pot intra în casa dvs. prin orificii de ventilație și coșuri de fum, aceștia sunt în primul rând vânători care locuiesc la sol și sunt cel mai probabil să pătrundă prin orificii și spații cu crawlere de-a lungul fundației clădirii.
 5. Scoateți sau schimbați iluminatul exterior.
  5
  Scoateți sau schimbați iluminatul exterior. Luminile din exteriorul casei dvs. atrag muste, molii și alte insecte pe timp de noapte, oferind o sursă de hrană atrăgătoare pentru păianjenii de lup. Păstrați luminile oprite cât mai mult posibil pentru a limita numărul de insecte trase la casa ta. Desenați jaluzelele sau nuanțele închise pentru a evita inundarea luminii interioare. Treceți la lămpile de vapori de sodiu în locul lămpilor standard de exterior. Aceste lămpi au o nuanță galbenă moale, care este mai puțin probabil să atragă bug-uri. Aceasta este o metodă de control deosebit de eficientă împotriva păianjenilor de lup. Lupii de păianjen vânau noaptea, așa că, cu cât mai puțină hrană disponibilă pe timp de noapte, cu atât mai puțin este probabil să se țină pe loc.

Cap 2
Schimbați mediul interior

 1. Vacuați casa în mod regulat.
  1
  Vacuați casa în mod regulat. Utilizați o mătură sau un aspirator pentru a curăța în mod regulat în interior. Măsurarea și aspirarea podelei elimină miezurile care pot atrage insecte. Deoarece insectele sunt o sursă de hrană pentru păianjenii de lup, mai puțini insecte vor însemna mai puțin hrană pentru păianjenii de lup, ceea ce va împiedica păianjenii să rămână în zonă. Acordați o atenție deosebită oricărei zone unde vedeți păianjeni. Eliminarea web-urilor descurajează păianjenii să se reinstaleze în aceeași zonă.
 2. Scoateți cutiile de carton.
  2
  Scoateți cutiile de carton. Dulapuri din carton realizate din carton în favoarea containerelor etanșe din plastic. Este deosebit de important să eliminați subsolurile, mansardele, dulapurile, spațiile de accesare cu crawlere și alte zone întunecate de cutii de carton. Lupii de păianjeni sunt atrași în zone întunecate, făcându-i mai multe șanse să-și găsească drumul spre o cutie de carton dacă este plasat în întuneric. Containerele din plastic etanș sunt greu pentru ca să se strecoare păianjenii de lupi, dar o cutie de carton este mult mai ușor pentru un păianjen de lup pentru a se stoarce înăuntru.
 3. Umple golurile.
  3
  Umple golurile. Aplicați ceară în jurul crăpăturilor și cablurilor care duc spre exterior. Chiar dacă ați umplut golurile în afară, este încă înțelept să faceți acest lucru și în interior. Există unele lacune care s-ar putea să nu fi fost vizibile din exterior pentru a fi mai ușor de observat în interiorul. Începeți din partea de jos a casei dvs. și lucrați în sus. Lupii de păianjeni sunt cel mai probabil să atârne în jurul subsolurilor și să se crawleze spațiile, astfel încât spider-proofing aceste zone este cel mai important. Treceți treptat în sus, terminând cu podul.
 4. Tăiați dezordinea.
  4
  Tăiați dezordinea. Lupii de lut sunt atrasi spre spatii intunecate, astfel incat curatarea de gramezi de reviste, haine murdare, carti si cutii este una dintre cele mai bune metode pe care le poti folosi pentru a te impiedica sa te surprindi mai tarziu de un păianjen de lup.

Cap 3
Tratamente chimice

 1. Utilizați substanțe chimice specificate pentru controlul păianjenului.
  1
  Utilizați substanțe chimice specificate pentru controlul păianjenului. Deoarece păianjenii nu sunt insecte, multe insecticide generice nu pot avea un efect puternic împotriva păianjenilor de lup [2]. Un pesticid specific etichetat pentru păianjenii de lup este chiar mai bun, dar majoritatea produselor chimice create pentru a lucra împotriva păianjenilor vor funcționa eficient. Chimicalele concepute pentru a ucide imediat paianjenii vor elimina doar păianjenii deja în casă. Aceste măsuri ar trebui să fie utilizate în combinație cu măsuri menite să împiedice păianjenii de lupi să se strecoare pentru o eficiență maximă. Produsele chimice reziduale oferă mai multă eficacitate pe termen lung și pot fi mai utile dacă aveți dificultăți în a împiedica accesul păianjenilor în clădire. Pesticidele reziduale stropite pe teren funcționează mai bine împotriva păianjenilor de lup decât multe alte soiuri de păianjen. Mulți paianjeni călătoresc de-a lungul zidurilor și a zidurilor și, ca rezultat, trec rareori peste obstacolele produse de pesticidele reziduale. Lupii de păianjen vânăci pe teren, cu toate acestea, astfel încât acestea sunt mai susceptibile de a intra într-un pesticid rezidual.
 2. Căutați un insecticid care conține piretroide.
  2
  Căutați un insecticid care conține piretroide. [3] Acestea includ, de obicei, insecticide reziduale care sunt pulverizate sau stropite. Piretroidele sunt o familie de substanțe chimice obținute din flori de piretru. Insecticidele produse cu piretroide sunt comune și de obicei cele mai eficiente împotriva păianjenilor de toate soiurile. Piretroizii obișnuiți utilizați în insecticidele casnice includ bifentrin, ciflutrin, permetrin și tetrametrin. Pe lângă insecticidele piretroide, insecticidele care conțin deltamethrin, cypermetrin, lambda-cyhalothrin sau bifentrin sunt, de asemenea, eficiente în general împotriva păianjenilor de lup.
 3. Acid boric scatter.
  3
  Acid boric scatter. Presăriți o cantitate mică de acid boric în colțuri întunecate, crăpături și sub podele și mobilier. Acidul boric, denumit și borat de hidrogen, este o pulbere albă folosită pentru scopuri insecticide, industriale și în alte scopuri. Este relativ netoxic pentru oamenii adulți, dar poate reprezenta o amenințare pentru copii și animale de companie. Chimicul este abraziv, tăind în exteriorul păianjenului de lup și provocând scurgerea fluidelor corporale. De asemenea, acționează ca o otravă în stomac. Păianjenul o dă pe picioare și înghite otravă în timp ce se îngrămădește.
 4. Spray pesticide în aer liber în jurul perimetrului casei.
  4
  Spray pesticide în aer liber în jurul perimetrului casei. Utilizarea pesticidelor în jurul fundației va crea o barieră, împiedicând trecerea păianjenilor de lup. Nu stropiți lemn de foc. Dacă faceți asta, aruncați lemnul de foc departe. Nu este sigură să arzi lemn de foc tratat cu pesticide.

