Cum să Cum să-ți însuți prietenul când sa despărțit de tine

Când prietenul tău se desparte de tine, primul lucru pe care ai putea să-l faci este să-l suni, să-i spui cum te simți și să speri că va vrea să te întorci. S-ar putea simți nevoia să-l inundați cu motive să fiți într-o relație din nou, dar, mai întâi, luați în considerare dacă obținerea împreună este în ambele interese. Dacă vă aduceți prietenul înapoi este ceea ce vreți cu adevărat, atunci luați în considerare să îi dați puțin spațiu, să vă îmbunătățiți și, în sfârșit, să faceți un contact prietenos cu el.

Cap 1
Luând în considerație de ce a rupt cu tine

 1. Încercați să înțelegeți de ce relația sa încheiat.
  1
  Încercați să înțelegeți de ce relația sa încheiat. A fost o luptă, a înșelat sau ați simțit că a pierdut lent interesul? Înțelegerea motivului pentru care sa despărțit de dvs. vă va ajuta să înțelegeți dacă încercarea de a-l aduce înapoi este cel mai bun lucru de făcut. Gândiți-vă la comportamentul său în săptămânile anterioare despărțirii. Acest lucru vă va ajuta să stabiliți dacă relația poate fi salvată. Dacă a fost o despărțire bruscă rezultată dintr-un dezacord, atunci el poate avea nevoie de puțin timp de răcire. În cazul în care relația a fost greșit de luni de zile, atunci ia în considerare dacă încearcă să-l înapoi merită efortul.
 2. Evaluați cauza argumentului.
  2
  Evaluați cauza argumentului. Dacă ar fi fost un argument care a dus la despărțire, înțelegerea motivului pentru care a avut loc lupta vă va ajuta să remediați acest lucru. A fost prima ta luptă sau a fost lupta consistentă? Oamenii se luptă, se destramă și se fac tot timpul. Dar dacă era un model, acest lucru indică probleme mai mari în relație ca întreg. [2] Dacă lupta era fizică, înțelegeți că violența fizică nu este niciodată în regulă. Nu este o idee bună să te întorci într-o relație cu cineva care folosește violență fizică împotriva ta. În mod alternativ, nu este niciodată bine să folosiți violența împotriva unui partener. Solicitați ajutor de la prieteni, familie și, eventual, un medic dacă aveți sau ați avut gânduri despre vătămarea partenerului.
 3. Luați în considerare dacă ați putea trece prin înșelăciune.
  3
  Luați în considerare dacă ați putea trece prin înșelăciune. Dacă relația sa încheiat din cauza înșelăciunii, gândiți-vă dacă o relație sănătoasă va fi posibilă. De cele mai multe ori, o relație care sa încheiat din cauza înșelăciunii ar trebui să rămână astfel. Dacă a înșelat, gândește-te dacă îl poți ierta cu adevărat. S-ar putea să reacționați emoțional dacă divizarea a fost recentă. Dacă ați înșelat, gândiți-vă dacă încercați să-l aduceți înapoi este corect față de el. Trădarea înșelăciunii este dificilă pentru majoritatea oamenilor să treacă. Probabil că a existat o cauză principală pentru înșelăciune. Este posibil ca cel care a făcut înșelăciunea să nu fie mulțumit în relație.
 4. Înțelege de ce și-a pierdut interesul.
  4
  Înțelege de ce și-a pierdut interesul. Dacă relația a dispărut din cauza unei pierderi a dobânzii, atunci ia în considerare motivul. Sincronizarea ar fi putut fi oprită, ați putea trece printr-o perioadă dificilă sau ați putea să nu fiți persoana potrivită pentru el. El ar fi putut să-și piardă interesul pentru că unul dintre voi sa schimbat. Este posibil să fi trecut printr-o schimbare temporară din cauza circumstanțelor dificile sau s-ar fi putut schimba în bine. Uneori oamenii se înmulțesc. Dacă relația s-a încheiat deoarece unul sau ambii dintre voi s-au schimbat, atunci ar fi mai bine pentru ambii să mergeți mai departe.
 5. Acceptați greșeala.
  5
  Acceptați greșeala. Dacă credeți că ați făcut ceva greșit, ar trebui să o acceptați și să vă pregătiți să vă recunoașteți greșelile. Înțelegeți că, dacă l-ați provocat durere, a fost probabil rănit de acțiunile dvs. [5] Asigurați-vă că veți face tot posibilul pentru a nu face din nou greșeala. Dacă vă duce înapoi, atunci este important să nu vă repetați greșelile.
 6. Înțelege-ți intențiile.
  6
  Înțelege-ți intențiile. Luați în considerare dacă vreți cu adevărat să vă ducă înapoi sau dacă îl doriți doar pentru că sa despărțit de voi. S-ar putea să simțiți nevoia de a vă dovedi că puteți să-l înapoiați dacă încrederea dvs. a fost rănită când ați fost împrăștiată. Alternativ, despartirea ar fi putut sa te faca sa iti dai seama cat de mult iti pasa de el. [6] Nu incerca sa te intorci cu el daca nu ai intentii cinstite. Acest lucru va duce numai la agitație pentru ambele părți.

