Cum să ai stil boem

Stilul boem, denumit adesea "boho" sau "boho chic", este un stil de îmbrăcăminte care a fost popularizat în anii 1960 și 1970, deși este posibilă urmărirea rădăcinilor. Esența boemului se concentrează pe țesături libere și curgătoare. Acest stil subliniază, de asemenea, îngrijorarea față de mediul înconjurător, astfel încât țesăturile naturale și îmbrăcămintea uzată sunt uzate. Dacă doriți să vă stil în mod boem, luați măsuri pentru a încorpora stilul boem în dulap. Amintiți-vă, totuși, că stilul boemic pune accentul pe găsirea îmbrăcăminții care te face să te simți în armonie cu tine și cu natura, așa că nu presupui că există reguli tari și rapide despre ceea ce este și nu este boem.

Cap 1
Dressing bohemian

 1. Îmbrăcați-vă hainele.
  1
  Îmbrăcați-vă hainele. Încercați să creați un fel de aspect tânăr relaxat. Aceasta înseamnă că veți dori să îmbrăcați hainele unul peste celălalt pentru a obține un aspect cu adevărat boem. Aspectul a fost inspirat de tiganii si hippii care calatoresc cu tot ceea ce detin, ceea ce inseamna ca ei au stratificat hainele peste alte piese pentru a se incalzi si pentru a evita sa mai poarte haine suplimentare. strângeți coșul de strângere sub o cămașă care curge, puteți să îmbrăcați o haină peste o tunica liberă, sau chiar să strângeți toate trei împreună. Acest lucru are avantajul suplimentar că, dacă te încălzi sau frig, ai întotdeauna un strat pe care îl poți elimina sau pune înapoi ori de câte ori ai nevoie.
 2. Alegeți bucăți supradimensionate, care curg.
  2
  Alegeți bucăți supradimensionate, care curg. Întreaga idee a stilului boem este liberă și curgătoare. Fuste lungi maxi sau fuste țărănești sunt idei bune, precum și tunici și vase de lumină. Orice vă face să vă simțiți ușor și confortabil este o alegere bună. Puteți căuta, de asemenea, rochii care curge pe care le puteți apoi strat alte piese peste sau sub pentru a obține un aspect fără efort. Încercați să păstrați întinderea spre partea superioară a corpului. Vreți aspectul atrage atenția asupra feței dvs. și dacă faceți o mulțime de straturi pe fund (de ex. Purtați pantaloni sub fuste), veți atrage atenția în jos, ceea ce creează un aspect "de mare".
 3. Accentuați-vă piesele care curg cu una sau două bucăți fixe.
  3
  Accentuați-vă piesele care curg cu una sau două bucăți fixe. Deși puteți purta cu siguranță tot ceea ce este ușor de fixat, dacă doriți, puteți arunca, de asemenea, câteva piese montate. De exemplu, dacă purtați o tunică foarte curată, puteți pune apoi o pereche de legături strânse, ceea ce vă va da un pic de formă, subliniind, de asemenea, cămașa curată. [3]
 4. Căutați haine second-hand.
  4
  Căutați haine second-hand. Un boem adevărat este puțin probabil să achiziționeze haine noi, deoarece stilul se concentrează pe îmbrăcăminte de epocă, pe lângă îngrijirea mediului. Se îndreaptă spre cea mai apropiată piață de purici sau magazin de spionaj, unde puteți găsi probabil oferte bune de îmbrăcăminte și chiar veți găsi piesele originale din anii 1960 și 1970, ceea ce va stimula cu adevărat dulapul boem. pentru a coase, puteți chiar să îmbrăcați hainele proprii folosind orice țesături și modele care vă plac. Dacă cumpărați haine noi, în loc să mergeți la cel mai apropiat magazin de îmbrăcăminte la modă (gândiți-vă la H & M), optați pentru întreprinderile mici deținute în mod independent, unde puteți afla cum și unde s-au făcut îmbrăcămintea. Îmbrăcămintea va costa cu siguranță mai mult, dar probabil va fi de o calitate mult mai bună și vă va dura mult mai mult.
 5. Alegeți țesături naturale.
  5
  Alegeți țesături naturale. Cu un astfel de accent pe a fi în armonie cu natura, ar trebui să căutați îmbrăcăminte care este făcută din fibre naturale, cum ar fi el, p, pânză de brânză, cânepă și bumbac. Puteți include și câteva piese care sunt fabricate din șifon, dantelă sau mătase. [5] Evitați țesăturile cum ar fi poliesterul, care se fac sintetic. Căutați țesături care au comerț echitabil și care provin din punct de vedere etic. Dacă nu sunteți sigur și proprietarul magazinului nu vă poate spune, puteți căuta și pe internet pentru branduri care s-au angajat să își facă hainele din țesături de comerț echitabil.

