Cum să arăți bine

Se pare că nu poate fi totul, dar cu siguranță nu durează să fie ușor pe ochi. Privind bine poate fi din motive personale. Din fericire, există mult mai mult de a arăta decât ceea ce este în genele tale (sau blugi, pentru asta contează). Pentru a fi bine, veți avea nevoie de atitudinea potrivită, stilul potrivit și sfaturile și trucurile potrivite până la mânecă.

Cap 1
Stil

 1. Ia timp să te îmbraci bine.
  1
  Ia timp să te îmbraci bine. Ia timp pentru a alege haine care sunt confortabile și care te face fericit să se uite în oglindă. Amintiți-vă că a fi confortabil nu înseamnă îmbrăcăminte ca și cum tocmai ați ieșit din pat. În același timp, nu uitați că faptul de a fi elegant nu înseamnă să urmăriți fiecare tendință: nu purtați niciodată ceva care nu se potrivește corpului dvs. doar pentru că este în stil. Fiți elegant și învățați cum să vă îmbrăcați pentru tipul de corp ca femeie sau ca bărbat. Alegeți culori și tăieturi care vă fac mai subțiri. Întotdeauna îmbrăcați pentru ocazie. Mergeți la un film? Fii casual; veți arăta că încercați prea mult în rochia de bal. Și același lucru este spus pentru că ieșiți în oraș - lăsați-vă pe Converse acasă și faceți o clipă să vă îmbraciți pentru a impresiona.
 2. Identificați aspectul dorit pe care doriți să-l aveți.
  2
  Identificați aspectul dorit pe care doriți să-l aveți. Vrei să fii profesionist? Ocazional afaceri? Un patinator? Acest lucru va face mai ușor să vă stabiliți prioritățile. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu imitați stilul unui prieten - de multe ori nu va funcționa pentru dvs. din cauza diferitelor dimensiuni și forme ale corpului. Nu vă fie teamă să arăți prostie. Privind bine și având un ochi de designer pot fi învățate abilități, dar ele provin de multe ori de la încercare și de eroare. Dacă te complimentezi sau dacă te simți bine, ești pe drumul cel bun.
 3. Aflați cum să aplicați corect machiajul.
  3
  Aflați cum să aplicați corect machiajul. Aplicarea machiajului slab vă va face să arătați mai rău, nu mai bine. Dacă aveți tendința de a suprasolicita, experimentați-vă cu machiaj natural. Pentru a vă accentua ochii, ar trebui să învățați, de asemenea, să modelați corect sprancenele. Mai puțin este mai mult. Cu machiajul, aspectul minimalist vă va face aproape întotdeauna să apară mai bine decât dacă vă aflați în fundație și un autobuz plin de mascara. Uneori, machiajul poate avea grijă de părul facial, câteodată nu poate. Dacă aveți fire de păr întunecate pe care doriți să le acoperiți, luați-le în considerare pentru a le îndepărta, folosind o cremă de depilare sau pentru a le smulge.
 4. Luați o nouă tunsoare.
  4
  Luați o nouă tunsoare. Alegeți ceva care să vă lingușească forma feței. Nu țineți părul prea mult dacă ați depășit aspectul; s-ar putea să fiți reticenți în a reduce tăieturile greu câștigate, dar veți fi uimiți de cât de chic și revitalizați arăți cu un "mai scurt". Și dacă nu credeți în puterea unei tunsoare proaste, faceți doar o căutare rapidă de către Google a celebrităților preferate. De multe ori merg ușor de la un fum 10 pe fundul cilindrului pentru un rol - uneori doar cu o tunsoare.

