Cum să Cum să-i sperie pe oameni

Te simți plictisit, hiper și răutăcios tot timpul? Nu stați acolo! Utilizați energia pentru a vă spulbera prietenii - este leacul perfect pentru plictiseală! Tot ce trebuie să începeți este o minte creativă, un mic curaj și o simplă nebunie. Utilizați bunul simț cu aceste trucuri - nu faceți nimic care vă va face probleme.

Cap 1
Spun lucruri ciudate

 1. Spune lucruri ciudate.
  1
  Spune lucruri ciudate. O modalitate sigură de a sparge oamenii este să spună ocazional lucruri publice care sunt bizare sau tulburătoare pentru persoana obișnuită. Puteți experimenta vorbind direct cu oamenii sau intenționat, permițându-le să vorbească conversații personale. Mai jos sunt doar câteva idei: Mergeți la un restaurant și cereți-vă să vă luați masa. Au o conversație îngrijorătoare pe telefon sau pe setul de căști. Fiți suficient de tare pentru ca oamenii din apropiere să vă audă. Spuneți lucruri sugestive precum "Continuați să mâncați! Nu-mi pasă cât de multe pagini există!" sau "Luați împușcătura. Uite, vă plătesc să faceți asta". WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_0251307e58')

Cap 2
Fii zgomotos

 1. Fii tare.
  1
  Fii tare. Efectuarea de izbucniri emotionale si emotionale este o modalitate sigura de a sperie, de sperie si de a sparge oamenii din jurul vostru. Faceți rezonabil

Cap 3
Privind ciudat

 1. Au un aspect ciudat.
  1
  Au un aspect ciudat. Primele impresii sunt totul. Dacă poți să dai un lucru cu adevărat ciudat, vei fi capabil să-i sperie pe oameni fără să-ți deschizi gura! Vezi mai jos: Purtați haine ciudate sau tematice fără motiv. Încearcă să te îmbraci cum ar fi Ajunul Crăciunului la jumătatea lunii iunie. Se pare că ai o zi foarte rea. Rochie complet dezordonata - lasati coastele in par, imprastiati machiajul, imprimati parul intr-o forma ciudata sau chiar lasati o pata pe fata (puteti face lucrurile reale sau puteti folosi machiajul). Purtați haine de dimensiune greșită. Vedeți dacă puteți dispărea în interiorul unui sacou de costum gigant sau dacă puteți să vă strângeți într-o cămașă T, care are două dimensiuni prea mici! Purtați haine incorecte. Încercați să purtați cămașa și / sau pantalonii înapoi sau, dacă nu sunteți într-adevăr slabi de inimă, încercați să purtați cămașa ca pantaloni și pantalonii ca o cămașă.

