Cum să flirtezi cu zdrobirea ta

Te simți vreodată timid când îți vezi zdrobirea ?! Îți dorești doar să ai încredere să te duci la ei și să îți dezlegi sufletul? Flirtul poate părea greu, dar cu destulă practică, cu siguranță devine mai ușor. Acest articol vă va oferi sfaturi despre cum să priviți, să acționați și să flirtați atunci când sunteți în jurul valorii de zdrobi.

Cap 1
Uită-te și simți-ți binele

 1. Fiți conștienți de aspectul dvs.
  1
  Fiți conștienți de aspectul dvs. Nu veți putea să flirtați în mod eficient dacă credeți că aspectul dvs. vă reține. Flirtul este despre încredere, iar îngrijirea ta fizică - sau lipsa acesteia - spune multe despre cât de încrezător ești. Nu trebuie să arați că te duci la Casa Albă să-l întâlnești pe președinte, dar vrei să arăți elegant și curat. Asigurați-vă că ceea ce vă purtați se potrivește, nu este o declarație de modă din anii '70 sau '80, dacă nu v-ați gândit să fie, și vă simțiți confortabil. Du-te sau curăță-te în mod regulat. Purtați deodorant, curățați dinții, spălați-vă fața, tăiați-vă unghiile etc. Nu uitați să utilizați apă de gură chiar înainte de a vedea / vorbi cu zdrobi. Purtați părul într-un stil care vă face să vă simțiți frumos / frumos și vă complimentează structura facială. Nu vă fie frică să faceți ceva fantezist cu părul dvs. dacă sunteți o fată. Dacă ești un tip, ia-o ușor pe colonia. Băieții sunt cunoscuți cu greu de manevră cu colonia. Uneori, pulverizează pe suficientă colonie pentru a răni animalele mici. Serios, deși - puțină colonie merge mult.
 2. Găsiți o cale de a vă simți încrezători.
  2
  Găsiți o cale de a vă simți încrezători. Flirtul vine în mod natural dacă sunteți încrezător. Vizualizați succesul în loc să vă temeți de eșec. Du-te după obiectivele tale pentru că tu crezi în tine. Dacă flirtul ar fi un sport, construirea încrederii ar fi pregătirea pe care antrenorul v-ar fi dat-o pentru a reuși. Înconjurați-vă cu alți oameni înainte de a flirta. Fiți în jurul membrilor de gen opus înainte de a flirta. Te va obișnui să te simți confortabil în jurul lor. De asemenea, vă va oferi o dispoziție socială, ajutându-vă să vă construiți treptat încrederea pe care o veți dori să o flirtezi. Găsiți o modalitate de a vă pompa chiar înainte de a vă flirta. Faceți ceva cu adevărat bine înainte de a vă flirta: vă va face mai siguri și vă va oferi un pic de stimulare a ego-ului. Acest lucru ar putea fi jocul sportiv, practicarea unui instrument sau efectuarea unui test.
 3. Nu vă faceți griji în legătură cu eșecul.
  3
  Nu vă faceți griji în legătură cu eșecul. Flirtul poate părea greu pentru unii, deoarece mizele sunt atât de ridicate: dacă persoana nu flirtează înapoi cu tine, sau dă semne că te plac, te simți inadecvat ca o persoană. Nu lăsați ca sentimentul să vă depășească. Valoarea ta ca persoană este mult mai mult decât dacă poți flirta. Scoateți greșelile. Toți zguduie o linie atunci când sunt nervoși în jurul unei persoane care le place. Se întâmplă literalmente cu toată lumea. Profesioniștii care flirtează scot din greșeală aceste greșeli și nu-i lasă să-și strice încrederea. Nu-l lăsa să se îndoaie pe a ta. Întrebați-vă: care este cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla? Dacă vă simțiți foarte nervos, încercați să vă puneți această întrebare. Ajută la a pune lucrurile în perspectivă. Flirtul este nervos, dar de fapt nu este o afacere uriașă. Dacă persoana cu care flirtezi nu flirtează înapoi, nu este sfârșitul lumii. Dacă aveți dragoste de a da, cineva te va iubi în cele din urmă. Nu face nici o persoana totul sau nimic. Cheia flirterii este flirt cu mai mult de o persoană. Aveți pasiunea voastră, și asta este bine, dar puteți practica în jurul altor persoane. Adevărul este că vei fi respins de ceva timp - asta e felul în care este viața. Dacă vă agățați de un cuplu de oameni interesați, respingerea de la o persoană nu va fi la fel de zdrobitoare.