Cap 2
Sănătate

 1. Bea multa apa.
  1
  Bea multa apa. Nu numai că apa de băut vă ajută să pierdeți în greutate, dar vă ajută și pielea să strălucească și să strălucească. Scopul pentru 2 - 3 litri (0,5 - 0,8 US gal) pe zi (o parte din acesta poate fi consumat în alimente). Cu cât ești mai mare, cu atât mai multă apă ar trebui să bei. Încearcă să stai departe de băuturile care te deshidratează, cum ar fi cafeaua și sucurile. Sunt calorii goale, calorii goale oricum. Apa este cel mai bun pariu pentru a fi frumos.
 2. Fii igienic.
  2
  Fii igienic. Una dintre cele mai ușoare căi de a arăta bine este prin păstrarea menținerii fizice. Aceste detalii fac o mare diferenta; la urma urmei, cine vrea să se afle în jurul unei persoane care nu poate avea grijă de ei înșiși? Concentrați-vă pe: Curățenie: duș zilnic, spălați-vă pe mâini în mod regulat Vopsea: uzură deodorant; aplicați o lumină parfumată sau parfum, dacă doriți pielea: purtați lenjerie de protecție; aplicați lotiune zilnic pentru a vă menține pielea moale; dacă aveți acnee, încercați să o păstrați sub control Păr: păstrați-l curat și curat; dacă aveți părul nedorit al corpului, luați în considerare rasul sau ceruirea acestuia
 3. Nu uita niciodata mainile si picioarele.
  3
  Nu uita niciodata mainile si picioarele. Păstrați-vă unghiile arătând bine păstrându-le bine și curățate; dacă aveți unghii lungi, păstrați-le pictate și modelate. Adesea, lucrurile mici se disting cu adevărat. Pentru restul mâinilor, aplicați loțiune după fiecare spălare a mâinilor pentru a le menține moale și neted. Picioarele sunt importante, de asemenea. Aplicați loțiune după duș; să le păstrați curate și să fiți conștienți de mirosul piciorului.
 4. Periați-vă dinții și ața.
  4
  Periați-vă dinții și ața. Periați de cel puțin două ori pe zi, mai ales după cafea sau fumat. Nimănui nu-i place să fie în jurul unei persoane cu respirație urâtă. Flossing este importantă, de asemenea - ați știut că poate reduce șansele dumneavoastră la boli de inimă, precum și să vă lăsați respirația minty proaspătă? [1] Mai mult, vizitați medicul dentist în mod regulat pentru a vă asigura că nu aveți cavități și albirea dintilor, daca este necesar. Puteți obține dinți albi mai acasă sau cu ajutorul medicului dentist.
 5. Concentrați-vă asupra sănătății.
  5
  Concentrați-vă asupra sănătății. Oamenii care arată sănătoși arată bine. Și ce modalitate mai bună de a arăta sănătoasă decât de a fi sănătoasă? Dacă nu vă îngrijiți bine de corpul dumneavoastră, acum este momentul potrivit pentru a începe. Începeți cu elementele de bază: beți mai multă apă, mâncați sănătos și faceți griji. Somneste bine in fiecare seara. Știți expresia "somn frumos?" Aceasta există pentru un motiv. Dacă ai 8 ore, vei arăta mai bine. Renunțați la fumat și, dacă sunteți dependenți, opriți și băutul. Ambele aceste obiceiuri adaugă ani la piele, oase, smalț, păr și organe.
 6. Intrați în formă prin exerciții fizice.
  6
  Intrați în formă prin exerciții fizice. Intervalul de formare este o modalitate excelentă de a arde rapid grăsimea și de a vă îmbunătăți sănătatea cardiovasculară. Dacă sunteți timizi să mergeți la sala de gimnastică, lucrul la domiciliu este o modalitate discretă (nu mai puțin de rentabilă) de a vă sculpta și corpul. Ceea ce se reduce la tine este că aveți nevoie de un regim pe care să-l respectați. Dacă merge după masă, grozav. Dacă e cu bicicleta prin oraș, grozav. Atâta timp cât o faci, grozav. Îngrijirea corpului prin exerciții fizice este esențială pentru a arăta bine. Exercitarea are nenumărate beneficii pentru tine, înăuntru și afară. Dar, pentru a vă concentra asupra esteticii, exercițiul îmbunătățește tonusul muscular, astfel încât să aveți o poziție mai bună, să vă ridicați mai înalt și să vă mișcați cu mai multă încredere. Exercitarea îmbunătățește, de asemenea, circulația muschilor și a pielii. Acest lucru vă va oferi o strălucire sănătoasă și radiantă.