Cap 2
Dându-i spațiu

 1. Fii răbdător.
  1
  Fii răbdător. S-ar putea să dureze o scurtă perioadă de timp pentru a-l aduce înapoi, sau poate fi un proces lung. În orice caz, va trebui să-i dați niște spațiu. [7]
 2. Decideți o perioadă de timp fără contact.
  2
  Decideți o perioadă de timp fără contact. Poate doriți să întrerupeți contactul pentru o săptămână, o lună sau chiar câteva luni. Cantitatea de timp fără contact depinde de circumstanțele relației și de despărțirea dvs. [8] Încercați să întrerupeți contactul timp de o săptămână dacă credeți că o scurtă perioadă de timp fără contact este cea mai bună pentru dvs. Dacă ruperea a fost deosebit de dificilă, evitați contactul timp de cel puțin o lună. În această perioadă, faceți tot posibilul să nu vă întoarceți mesajele sau apelurile dacă vă contactează. Puteți decide să vă contactați după un timp, dar tăierea contactului complet va ajuta la reînnoirea interesului.
 3. Nu mai apela și trimite-l.
  3
  Nu mai apela și trimite-l. Trebuie să întrerupeți contactul dacă v-ați sunat sau l-ați trimis pe fostul prieten de mai multe ori. Prin oprirea contactului, îi dați spațiilor prietenului tău să se răcească. Acest lucru îi va da și șansa să ia în considerare dacă a făcut o greșeală. [9]
 4. Evitați contactarea acestuia prin intermediul rețelelor sociale.
  4
  Evitați contactarea acestuia prin intermediul rețelelor sociale. S-ar putea să vă gândiți să nu-l îmbogățiți pe social media, dar acest lucru nu este necesar. Cu toate acestea, este important să evitați să comentați sau să plăceți tot ce face. Nu-l trimiteți nici un mesaj. [10] Nu-l uniți decât dacă considerați că este prea greu să evitați să-l contactați sau să vă uitați la ceea ce posta. În caz contrar, este mai bine să lăsați această formă de comunicare deschisă pentru viitor. Nu te uiți la ceea ce postează pe social media. Va face mai rău decât să-l vedeți că are o perioadă bună fără tine.
 5. Încercați să evitați să-l vedeți în persoană.
  5
  Încercați să evitați să-l vedeți în persoană. Evitați să mergeți la hangouturile preferate sau să mergeți la excursii cu prietenii de prietenie pentru o vreme. Nu vă schimbați viața prea mult, dar încercați să evitați să interacționați cu el personal. [11] Rămâi prietenos și profesionist dacă lucrați sau mergeți la școală cu fostul dvs. iubit, dar nu vorbiți cu el decât este necesar.
 6. Stai și relaxează-te.
  6
  Stai și relaxează-te. Nu ai depus prea multe eforturi pentru a evita fostul tău iubit. Încearcă să te concentrezi pe celelalte lucruri pe care le bucuri. El îți poate realiza valoarea dacă nu reacționezi la despărțire într-o manieră disperată sau nevoită. [12]

