Cum să știi când să-i spui cuiva îi place

Acesta este un articol despre a ști când să-i spui cui îi placi, fără a fi jenat și lăsat în, sau chiar din zona prietenului.

Paşi

 1. Aveți încredere în sine.
  1
  Aveți încredere în sine. Amintiți-vă, dacă nu le spuneți niciodată acelei persoane că le place, riscați să nu știți niciodată dacă vă plac și ați putea pierde o relație minunată. S-ar putea să regretați acest lucru în viitor.
 2. Petreceți ceva timp împreună.
  2
  Petreceți ceva timp împreună. Asigurați-vă că vă place sincer, pentru a evita o relație ciudată.
 3. Găsiți undeva, tu și această persoană, puteți fi singuri, chiar dacă sunteți în spatele mulțimii care vorbește unul cu celălalt.
  3
  Găsiți undeva, tu și această persoană, puteți fi singuri, chiar dacă sunteți în spatele mulțimii care vorbește unul cu celălalt.
 4. Bucurați-vă de persoana respectivă.
  4
  Bucurați-vă de persoana respectivă. Cunoașteți-le mai bine.
 5. Du-te cu gâtul tău.
  5
  Du-te cu gâtul tău. Dacă sunteți deja prieteni cu cineva și ați prefera să rămâneți prieteni mai mult pentru totdeauna, nu-ți rupeți prietenia pentru că vă este frică să faceți asta între voi doi. Vedeți unde merge mai întâi, apoi decideți.
 6. Dacă sunteți prieteni, dar nu sunteți în contact regulat, atunci trebuie să îi contactați pe cei care vor interacționa cu dvs. și apoi trebuie să fiți împreună cu ei, pentru a le spune apoi cum vă simțiți.
  6
  Dacă sunteți prieteni, dar nu sunteți în contact regulat, atunci trebuie să îi contactați pe cei care vor interacționa cu dvs. și apoi trebuie să fiți împreună cu ei, pentru a le spune apoi cum vă simțiți.
 7. Va fi probabil un moment în care vorbești singur cu această persoană când poți spune "Mă întrebam, îmi place mie?
  7
  Va fi probabil un moment în care vorbești singur cu această persoană când poți spune "Mă întrebam, îmi place mie? Pentru că îmi plac "Dacă nu faceți acest lucru, riscați să fiți în permanență în zona prietenilor sau dacă nu vă aflați într-o zonă deloc. NU încercați acest lucru printr-un chat online sau prin telefon. situație și mai dificilă decât trebuie să fie. Spuneți-vă că vă place să vă simțiți în persoană în favoarea celor doi, pe măsură ce veți vedea reacția lor veritabilă.
 8. S-ar putea simți că nu există niciodată un timp să le spui.
  8
  S-ar putea simți că nu există niciodată un timp să le spui. Și pentru tot ce știm, nu este niciodată un moment potrivit să-i spui cuiva îi place. Probabil va fi ciudat, chiar dacă vă plac înapoi. Dar sigur că este minunat dacă o fac!
 9. Spune-le întotdeauna adevărul pentru ei Fii cinstit; toată lumea îi place pe cineva care îi va spune adevărul, chiar dacă nu este exact ceea ce voiau să audă.
  9
  Spune-le întotdeauna adevărul pentru ei Fii cinstit; toată lumea îi place pe cineva care îi va spune adevărul, chiar dacă nu este exact ceea ce voiau să audă.
 10. Nu mergeți direct și întrebați-vă cum vă place.
  10
  Nu mergeți direct și întrebați-vă cum vă place. Acest lucru ar face ca situația să fie foarte ciudată pentru pasiunea dvs. și probabil că va încerca să vă evite.
 11. Deveniți prieteni buni cu pasiunea voastră și cunoașteți-i.
  11
  Deveniți prieteni buni cu pasiunea voastră și cunoașteți-i.
 12. Întâlnește-le și spune-le clar că le admiri și le apreciezi.
  12
  Întâlnește-le și spune-le clar că le admiri și le apreciezi.
 13. Unele tezuri jucăușe sunt bune, dar nu sunt niciodată crude sau crude și apoi se comportă ca și cum ar fi fost o glumă, pentru că asta le va dezactiva numai.
  13
  Unele tezuri jucăușe sunt bune, dar nu sunt niciodată crude sau crude și apoi se comportă ca și cum ar fi fost o glumă, pentru că asta le va dezactiva numai.
 14. Îmbrățișați-i la prânz sau ceva, dar nu la fiecare oră din zi
  14
  Îmbrățișați-i la prânz sau ceva, dar nu la fiecare oră din zi
 15. Text-le un pic după ce te-ai văzut reciproc.
  15
  Text-le un pic după ce te-ai văzut reciproc. Spuneți ceva de genul "Am avut o zi grozavă, noapte bună". Acest lucru să le știe că ți-a plăcut ziua cu ei. Prin renunțarea la acest tip de sugestie, este și mai ușor să le spui că le place.