Cap 4
Părind oameni

 1. Trageți feroce.
  1
  Trageți feroce. Glume, trucuri și glume practice vă pot ajuta să trageți lâna peste ochii prietenilor (cu rezultate hilar). Mai jos sunt câteva idei pentru frământări care vă vor sperie prietenii: dacă aveți un profesor supleant, comutați numele cu unul dintre prietenii dvs. pentru ziua / perioada. Chiar dacă ei nu își dau consimțământul, spuneți "NU SUNT JOHN DOE, E AL ALEN!" Pretindeți că sunteți străin pierdut. De exemplu, învățați câteva fraze japoneze și apoi vorbiți numai în limba japoneză, acționând ca și cum nu înțelegeți engleza. Puteți încerca și alte limbi exotice, cum ar fi Swahili. Când te afli într-un lift, privi în pungă și spui la întâmplare: "Ești în regulă? Ai destul aer acolo? Da, poți mânca hainele ..." Pentru un efect suplimentar, răspunde ciudat la voci ciudate, ventriloc stil. Puneți-vă prietenii în situații incomode. Asigurați-vă prietenilor să se simtă ca au spus accidental ceva care a rănit sentimentele tale, dar asigurați-vă că conexiunea pe care o faceți este ridicolă. De exemplu, dacă prietenul tău spune: "Hei, vrei să mergi cu bicicleta după școală la pod?", Ia o privire trista în ochiul tău și spune: "Ultima oară când am mers cu bicicleta la pod ... nu am niciodată mi-a văzut din nou animalul de companie. Spune-le tuturor că ți-ai schimbat numele. Numele poate fi serios sau amuzant, dar poate deveni grav mort atunci când încerci să convingi oamenii că este de fapt numele tău. Dacă nu-l cumpără, păstrează-i până când o fac. Odată ce persoana / oamenii sunt de acord în cele din urmă să vă sune cu acel nume, comutați-o din nou. Sărbătoriți sărbătorile aleatorii, cum ar fi "Vorbești ca o zi de pirat" și "Săptămâna de constientizare a ariciului". Faceți tricouri și arătați-vă spiritul!
 2. Joacă-te.
  2
  Joacă-te. Pretinzând că sunteți cineva (sau ceva) pe care nu îl aveți, puteți avea un efect cu adevărat ciudat dacă vă alegeți corect rolurile. Aceasta este o mare șansă de a-ți exercita abilitatea de a acționa - mai nebun să poți să acționezi fără să te ciocni, cu atât mai bine! Rețineți că împuternicirea polițiștilor sau oficialilor guvernamentali este o crimă! Fugiți într-un magazin și întrebați ce an este atunci când vă spun că alergați strigând: "A funcționat, a funcționat!" (Cel mai bun dacă purtați haine vechi) WH.shared.addScrollLoadItem ('img_fe51b24744')

Cap 5
Până aproape și puțin prea personal

 1. Fii prea personal.
  1
  Fii prea personal. Spunând și făcând lucruri prea intime sau personale pentru situația la îndemână este foarte ciudat și înfiorător. Frecați oamenii cu una din sugestiile de mai jos sau fă-ți proprii: propuneți străinilor întâmplători în locuri aleatorii. Asigurați-vă că alegeți locuri cu o valoare romantică, cum ar fi fântâni, poduri sau Walmart. Cereți sfaturi cu probleme foarte personale. Implicarea oamenilor în problemele pe care nici o persoană sensibilă nu ar vrea să le facă parte poate fi destul de ciudat. Încercați să cereți străinilor sfatul pentru tratarea hemoroizilor, de exemplu! Acționați ca și cum ați fi vechi prieteni cu un străin. Vorbiți cu un străin, așa cum îl cunoașteți de când erați copii. De exemplu, faceți glume bizare în interiorul dvs. și încercați să-l puneți pe el sau ea să facă o strângere de mână secretă pe care o faceți până când mergeți. Faceți remarci bizare și romantice. Pretindeți-vă că v-ați îndrăgostit de cineva, dar că sunteți fără speranță. Alegeți-o pe cineva și spuneți ceva de genul "Hei ... Eu, uh ... Eu, îmi plac ochelarii." Expuneți lumea la argumente personale. La telefon (sau cu un prieten doritor), aveți un argument puternic despre ceva extrem de personal, copilăresc sau mic. S-ar putea să încercați să spuneți ceva de genul: "Nu pot să cred că ați mâncat ultima vafeta! Asta este la fel ca și tine, ci doar umblați în viața oamenilor și luați, luați, luați, dar nu vă dați!" Întindeți lucruri foarte revelatoare într-o conversație normală și continuați cu conversația normală ca și cum nu s-ar fi spus nimic nefericit. De exemplu: "Mă poți direcționa la bibliotecă? Cresc coarne pe lunile de recoltare, este biblioteca în felul ăsta?"

