Cum să vă pregătiți pentru o petrecere

Părțile pot fi unele dintre cele mai importante momente ale vieții voastre sociale. Cu toate acestea, pregătirea pentru o petrecere poate fi uneori stresantă. Vrei să fii îmbrăcat în mod corespunzător și în dispoziția potrivită să te bucuri cu adevărat de petrecere. Indiferent dacă mergeți singur sau cu prietenii, există o mulțime de modalități de a vă asigura că sunteți gata să plecați.

Cap 1
Noțiuni de bază în mood

 1. Pregătiți tot ce aveți nevoie pentru a aduce.
  1
  Pregătiți tot ce aveți nevoie pentru a aduce. În cazul în care petrecerea este un potluck, veți dori să facă și să aducă un fel de mâncare pentru a împărtăși. În cazul în care petrecerea este o petrecere de aniversare sau un fel de duș, va trebui să aduceți un cadou. Dacă petrecerea este o petrecere, trebuie să aduceți o sticlă de vin sau un cadou de hostess. La petreceri mai obișnuite din liceu sau colegiu, se așteaptă, în general, ca oaspeții să nu aducă nimic decât dacă au fost specificați la invitație. Dacă nu sunteți sigur ce să aduceți, este întotdeauna bine să întrebați. Din politețe, gazda dvs. poate spune că nu trebuie să aduceți nimic. Cu toate acestea, trebuie să aduceți întotdeauna ceva, chiar și simplu, ca o carte cu o notă atentă. Dacă nu puteți aduce un cadou sau vă faceți griji că ar putea fi prea mult, o sticlă de vin sau flori pentru o piesă centrală sunt opțiuni bune.
 2. Fii energizat.
  2
  Fii energizat. Încercați să vă odihniți mult în noaptea de dinaintea petrecerii. În acest fel, veți putea sta până târziu dacă se petrece noaptea târziu. Chiar dacă este petrecere în timpul zilei, totuși doriți să aveți energia pentru a fi sociabili și pentru a vă simți bine. [1] Unii oameni vor bea cafea sau altă băutură cu cofeină înainte de a ieși la petrecere. Mănâncă o masă bogată în proteine ​​înainte de a ieși. Chiar dacă vor fi mâncare la petrecere, nu vrei să ajungi înfometat.
 3. Asculta muzica.
  3
  Asculta muzica. Ascultarea muzicii preferate este modalitatea perfectă de a vă bucura de o petrecere. Poți să te energizezi și să te pregătești să dansezi sau să te pui într-o stare bună. [2] Poți să asculți muzică în timp ce te îmbraci sau când te duci la petrecere! Canta singur. Veți simți încrezător și expresiv, ceea ce este o modalitate excelentă de a vă simți când ajungeți la o petrecere.
 4. Plan de socializare.
  4
  Plan de socializare. Gândiți-vă cine va fi la petrecere și cum doriți să interacționați cu ei. Acest lucru poate fi util în special dacă sunteți timizi sau nu ieșiți prea mult. Aveți posibilitatea să realizați obiective mici, cum ar fi: "Voi vorbi cu doi oameni noi" sau "Vă voi prezenta noul meu colaborator că am o pasiune." [3] Puteți practica chiar și în oglinda daca esti foarte timid. Practicați-vă să vă introduceți pe cineva spunând: "Ai, eu ...". De unde știi gazda? Gândește-te la subiecte pe care le poți vorbi cu alți oaspeți. Urmăriți evenimentele curente? Ați lucrat la un proiect interesant? Îți poți împărtăși o poveste plină de umor despre gazdă?
 5. Decide când vei ajunge.
  5
  Decide când vei ajunge. De obicei, se presupune că oamenii vor ajunge la petrecere un pic după ce ar trebui să înceapă. Acest lucru se numește a fi "întârziat la modă". Dacă sunteți timizi, ați putea dori să ajungeți bine după ce partidul a început, astfel încât să puteți evita să faceți conversații dacă există doar câteva persoane de acolo mai devreme. [4] Pentru petreceri, petreceri pentru copii sau petreceri în care un spațiu a fost închiriat pentru această ocazie, scopul este să ajungă la timp. Întârziere la astfel de partide poate fi considerată nepoliticoasă.