Cap 4
Soluții naturale

 1. Puneți capcane lipicioase în jurul casei.
  1
  Puneți capcane lipicioase în jurul casei. Așezați o capcană lipicioasă în orice zonă suspectați de păianjeni de lupi pentru a fi ascunși, acordând o atenție deosebită colțurilor ascunse și ascunse. Aceste capcane sunt alcătuite dintr-un carton puțin mai mult decât greu, cu un lipici extrem de lipicios lipit pe ele. Lupii de păianjen și alți dăunători se blochează pe adeziv în timp ce pătrund în capcană. Ei devin incapabili să se miște și să moară de foame. Puneți capcane de clei în colțurile subsolurilor și garajelor. Capcanele ar trebui să fie plasate sub și în spatele mobilierului, precum și pe ambele părți ale oricărei uși care conduce spre exterior. Nu lăsați aceste capcane la îndemâna copiilor mici și a animalelor de companie. Copiii și animalele de companie ar putea rămâne blocați în aceste capcane, iar eliminarea acestor capcane poate fi un proces dificil.
 2. Utilizați un pesticid organic.
  2
  Utilizați un pesticid organic. Pesticidele pe bază de plante realizate cu hexa-hidroxil sunt, în general, eficiente împotriva păianjenilor de lup [4]. Aceste insecticide se găsesc sub formă de praf sau praf care pot fi stropite sub mobilier, în colțuri de subsol închise la culoare și alte zone slab luminate. Hexa-hidroxilul este, de asemenea, sigur pentru animalele de companie și sigur.
 3. Vânați păianjenii lupului în jos.
  3
  Vânați păianjenii lupului în jos. [5] Dacă intenționați să omorâți paianjenii unul câte unul, cel mai bun mod de a face acest lucru este să le urmăriți prin strămutarea unei lanterne în cele mai întunecate colțuri ale casei dvs. noaptea. Puteți urmări, de asemenea, păianjenii în afară strălucind o lanternă în creștere, pete de pădure și arbuști dense. Lupii păianjeni au discuri situate în spatele ochilor lor. Aceste discuri sunt reflexive, permițându-le să vadă noaptea. Acesta va reflecta, de asemenea, lumina de la lanterna dvs., făcând acești paianjeni ușor de urmărit în întuneric.
 4. Capcane de lupi într-un container.
  4
  Capcane de lupi într-un container. Când este văzută, așezați un recipient de plastic sau o cană peste păianjen și glisați o bucată greu și fermă de placă sub cupă, mișcându-vă cu atenție pentru a împiedica păianjenul să se poată derula. Eliberați păianjenul din exterior cât mai curând posibil. Asigurați-vă că eliberați-l departe de perimetrul casei dvs., astfel încât să nu se târască din nou înăuntru imediat ce este liber. Utilizați o mănușă atunci când capturați și luați paianjeni de lup pentru a reduce riscul de mușcătură. În timp ce veninul de păianjen de război nu este de obicei toxic pentru oameni, obținerea mușcatului poate încă să înțepene considerabil. De asemenea, este posibil să aveți o reacție alergică la venin, iar purtarea mănușilor va împiedica apariția unei posibile reacții.
 5. Omoară păianjenul cu o mătură.
  5
  Omoară păianjenul cu o mătură. Când vedeți un păianjen de lup, loviți-l cu o mătură standard pentru al ucide. De asemenea, puteți folosi un pantof sau alt obiect solid pentru a sparge păianjenul. În mod similar, puteți utiliza un aspirator pentru a suge păianjenul lup. Deoarece păianjenii de lup sunt destul de mari, de obicei, puteți ucide adulții cu o mătură. Spiderii mai mici sunt mai predispuși să alunece prin perii măturei, făcând măturile mai puțin eficiente ca arme.
 6. Spălați paianjenii.
  6
  Spălați paianjenii. [6] Folosiți un flux puternic de jet de la un furtun de grădină pentru a sperie păianjenii lupi afară. Apa nu va ucide un păianjen de lup, dar o explozie puternică va fi suficientă pentru ao speria și poate descuraja păianjenul să se întoarcă. În plus față de sablarea oricărui păianjen de lup vă vedeți cu apă, ar trebui să pulverizați, de asemenea, sub streașină acoperișuri, pervazuri de ferestre, terase și acoperișuri de verandă și punți.