Cap 6
Dansul ca nu maine

 1. Dansați ca un nebun.
  1
  Dansați ca un nebun. O abordare cu energie înaltă poate să meargă foarte mult atunci când vine vorba de frenezia oamenilor. Dansul dulce este o modalitate excelentă de a vă folosi abilitățile fizice de comedie. Iată câteva idei pentru a începe: Dansați în locuri nepotrivite. Încercați să călătoriți pe lună prin bibliotecă sau să faceți diapozitivul electric prin linia de casă din magazinul alimentar. Faceți rutine coregrafice în stil spontan, flash mob. Aflați dansuri complicate sau rutine majorete cu prietenii și le faceți în locuri aleatorii, cum ar fi Walmart sau în mijlocul străzii. Încercați să implicați străini în petreceri de dans spontan. Adu un radio sau laptop într-un magazin sau supermarket. Redați o melodie de către Parry Gripp sau Bryant Oden (de exemplu, "Do You Like Waffles?"). Începeți să dansați și să întrebați oameni aleatorii dacă doresc să se alăture. Unii oameni se pot alătura, dacă așteptați suficient timp. Dați-le dantela bruscă. Într-un mall sau alt loc public, plimbați în mod obișnuit, cădeți la pământ, începeți să dansați, apoi mergeți la plimbare.

Cap 7
Creează oameni afară

 1. Fii tulburător.
  1
  Fii tulburător. Când toate celelalte nu reușesc, acționând în moduri înspăimântătoare sau chiar înfricoșătoare, oamenii vor fi în siguranță. Utilizați bunul simț aici - nu faceți nimic care vă va face arestați. Mai jos sunt câteva idei bune: Există mereu vechiul clasic - pur și simplu ascunde undeva, apoi ieși afară și sperie pe oricine umblă. Uneori simplu este mai bine. Începeți oamenii cu aspectul dvs. Încercați să purtați o minunată cantitate de machiaj pe ochi, dar să le acoperiți cu ochelari de soare uriași și întunecați. Încearcă să te uiți înfuriat și tăcut, dar nu înfricoșător, sau oamenii te vor evita. Dacă cineva încearcă să vorbească cu dvs., trageți ochelarii de soare și surprindeți-vă victima cu aspectul. Umblați cu ochii deschisi într-adevăr larg și / sau zâmbiți cu mândrie, astfel încât marginile ochilor tăi să se încrețească. Dacă cineva întreabă de ce, spune-le un motiv nebun, așa cum ți-au spus goblinii. Reportați obiecte suspecte. De exemplu, etichetați un "ficat" și v-ați plimba pe tot parcursul zilei. Apare deranjat de camerele de securitate. De exemplu, stați în colțul unui lift și priviți camera cu o privire îngrozită pe față. Păstrați-vă ochii pe cameră, chiar dacă oamenii vin. Creați un talent bizar, ciudat, cum ar fi să vă aruncați capul sau să vă întoarceți pleoapele spre interior. Mănâncă alimente ciudate în public. Acest lucru este chiar mai bine dacă alimentele au un miros vizibil. S-ar putea să încercați măsline, ceapă mărunțită sau cornișoare. Denumiți planificatorul / creionul / rigla / calculatorul / liantul. Sunați-l după numele său toată ziua. Dacă cineva te întreabă de ce planificatorul are un nume, dă-i un aspect ciudat. Pretindeți că atrageți străini în conspirații criminale. Mergeți la cineva și șoptiți-l, l-am luat în camioneta afară, unde vreți? subliniind cuvântul "acesta". Dacă întreabă ce este, spuneți "domnule / doamnă, mi-ați spus să nu spun cu voce tare", apoi ieșiți din vedere înainte de a putea pune întrebări. Pentru efectul suplimentar, poți purta o jachetă înaltă și / sau ochelari de soare întunecați pentru a te face umbroasă și greu de recunoscut. Dacă sunteți văzută mai târziu în hainele obișnuite, pretindeți că nu vă amintiți că vorbeați vreodată cu persoana respectivă. Din motive evidente, nu faceți asta lângă poliție, aeroporturi etc.