Cap 2
Alegerea ce trebuie purtat

 1. Decideți ce să purtați.
  1
  Decideți ce să purtați. Veți dori să vă planificați echipamentul cel puțin parțial pe baza tipului de petrecere. De exemplu, nu v-ar purta acelasi costum la un cocktail, pe care l-ați face la un gratar de Ziua Memorialului. Alegeți ceva care este potrivit pentru această ocazie, dar vă simțiți confortabil și bun. Consultați invitația pentru indicii despre ce să purtați. Unele invitații pot spune ceva, cum ar fi, "cravată gratuită" sau "temă de vârstă spațială". Dacă invitația nu indică ce să poarte, puteți apela sau trimite un e-mail gazdei pentru a afla ce este potrivit . De asemenea, puteți să întrebați lucruri, cum ar fi "petrecerea va fi în interior sau în aer liber?" Dacă sunteți îngrijorat de vreme. Dacă nu știți ce să purtați, există cărți și site-uri care vă pot ajuta să decideți în funcție de ocazie.
 2. Rochie adecvat pentru o petrecere sau un eveniment formal.
  2
  Rochie adecvat pentru o petrecere sau un eveniment formal. Chiar și pentru petreceri și întâlniri formale, există un spectru de ceea ce se așteaptă. Evenimentul ar putea fi semi-formală, formală de afaceri, cravată albă, cravată neagră, cravată neagră opțională sau cravată neagră creativă. Aflați ce stil este potrivit pentru eveniment înainte de a alege tinuta dvs. [6] Cravată neagră implică faptul că femeile vor purta rochii lungi de seară, iar bărbații vor purta tuxedo negru. Cravata albă indică faptul că femeile ar trebui să poarte rochii lungi de seară, iar bărbații ar trebui să poarte o rochie neagră, cu pantaloni care au o singură bandă de satin sau panglică în SUA. În Europa sau în Regatul Unit, ar trebui să aibă două dungi. Afaceri formale implică faptul că atât bărbații, cât și femeile trebuie să poarte costume. Cravata neagră creativă înseamnă că femeile pot purta rochii mai scurte, cum ar fi rochii de cocktail. Bărbații pot purta mai multe elemente capricioase sau la modă, cum ar fi cummerbunds colorate.
 3. Planificați un costum distractiv pentru o întâlnire ocazională.
  3
  Planificați un costum distractiv pentru o întâlnire ocazională. O întâlnire ocazională poate fi cu adevărat casuală, cum ar fi o gură de cartier sau un grătar. Acesta poate fi, de asemenea, "casual de afaceri", care este foarte diferit. Rochie în mod corespunzător pentru cazinoule evenimentul va fi. Pentru bărbați, afacerea casuală poate însemna să mergi fără jacheta de costum sau să purtați blugi întunecați în locul pantalonilor. [7] Pentru femei, îmbrăcăminte casual înseamnă purtarea de pantofi drăguți, cum ar fi călcâi sau apartamente clasice, cu o cămașă și pantaloni sau o fustă frumoasă. [8] Pentru o petrecere cu adevărat obișnuită, purtați ceva la care vă simțiți confortabil și că sunteți încântat să vă prezentați într-un grup social mai mare.
 4. Gândește-te la ce ar trebui să porți dacă ești copil.
  4
  Gândește-te la ce ar trebui să porți dacă ești copil. Copiii sunt invitați uneori la petreceri adulte, cum ar fi nunți sau petreceri de vacanță. Cu toate acestea, ele sunt adesea invitate la petreceri cu și pentru alți copii. Chiar și ca un copil, vrei să te îmbraci în mod adecvat pentru ocazie. Pentru ziua de naștere a unui alt copil, este de obicei potrivit să purtați același fel de lucru pe care îl veți purta la școală sau în parc. Vrei să fii confortabil și să poți purta ceva pe care să-l vopsești sifon sau înghețată. Pentru o petrecere de vacanță sau pentru o altă adunare mai formală, copiii trebuie să poarte haine care să reflecte stilul petrecerii. Băieții trebuie să poarte costume și fetele trebuie să poarte rochii de lux. Dacă în timpul petrecerii va fi înot sau alte feluri de distracție cu apă, aduceți un costum de baie!
 5. Luați în considerare modul de îmbrăcăminte pentru diferite sezoane sau vreme.
  5
  Luați în considerare modul de îmbrăcăminte pentru diferite sezoane sau vreme. Părțile sunt uneori ținute în afara. Acest lucru poate fi valabil pentru grătare, nunți, petreceri în grădină și multe altele. Asigurați-vă că vă îmbraciți corespunzător pentru această ocazie ținând cont de vremea în timp. [9] Dacă este un eveniment de vară, îmbrăcați-vă în haine ușoare. Nu doriți să transpirați în costum sau să vă simțiți supraîncălziți. Dacă evenimentul se petrece în timpul unei luni mai reci, purtați o haină sau un pulover. Asigurați-vă că merge bine cu tinuta dvs. în cazul în care ajungeți să aveți nevoie să o purtați în timpul petrecerii pentru orice motiv. Pentru petreceri de vacanță, asigurați-vă că vă îmbracați festiv, accentuând culorile de vacanță.
 6. Adresați-vă prietenilor idei despre ce să purtați.
  6
  Adresați-vă prietenilor idei despre ce să purtați. Dacă prietenii dvs. vor participa sau nu la petrecere, probabil că au idei bune despre ceea ce ar fi potrivit. Întrebați unul sau doi prieteni ale căror opinii aveți încredere. [10] Puteți chiar să postați o fotografie a tinutei tale pe social media pentru a obține opiniile prietenilor tăi!