Cap 3
Concentrându-se pe tine însuți

 1. Permiteți-vă timp să vă simțiți trist.
  1
  Permiteți-vă timp să vă simțiți trist. Este normal să vă simțiți emoțional după o despărțire. Nu încercați să vă suprimați tristețea. Veți fi în stare să vă apropiați de a vă întoarce împreună cu o minte clară odată ce vă eliberați emoțiile. [13] Sentimentul trist ca urmare a ruperii dvs. este normal. Trebuie să căutați ajutor dacă tristețea reflectă în toate aspectele vieții dvs. și nu se îmbunătățește în timp. [14] Apelați la ajutor dacă dormiți, mănânci și concentrați mai mult de două săptămâni. În mod sigur căutați ajutor dacă aveți gânduri de auto-vătămare sau sinucidere. Nu te îngreuna prea mult de auto-mila. Permiteți-vă timp să vă simțiți trist, dar nu uitați aspectele pozitive ale dvs. înșivă.
 2. Eliberați emoțiile într-un mod creativ.
  2
  Eliberați emoțiile într-un mod creativ. Încercați să vă scrieți gândurile într-un jurnal, să pictați sau chiar să scrieți cântece. Scrierea și arta sunt modalități terapeutice de a vă gestiona gândurile și sentimentele. [15]
 3. Faceți timp pentru prieteni și familie.
  3
  Faceți timp pentru prieteni și familie. Uneori, o despărțire vă poate lăsa să vă simțiți singuri și este comun să pierdeți contactul cu câțiva prieteni în timpul unei relații. Petreceți timpul în afară de fostul dvs. iubit care se conectează cu prietenii și familia. A fi în jurul oamenilor pe care îi iubiți este un mod pozitiv de a construi încrederea și de a repara sentimentele rănite. [16]
 4. Faceți o schimbare pozitivă în aspectul dvs.
  4
  Faceți o schimbare pozitivă în aspectul dvs. Nu este nimic în neregulă cu modul în care arăți acum, dar de multe ori o schimbare a aspectului este o modalitate rapidă de a câștiga încredere. Schimbarea aspectului poate fi la fel de redusă ca și cum vă veți curăța dinții sau la fel de dramatic ca o culoare nouă a părului. Cumpărați un costum nou. Hainele noi pot arăta cât de distractivă, sexy sau exigentă sunteți. [17] Începeți să lucrați. O schimbare sănătoasă în stilul de viață este benefică pentru tine, iar fostul tău prieten poate observa schimbarea.
 5. Incearca ceva nou.
  5
  Incearca ceva nou. Acum este un moment minunat să încercați ceva ce vreți să faceți. Dacă faceți ceva nou este o modalitate bună de a vă lua mintea de pe urma dezbinării și de a vă împiedica să vă contactați prea curând. Luați o clasă de yoga. Mergeți într-o excursie la o nouă destinație. Luați o cursă de gătit. Voluntar la un adăpost fără adăpost.
 6. Amintiți-vă cine sunteți.
  6
  Amintiți-vă cine sunteți. Fiind împărțită cu nu-ți face mai puțin de o persoană. Ia-ți timp să-ți amintești ce aspecte pe care ți-ai făcut-o pentru prima dată pe fostul tău iubit. [18] Luați în considerare punctele tari, dar luați în considerare și slăbiciunile voastre. Nu vă îngrijorați de slăbiciunile voastre. În schimb, gândiți-vă la modalități de a le îmbunătăți.