Cap 2
Flirtați cu text sau mesaje

 1. Rămâi cât mai casual posibil.
  1
  Rămâi cât mai casual posibil. Un avantaj al flirturilor on-line este că cealaltă persoană nu va ști neapărat că ești nervos. Deci, profitați de acest lucru și fiți la fel de casual pe cât puteți. Iată câteva deschideri ocazionale pe care le puteți începe cu: "Hei, cum merge?" "Hei, știi să cunoști temele din clasa Istorie?" "Bună, ai auzit că [prietenul tău comun] are o petrecere de o săptămână de vineri?"
 2. Păstrați cea mai mare parte a conversației concentrate asupra celeilalte persoane.
  2
  Păstrați cea mai mare parte a conversației concentrate asupra celeilalte persoane. Vrei ca pasiunea ta să se simtă bine despre ei înșiși, nu? O modalitate ușoară de a face acest lucru este de a menține conversația (în principal) concentrată asupra lor. Fii confortabil vorbind despre tine insa nu uita sa le intrebi cateva intrebari de baza si fara amenintare pe care le pot vorbi cu usurinta: "Asa ca am auzit ca esti un finalist pentru proiectul de stiinte raionale Felicitari! " "Sunt nou în această parte a orașului. Ce fac oamenii aici de obicei pentru distracție?" "Aveți vreun plan de pauză de vară? Cred că ar putea muri dacă trebuie să stau toată casa în jurul casei".
 3. Complimentați cealaltă persoană.
  3
  Complimentați cealaltă persoană. Nu ar flirta fără un compliment sau două. Complimentarea spune pasiunea ta că observați și prețuiți ceea ce fac. Încercați să rămâneți cât mai casual posibil atunci când vă complimentați. Dacă sunteți un tip care complimentează o fată, nu complimentează zonele feminine. Aceasta nu înseamnă nici o mențiune despre sânii, fundul sau ceva asemănător. Baietii trateaza fete ca obiecte sexuale tot timpul. Fii un bărbat și arată-i că prețuiești personalitatea ei în primul rând. Întăriți modul în care doresc să fie văzuți. Există șanse mari ca dacă veți întări modul în care doresc să fie văzuți de alți oameni, vă vor acționa favorabil. Dacă ei se simt un atlet, compliment cât de sportivi sunt; dacă ei se simt un intelectual, compliment cât de inteligenți sunt. Nu îi complimentează prea mult. Cu cât îi complimentezi mai mult, cu atât mai puțin înseamnă fiecare dintre complimentele tale. Alegeți câteva complimente care nu pot fi interpretate greșit și lăsați-le la asta. Păcatul tău se va prinde. Iată câteva idei pe care le puteți încerca sau elabora atunci când complimentezi: "Este foarte frumos să vorbesc cu dvs. Vă mulțumim că ați fost atât de deschis și prietenos!" "Ce face o fetiță superbă / băiat frumos ca tine să te distrezi într-o seară de vineri?" "Deci, cum este faptul că cineva atât de inteligent și atrăgător ca tine nu are un prieten / prietena?" "Știu că este puțin nedrept față de ceilalți băieți / fete de la școală, dar într-adevăr vă ușurați să mergeți la orele de curs în zilele de luni".
 4. Desprindeți liniile de preluare a brânzeturilor.
  4
  Desprindeți liniile de preluare a brânzeturilor. Linile de preluare a brânzeturilor sunt ca niște roci de animale: sună rece, dar sunt absolut inutile. În plus, e greu să răspundă. Este mai bine să rămâi sincer dacă nu te poți gândi la ceva interesant de spus.
 5. Trăiți-i puțin.
  5
  Trăiți-i puțin. Dacă sunteți în termeni amiabiți cu pasiunea voastră, nu vă fie frică să le tachinați puțin ca pe un fel de flirt. Aveți grijă să știe că te înșelăm, fiind ironic sau sarcastic - pe internet, poate fi greu de spus dacă cineva este grav sau nu. Testați-i ușor despre ceva la care sunt buni / siguri. Dacă pasionatul tău este un sportiv star, și spui "Câte goluri suplimentare va fi echipa ta să scadă când nu te are pe teren?" va fi foarte clar că glumești. În plus, nu există aproape nici o șansă să se jignesc pentru că știu că sunt un atlet bun. Spune-ți glumele în interiorul tău. Vorbește despre lucrurile pe care le-ai experimentat împreună și le-ai spus din când în când glumele din interior. Bancnotele din interior vă întăresc camaraderia și vă ajută să vă conectați peste lucrurile mici din viață.
 6. Sfârșitul unei note notabile.
  6
  Sfârșitul unei note notabile. Nu vă fie frică să întrerupeți conversația dacă aceasta se întâmplă foarte bine. Este mai bine decât să părăsiți conversația atunci când nu este nimic de spus sau ceva greșit a fost spus. Lasă pasiunea ta dorește mai mult decât vrea mai puțin. La sfârșitul conversației, spuneți ceva de genul "Ești distractiv să discuți cu" mai târziu "? sau "Ne vedem mâine la școală?" pentru a vă baza pe progresele înregistrate.

