Cum să obțineți relicante în smaraldul Pokémon

Aveți nevoie de Relicanth pentru a prinde Regiotoul? Sau poate crezi că Relicanth este un Pokemon cool? Citiți mai departe pentru a afla cum să prindeți unul în Pokemon Emerald.

Paşi

 1. Cumpărați o mulțime de bile de scufundări (cel puțin 25) la Poké © Mart în Mossdeep City.
  1
  Cumpărați o mulțime de bile de scufundări (cel puțin 25) la Poké © Mart în Mossdeep City. Aceste bile sunt de 3 1/2 ori mai puternice decât un Poké regulat împotriva Pokémonului sub apă (de exemplu, Relicanth); care este aproape de două ori mai puternic decât o Ultra Ball.
 2. Adu un nivel înalt (nivel 30 sau mai mare) Pokémon care cunoaște False Swipe.
  2
  Adu un nivel înalt (nivel 30 sau mai mare) Pokémon care cunoaște False Swipe. False Swipe este o mișcare de forță care nu va lovi niciodată un adversar (în loc să-i lase cu 1 HP), perfect pentru a prinde Pokémon. Grovyle sau Sceptile. Dacă ați început cu Treecko, nivelați până la nivelul 53 ca un Grovyle sau 59 ca un Sceptil pentru a afla False Swipe. Puteți, de asemenea, să-l falsizați. Nincada. Prindeți un Nincada pe Route 116 (neobișnuit) și conduceți-l la nivelul 25 fără a se dezvolta pentru al preda False Swipe. Comerț. Alternativ, tranzacționați un nivel 46 Farfetch'd, nivelul 33 Cubone, nivelul 39 Marowak, nivelul 16 Scyther sau Scizor, un Smeargle că Sketched False Swipe sau un nivel 55 Zangoose care cunoaște False Swipe.
 3. Aduceți un nivel înalt (nivelul 30 sau mai sus) Pokémon care cunoaște o mișcare de inducere a somnului.
  3
  Aduceți un nivel înalt (nivelul 30 sau mai sus) Pokémon care cunoaște o mișcare de inducere a somnului. Când Relicanth este adormit, este mult mai ușor de captat. O alternativă (deși mai puțin eficace) este mișcarea de inducere a paraliziei. Ralts, Kirlia și Gardevoir. Prinde un Ralts pe Route 102 (rare) și tren la nivelul 41 ca Ralts, nivelul 47 ca Kirlia sau nivelul 51 ca Gardevoir, pentru a-l învăța hipnoza. Spinda. Prindeți o Spinda pe Route 113 (comun) și tren-o la nivelul 23, pentru ao învăța Hipnoza. Oddish sau Gloom. Prindeți un Oddish sau Gloom pe Route 110, 117, 119, 120, 121 sau 123 sau în Zona Safari și trageți-l la nivelul 18 pentru a-l învăța pe Sleep Powder.
 4. Shroomish sau Breloom.
  4
  Shroomish sau Breloom. Antrenează-l până la nivelul 54 ca un Shroomish să-l înveți Spore.
 5. Scufuiți-vă sub apă pe Route 126 și rătăciți prin alge, până când găsiți un Relicanth.
  5
  Scufuiți-vă sub apă pe Route 126 și rătăciți prin alge, până când găsiți un Relicanth. Acestea sunt foarte rare (sansa de apariție de 1/20), astfel încât este nevoie de răbdare.
 6. Slăbiți Relicanth, fără să-l eliminați, folosind False Swipe.
  6
  Slăbiți Relicanth, fără să-l eliminați, folosind False Swipe. Utilizați alte mișcări, dacă este necesar, dar când Relicanth devine slab, asigurați-vă că utilizați False Swipe, pentru a nu lovi accidental.
 7. Induce Relicanth cu somn sau paralizie.
  7
  Induce Relicanth cu somn sau paralizie. Somnul este mai eficient decât paralizia.
 8. Aruncați bilele de scufundare până când îl prindeți pe Relicanth.
  8
  Aruncați bilele de scufundare până când îl prindeți pe Relicanth. Acest lucru poate dura ceva timp, deoarece Relicanth are o rată de captură foarte mică, similară cu unele legendare. Dacă Relicanth se trezește, amintiți-vă că-l puneți înapoi în somn.