Cap 3
Atitudine

 1. Fii încrezător.
  1
  Fii încrezător. Stima de sine vă poate oferi un incredibil makeover. Pentru a începe, îmbunătățiți-vă postura de a crede încrederea în proiect - un plictisitor cumplit nu arată niciodată sexy, indiferent de cât de bine vă este binecuvântat genetic. În timp ce sunteți la ea, învățați cum să vă conectați cu oamenii prin limbajul corpului, astfel încât să arătați și mai accesibili. Încrederea este recursul sexual final. Pentru postură bună, aruncați umerii înapoi și bărbia în sus. Ține-ți ochii drept în fața ta, nu pe pământ. Pentru limbajul corpului accesibil, țineți-vă brațele fără cruce și în sus, nu îngropate în telefon.
 2. Nu te compara cu vedetele de film, cu modelele sau cu sufletele în chimia chirurgiei plastice.
  2
  Nu te compara cu vedetele de film, cu modelele sau cu sufletele în chimia chirurgiei plastice. Toată lumea are ceva frumos în jurul lor - ochii, zâmbetul, părul și mai ales personalitatea. Arătați întotdeauna îngrijit, luând timp pentru a vă arăta cel mai bine, dar nu vă gândiți la cele mai bune ale dvs. ca o comparație cu altcineva. A fi frumos nu inseamna ca fiecare ora trezita are o fata de kabuki sau o haina de designer. Înseamnă a fi tu. Indiferent care ar fi cea mai bună sursă de valoare, faceți acest punct focal. Poate că nu ai corpul lui Barbie sau Ken, dar nimeni nu o face. Corpul tau lucreaza si te intorc, si asta e important.
 3. Fii o persoană bună.
  3
  Fii o persoană bună. Dezvoltați un caracter bun pentru a se potrivi aspectului dvs. bun. Fii umil și cinstit. Dați-le mai mult oamenilor să aprecieze. Ați întâlnit vreodată pe cineva despre care credeți că este în căutarea potrivită, că ați ajuns să-i cunoașteți și ați aflat că sunt un adevărat babe? Nu este vorba numai de aspectul - este vorba de ceea ce este și în interior. Ea funcționează și în cealaltă direcție - ați văzut vreodată pe cineva din întreaga cameră, sa minunat la aspectul lor bun și apoi și-au deschis gura? Oamenii, nu ar fi trebuit să facă asta. O persoană poate merge de la fierbinte la nu într-o chestiune de secunde cu atitudinea lor.
 4. Fii distinct.
  4
  Fii distinct. Ființele umane gravitează spre ceea ce este rar și unic. Ești un individ - nu e nimeni în lume ca tine - și ar trebui să profiți de asta. Există o mare presiune pentru a arăta ca alții, dar nimeni nu își amintește de o clonă. Fii tu însuți și arăți-o. Subliniați lucrurile care vă fac unice, fie că sunteți părul, înălțimea, forma, ochii și așa mai departe. Asigurați-vă că aspectul dvs. reflectă personalitatea dvs. unică. Așa veți ieși.
 5. Zâmbet.
  5
  Zâmbet. Mersul pe jos cu o încruntare constantă este ca și cum ați purta un semn "Keep Away". Chiar și un mic zâmbet vă va luminia pe față, făcându-vă să vă arătați mai prietenoși și, astfel, mai atrăgători. Ce ar putea fi mai primitoare și mai accesibile? Un zâmbet real, frumos este răspunsul. Frumusețea nu vine din aspectul dvs. - vine direct din expresiile faciale și din limbajul corpului. Fii grațios și fericit, dar nu arăta prea fals. În caz contrar, oamenii vor presupune că încerci prea mult.