Cap 3
Flirt în persoană

 1. Asigurați-vă contactul vizual și zâmbetul.
  1
  Asigurați-vă contactul vizual și zâmbetul. Acestea sunt două dintre cele mai mari reguli de flirtezi. Flirtați-vă cu ochii și nu uitați să zâmbiți. Comunicăm atât de mult cu ochii și buzele noastre și sunt unele dintre trăsăturile noastre cele mai măgulitoare. Utilizați-le în avantajul dvs.! Uită-te în ochii tăi ochi puțin mai mult decât este confortabil. E greu de făcut, dar trimite semnalul că pasiunea ta este irezistibilă - ceva ce vrea să simtă toată lumea. Faceți contactul vizual atunci când vorbiți cu zdrobi. Învață să ții ochii tăi cu tine când vorbești. Dacă faci acest lucru în mod corect, nu va mai avea importanță ceea ce spui, pentru că pasiunea ta va fi fascinată de privirea ta. Zâmbiți de la distanță și până aproape. Zâmbind de la o distanță este invitantă: se spune, "Vino mai aproape, nu voi mușca". Când pasiunea ta se apropie, zâmbind spune: "Stai puțin, mă faci fericit". Un zâmbet mare poate fi diferența dintre un flirt reușit și unul care nu reușește.
 2. Găsiți un demaror de conversație.
  2
  Găsiți un demaror de conversație. Discuțiile de începător sunt modalități de a face conversația. Ele sunt, de obicei, foarte de bază și nu trebuie să vă gândiți prea mult la ele: "Rochia aceea arată grozav pentru tine. Ați făcut-o singură?" "Ați auzit ce a făcut [prietenul comun] în week-end? Am auzit că a stabilit un record mondial al Guinness ...." "Pari un tip de matematică, mă poți ajuta să fac această ecuație algebrică?"
 3. Asigurați-vă că pasiunea dvs. știe cine sunteți.
  3
  Asigurați-vă că pasiunea dvs. știe cine sunteți. Introduceți-vă dacă nu ați făcut-o deja. Puteți face acest lucru după începutul conversației dvs. (este destul de casual și foarte cool) sau puteți folosi introducerea ca începător de conversație: "Bună, eu sunt Georgia, nu cred că ne-am întâlnit până acum". Amintiți-vă să zâmbiți și să țineți ochii în timp ce vă prezentați!
 4. Odată ce conversația a început, mențineți-o lumină și liberă.
  4
  Odată ce conversația a început, mențineți-o lumină și liberă. Întotdeauna încearcă să îți dai seama de nivelul lor de interes: dacă par plictisit sau nu prea vorbăreț, poate vrei să termini conversația și să încerci altă dată. Țineți cont de următoarele lucruri pe măsură ce continuați să discutați despre zdrobi: găsiți un teren comun. Relaționați cu cealaltă persoană cu propriile dvs. experiențe personale și împărtășiți asemănări. Dacă vă place ambele surfing, discutați despre valurile hawaiiene sau despre competițiile pe care le-ați făcut. Explorarea terenului comun vă va ajuta să vă simțiți conectați la zdrobi, și să vă simțiți conectați cu voi. Evitați subiecții lipiciosi, cum ar fi politica sau religia, cu excepția cazului în care pasiunea dvs. invită conversația. Politica și religia sunt greu de discutat pentru că implică reacții emoționale puternice. Ele pot fi împărțite la fel de mult cât se conectează, așa că stați departe de a vorbi despre ele dacă este posibil.
 5. Odată ce ați ajuns să vă cunoașteți pasiunea, fiți atent.
  5
  Odată ce ați ajuns să vă cunoașteți pasiunea, fiți atent. Îmbrățișați-l, atingeți-l pe umăr sau dați un zâmbet în flăcări, în loc să spuneți doar un rămas bun. În general, femeile pot dispărea mult mai devreme într-o conversație decât bărbații pot. Multe femei se simt puțin amenințate atunci când un bărbat pe care tocmai i-au întâlnit-o intră în spațiul lor personal, în timp ce majoritatea bărbaților sunt mai deschiși să fie atinși. În orice caz, continuați cu prudență și întoarceți-vă dacă primiți semnale negative sau mixt de la persoană. Aflați cum să atingeți zonele sigure. Aceste zone includ mâna, brațul, umărul sau spatele. Când vorbești cu pasiunea ta, atinge-ți umărul scurt pentru a face rost. Sau faceți același lucru cu mâna. Dacă sunt interesați, o să-i trezească coloana vertebrală. Ia-ți un pic mai îndrăzneț în timp ce te simți mai confortabil. Țineți mâna persoanei atunci când traversați strada sau, dacă vă plimbați pe un scaun sau pe o masă, duceți-i prin brațul ușor. Îndepărtați-le ușor când vă plimbați împreună sau înnebuniți accidental în cealaltă persoană pentru a le atrage atenția.