Cap 2
Fă-ți părul și machiajul în stilul boem

 1. Du-te pentru valuri lungi, pierdute.
  1
  Du-te pentru valuri lungi, pierdute. Dacă părul este în mod natural ondulat, atunci puteți să vă spălați părul și să îl lăsați să se usuce în mod natural. Puteți să înfruntați orice frizziness prin aplicarea unei mici cantități de mousse la parul dvs. în timp ce este încă un pic umed. Dacă nu aveți păr natural în relief, puteți obține în continuare valuri naturale prin aplicarea unui pic de spray și / sau texturiază pe părul dvs. înainte de a folosi un uscător cu suflare cu un atașament difuzor. cu atașamentul pentru difuzor, răsturnați capul cu fața în jos și uscați la setarea rece. Folosiți-vă degetele pentru a vă înghiți părul în timp ce uscați, pentru a încuraja valurile să se formeze. Dacă aveți păr foarte, foarte drept, care refuză să se îndoaie, atunci nu vă faceți griji! Parul lung, super-drept este, de asemenea, un aspect bun boem!
 2. Încercați panglici.
  2
  Încercați panglici. O altă coafură care aduce în minte stilul boem este împletitură. Dacă părul este suficient de lung, puteți împleti părul într-o coroană în jurul capului pentru a vă arăta mai complexă sau pur și simplu puteți împleti părul într-o panglică dreaptă. Amintiți-vă că cheia este de a avea un aspect dezordonat, cu efort, astfel încât să nu vă faceți griji dacă îmbrăcămintea dvs. nu este perfectă. De fapt, dacă îmbrăcămintea este perfectă, ar trebui să o trageți puțin mai puțin pentru a da o privire mai puțin lustruită. Dacă nu puteți să vă împletiți, dar totuși doriți să vă stylizați părul într-un fel, puteți să aplicați un pic de spray sau texturiază înainte de a vă arăta părul într-un bun murdar.
 3. Păstrați-vă machiajul simplu.
  3
  Păstrați-vă machiajul simplu. Esența boho-ului este un aspect foarte natural și proaspăt. Dacă nu vreți, nu trebuie să purtați nici un machiaj, deoarece acesta este cu siguranță cel mai natural aspect. Cu toate acestea, dacă doriți să purtați machiaj, înțelegeți că aspectul mare de machiaj îndrăzneț nu este în discuție. Dacă alegeți să nu purtați nici un machiaj, puneți-l pe un hidratant cu SPF înainte de a ieși afară. Acest lucru va păstra pielea voastră proaspătă, în timp ce o protejează de razele UV nocive ale soarelui.
 4. Utilizați o fundație luminoasă.
  4
  Utilizați o fundație luminoasă. Dacă aveți vicii pe care doriți să le acoperiți folosind fundația, alegeți o fundație care să acopere lumina și să promoveze un finisaj luminos. Acest finisaj vă va oferi acea piele roșie pe care toată lumea o dorește. [8] Aplicați-vă fundația ușor și uniform pe toată fața. Vrei doar să aplici un strat subțire pentru a acoperi orice pete, dar nu vrei un aspect de machiaj care pare greu.
 5. Aplică un pic de bronzer.
  5
  Aplică un pic de bronzer. Stilul boem subliniază faptul că este unul cu natura. A fi implicat in natura inseamna petrecerea timpului in afara, ceea ce inseamna a avea un pic de stralucire soareasca. Aplicând un pic de bronzer pe pomeții voștri și pe frunte vă va da un aspect sărutat natural de soare. Acest lucru vă va face să arătați sănătoși și proaspeți. [9] Vrei doar să adaugi un pic de strălucire.
 6. Stick la machiajul neutru pentru ochi.
  6
  Stick la machiajul neutru pentru ochi. Ochiul pisicilor și dermatograful fumător nu sunt opțiuni bune dacă doriți să accentuați stilul boem. Cel mai bun este să mergeți fără machiaj ochi, dar dacă doriți să aplicați un pic de dermatograf sau rimel alegeți tonuri de pământ neutre, cum ar fi verde de măsline și maro. Aplicați doar o linie foarte subțire de contur pentru a vă accentua ochii, nu trageți linii groase și aplicați doar câteva straturi ușoare de rimel.
 7. Folosiți o nuanță naturală pe buze.
  7
  Folosiți o nuanță naturală pe buze. Dacă doriți să purtați ceva pe buze, păstrați-o foarte naturală. Puteți chiar să puneți un balsam de buze cu un SPF. Dacă doriți să folosiți culoarea, ar trebui să evitați cu siguranță culorile luminoase cum ar fi roșu și roz. În schimb, respectați tonurile neutre de piersică, care vă vor adăuga un pic de culoare buzelor, dar vor arăta în continuare naturale. Alegerea unei nuanțe neutre a buzelor, care este potrivită pentru dvs., depinde de tonul și de nuanța pielii.