Cap 3
A se imbraca

 1. Du-te și mirezi singur.
  1
  Du-te și mirezi singur. Toți au rutine diferite înainte de a ieși. Fa tot ce te face sa te simti proaspat si increzator. Începeți cu un duș și apoi completați orice alte rutine de îngrijire pe care trebuie să le faceți. [11] Periați-vă dinții. Părul și machiajul dacă îl purtați. Poate doriți să vă radeți. Poate doriți să vă curățați sau să vă lustrați unghiile. Sau este posibil să fi avut acei profesioniști făcuți mai devreme în zi sau săptămână. Părțile reprezintă oportunități excelente pentru parfum sau pentru colonie. Purtarea unui miros vă poate da un plus de încredere suplimentară.
 2. Pune-ți tinuta.
  2
  Pune-ți tinuta. Acum, că sunteți curățiți și vă simțiți proaspeți, puteți pune hainele pe care le-ați stabilit deja. Verificați-vă în oglindă și asigurați-vă că totul se potrivește exact așa cum ați imaginat. Luați-vă timpul necesar pentru a vă asigura că tinuta este suficient de confortabilă pentru a se purta pe toată durata petrecerii. [12] Faceți orice schimbare pe care credeți că aveți nevoie. Nu vrei să te simți inconfortabil sau confortabil la o petrecere distractivă. Asigurați-vă că încălțămintea și accesoriile dvs. (dacă aveți) vor merge bine cu tinuta. Încearcă totul împreună. Asigurați-vă că încălțămintea dvs. este potrivită pentru petrecere. Nu vrei să purtați adidași la o gală fantezistă sau la tocuri înalte la o petrecere de bowling. Poate doriți să aduceți un sacou, o eșarfă sau o umbrelă, în funcție de vreme.
 3. Împachetați necesitățile.
  3
  Împachetați necesitățile. Veți dori să vă aduceți telefonul, niște bani și ID-ul dvs. la petrecere. Puteți aduce și alte lucruri, în funcție de tipul de petrecere. Cu toate acestea, asigurați-vă că aveți tot ce ai nevoie pentru noapte. [13] Veți dori suficienți bani pentru a ajunge acasă, chiar dacă trebuie să plătiți pentru o călătorie scumpă în cabină în ultimul moment. Dacă petrecerea va fi foarte mare și s-ar putea să dansați sau să vă puneți punga în jos, puteți dori doar să aduceți necesitățile goale. În acest fel, nu trebuie să țineți evidența unui sac voluminos și nu riscați să vă pierdeți întregul portofel dacă partidul devine puțin nebun.

Cap 4
Planificarea cu prietenii

 1. Vorbește cu prietenii care merg.
  1
  Vorbește cu prietenii care merg. Mersul la petrecere este întotdeauna mai distractiv cu prietenii. Aflați dacă se îndreaptă alți prieteni și întreabă ce planuri au. Poate că ar dori să călătorească împreună, să ia cina în prealabil sau să facă alte planuri cu dvs. [14] Dacă partidul are o invitație online, puteți vedea cine a fost invitat și cine merge. Fiți sensibil când întrebați dacă merge un prieten. Amintiți-vă că este posibil să nu fi fost invitați și să nu știi nici măcar despre petrecere.
 2. Invită-ți prietenii dacă poți.
  2
  Invită-ți prietenii dacă poți. Unele părți sunt mici și numai prin invitație. Cu toate acestea, unele partide sunt date cu ideea că, cu cât mai mulți oameni vin, cu atât mai multă distracție va fi petrecerea. Dacă partidul este deschis tuturor, adresați-vă unui prieten sau doi dacă aceștia ar dori să vă alăture. [15] Cu mai multe petreceri intime, gazdele se așteaptă adesea ca invitații invitați să aducă o persoană care este data lor. Consultați-vă cu gazda, dacă este cazul, și invitați o dată să vină cu dvs. dacă este cazul. Dacă nu sunteți sigur dacă este bine să invitați pe alții la petrecere, întrebați-l pe gazdă. Lăsați prietenul dvs. să știe la ce să se aștepte. De exemplu, dacă partidul are o temă sau un cod de îmbrăcăminte, asigurați-vă că prietenul dvs. știe, astfel încât să se poată îmbrăca corespunzător.
 3. Faceți planuri de transport.
  3
  Faceți planuri de transport. Trebuie să știi cum vei ajunge la petrecere. Dacă intenționați să beți alcool la petrecere, acest lucru este deosebit de important, deoarece veți dori să aveți un șofer desemnat sau un plan care să includă transportul public, un taxi sau un alt mijloc sigur de a ajunge acasă. prietenii tăi despre planurile lor. Unul dintre ei vrea să fie șoferul desemnat? Unul dintre ei trăiește la distanță de mers pe jos de petrecere? Dacă da, poate că te-ai putea cădea pe canapea după aceea. Verificați programul de transport public dacă intenționați să îl utilizați. Dacă partidul intră târziu, asigurați-vă că veți putea să faceți ultimul autobuz sau tren. Păstrați cu dvs. numărul de telefon pentru un serviciu de taxi, în caz că veți avea nevoie de el. Clarificați-vă cu prietenii dacă intenționați să părăsiți toate părțile împreună sau nu. Faceți acest lucru înainte de începerea petrecerii, astfel încât, dacă vă pierdeți unii pe alții la petrecere, știți deja ce este planul.