 6. Nu uitați să-l complimentați pe cealaltă persoană.
  6
  Nu uitați să-l complimentați pe cealaltă persoană. Am mers să complimentez în Partea a Doua, dar aici sunt niște reamintiri ce trebuie să faceți atunci când complimentezi: Nu complimentează prea mult trasaturi sexuale. Este foarte ușor să mergeți prea departe și să dezactivați cealaltă persoană. Completați doar următoarele atribute fizice: Ochi Smile Lips Îmbrăcăminte de păr Consolidează modul în care doresc să fie văzuți. Dacă se simt un atlet, compliment cât de sportivi sunt. Nu îi complimentează prea mult. Cu cât le complimentezi mai mult, cu atât mai puțin cu fiecare compliment. Ține-ți ochii concentrat asupra celeilalte persoane și zâmbetul tău strălucitor. Aceste trăsături vor face complimentele voastre deja mari să meargă și mai mult! Fiți obișnuiți cu complimentele voastre. Încercați să faceți complimentul în mod natural în conversație, dacă puteți. Fi îndrăzneț! Dacă vă simțiți aventuros - și ar trebui, pentru că averea favorizează îndrăzneala - încercați ceva amuzant și îndrăzneț în același timp: "Sunt sigur că veți obține acest lucru tot timpul, dar sunteți absolut cel mai o persoană frumoasă pe care am văzut-o ... în ultimele trei minute. "
 7. Știți când să încheiați o conversație.
  7
  Știți când să încheiați o conversație. Conversația în flăcări poate dura destul de mult, dar, de obicei, sa terminat în câteva minute. Și asta e un lucru bun! Vrei să flirtezi cu cealaltă persoană, în timp ce fereastra de oportunitate este acolo și apoi să-i lași să mai vrea, așa că se întorc și ai șansa să flirtezi cu ei din nou și din nou și din nou .... După 5- 10 minute, găsește o scuză să pleci. "Oh, am fost de gând să-mi ajut prietenul cu unele temele" funcționează bine. Încercați să încheiați conversația pe o notă ridicată. Nu discutați obsesiv cu persoana în fiecare zi. Absența face ca inima să se înmulțească, spun ei. Țineți cealaltă persoană să ghiciți. Fii misterios. Nu fi o carte deschisă. Lasa cealalta persoana sa lucreze putin pentru tine. Acum, că ați flirtat cu succes cu pasiunea ta, fă-i să flirteze cu tine! Nu trebuie să fie un joc, ci să-i facă să funcționeze puțin pentru inima ta. Oamenii se bucură de o provocare.
 8. Dacă sunteți pregătit să faceți următorul pas, întrebați persoana respectivă la o întâlnire.
  8
  Dacă sunteți pregătit să faceți următorul pas, întrebați persoana respectivă la o întâlnire. Nu contează dacă ești un tip sau o fată - este perfect bine ca fetele să-i poată cere pe băieți la prima întâlnire, atâta timp cât tipul își stabilește cea de-a doua întâlnire. Întrebați-le ce sunt de până la o săptămână în avans: "Hei ești ocupat în această sâmbătă? Am câteva bilete la filmul care tocmai a ieșit". Alegeți un loc public și o dată interesantă. Un loc public vă va face să vă simțiți confortabil și o activitate extraordinară vă va ajuta pe ambii să vă îmbinați în timp ce vă bucurați de ea. Dacă vă simțiți cu adevărat încrezători, ieșiți și spuneți-i: "Tu și cu mine lucrăm bine împreună. Ce zici de o dată mai târziu în acest weekend? Nu trebuie să-i spui o întâlnire dacă nu vrei. Doar cereți celeilalte persoane să vă alăture în ceea ce faceți. Dacă pasiunea ta te întreabă dacă eo dată, atunci poți spune că este.