Cap 4
Efectuarea contactului prietenos

 1. Faceți legătura atunci când sunteți cu adevărat pregătiți.
  1
  Faceți legătura atunci când sunteți cu adevărat pregătiți. Încercați să respectați perioada de timp în care ați decis să evitați contactul cu el. Nu vă convingeți să-l contactați după o scurtă perioadă de timp pentru că simțiți nevoia de a face acest lucru. Contactându-l cu o minte clară și puternică, veți beneficia atât pe voi, cât și pe fostul dvs. prieten. [19]
 2. Începeți puțin.
  2
  Începeți puțin. Faceți prima dvs. încercare de a contacta prin faptul că vă place ce postați pe site-urile sociale. Dacă nu sunteți prieteni cu el pe social media, trimiteți-i un scurt text. [20] Dacă trimiteți un text, nu inițiați o conversație prea lungă. Spune-i că speri că se face bine sau că ai văzut ceva care te-a făcut să te gândești la el.
 3. Trimiteți-i un mesaj text.
  3
  Trimiteți-i un mesaj text. Începeți prin a-i trimiteți un salut de bază sau întrebați ce face el. Încearcă să inițiezi o conversație ușoară. Nu-i spuneți că-i lipsește, îl iubești sau îl vrei înapoi încă. Nu îl replicați repetat dacă nu răspunde înapoi. Așteptați cel puțin câteva zile sau o săptămână înainte de a încerca din nou. Dacă nu răspunde niciodată, nu continuați să îl contactați.
 4. Dă-i un telefon.
  4
  Dă-i un telefon. Odată ce începe să răspundă la textele dvs., încercați să-l sunați. Audierea vocii după o perioadă îndelungată i-ar putea aminti cât de mult îi lipsește să aibă în viața sa. [22] Încearcă să nu mai vorbești despre relație încă. Actualizați-l despre viața dvs. și întrebați ce sa întâmplat cu el. Nu te emoționa sau furios dacă nu reacționează așa cum ți-ai dori la început.
 5. Întreabă-l.
  5
  Întreabă-l. Nu trebuie să-l întrebi încă o dată. Încercați să-l cereți să stea sau să se întâlnească pentru o activitate. [23] Întreabă-l pentru cafea. Sugerați să faceți o excursie sau o plimbare împreună. Cere-i să meargă la un film sau la un eveniment care să-l intereseze.
 6. Ia-o usor.
  6
  Ia-o usor. Nu te aștepta să revii în relația pe care ai avut-o odată cu el. Înțelegeți că ar putea fi rănit sau confuz. Petreceți timpul împreună într-un mod prietenos, dar nu încercați să forțați nimic. Spuneți-i ce lucruri noi ați încercat în timpul vostru. Utilizați încrederea pe care ați câștigat-o în timpul despărțirii, pentru a vă aminti cât de distractivă și prietenoasă sunteți.
 7. Încetați sugestia de a vă întoarce împreună.
  7
  Încetați sugestia de a vă întoarce împreună. Spuneți-i că vă place să petreceți timp cu el, să-l informați că doriți să vă aflați din nou într-o relație romantică. Nu-l rog să te ia înapoi de îndată ce se va simți confortabil cu tine din nou. [25] Nu cere să te întorci la început. Spune-i că te-ai reîntors în minte. Lăsați-l să știe că doriți să vă întoarceți împreună spunându-i că credeți că ați petrecut suficient timp pentru a începe proaspăt.
 8. Vorbește-l.
  8
  Vorbește-l. Poate doriți să începeți cu o artă curată, dar înțelegeți că va fi dificil să vă reîntoarceți fără a vorbi despre trecut. Își ascultă sentimentele și preocupările. Vorbește liniștit cu el despre povestea ta. [26] Vorbește prin diferențele tale și ajunge la un acord. Nu sari inapoi intr-o relatie fara a rezolva problemele care au dus la despartire.
 9. Respectați decizia sa.
  9
  Respectați decizia sa. El poate fi de acord să se întoarcă împreună, dar el poate crede că este mai bine să rămână rupt. Nu te supăra dacă nu te vrea înapoi. Înțelegeți că situația este în afara controlului dvs. [27] Nu aduceți trecutul dacă vă întoarceți împreună. Discutați despre trecut înainte de a decide să începeți o relație. Nu reacționează rău dacă decide să nu se întoarcă împreună. S-ar putea să nu fie gata încă. Nu sâmbătați șansele viitoare prin reacția emoțională. Întrebați dacă decizia sa de a nu reveni împreună este definitivă. Acceptați că nu veți mai fi într-o relație cu el din nou.
 10. Amintiți-vă că o altă persoană nu vă definește valoarea.
  10
  Amintiți-vă că o altă persoană nu vă definește valoarea. Indiferent de rezultat, valoarea dvs. nu este determinată de un partener romantic. Rămâneți încrezător și independent, indiferent de rezultatul deciziei sale [28].