Cap 3
Accesul la aspectul tău

 1. Picteaza-ti unghiile.
  1
  Picteaza-ti unghiile. Dacă vă place să vă pictați unghiile, puteți face acest lucru și puteți chiar să vă faceți o nebunie. În timp ce cea mai mare parte a stilului boem presupune păstrarea tuturor lucrurilor simple și naturale, puteți să faceți lucrurile puțin mai puțin prin pictarea unui aur sau bronz metalic pe unghiile voastre. Puteți, de asemenea, să păstrați aspectul natural și să alegeți o nuanță neutră. [11] Nu vă simțiți că trebuie să adăugați poloneză la unghiile voastre. Dacă nu vrei, nu trebuie.
 2. Adăugați câteva bijuterii.
  2
  Adăugați câteva bijuterii. Dacă îmbrăcămintea dvs. este destul de subtilă, puteți adăuga câteva piese boldate de bijuterii, dar rămâneți la tonuri naturale și evitați bijuteriile care sunt din material plastic. În schimb, căutați piese care vă plac că sunt făcute din piele (evitați acest lucru dacă sunteți vegan), cochilii, margele și fire țesute. [12] Turcoazul și lemnul sunt, de asemenea, materiale excelente pentru a fi utilizate în bijuterii. Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea bijuteriilor boemene, mergeți la magazinul local de purici sau magazinul de spionaj!
 3. Alege meserii artizanale realizate manual.
  3
  Alege meserii artizanale realizate manual. Deoarece stilul boem pune accentul pe a fi bine pentru mediul înconjurător, încercați să alegeți bijuteriile care sunt realizate manual de artizani. Nu mergeți doar la magazinul de bijuterii ieftin pe stradă și ridicați o grămadă de bijuterii. În schimb, mergeți la o piață de weekend unde artiștii își vând munca și caută bijuterii acolo. Dacă nu aveți piețe săptămânale în zona dvs., uitați-vă dacă există un centru comercial ecologic în zona dvs. Aceste magazine vând în mod obișnuit produse alimentare și de uz casnic, dar uneori oferă și o mică selecție de accesorii.
 4. Utilizați curele, eșarfe și pălării pentru a vă completa aspectul.
  4
  Utilizați curele, eșarfe și pălării pentru a vă completa aspectul. Dacă simți că tinuta dvs. lipsește încă ceva, încercați să adăugați o pălărie, o eșarfă sau o curea. Puteți utiliza o eșarfă drăguță în multe feluri diferite. Poți să-l poți în jurul gâtului, să-l ții pe umeri sau chiar să-l legi în jurul tălpii ca o centură. Dacă aveți o centură groasă și funky pe care o iubiți, purtați-o peste o cămașă lungă pentru a crea un pic de formă. [13] Dacă aveți o zi proastă de păr alegeți o pălărie floppy sau o beanie pentru a vă acoperi părul . Deoarece una dintre ideile principale ale stilului boem este stratificarea, adăugarea câtorva accesorii suplimentare poate completa într-adevăr aspectul.