Cum să vă îmbunătățiți jocul în fotbal

Deci, te joci fotbal și prietenul tău enervant al tău vine de la tine și începe să se laude. Vrei să te îmbunătăți. Vrei să știi cum? Apoi, iată câteva sfaturi care vă vor îmbunătăți abilitățile de joc. Puneți aceste sfaturi în practică și nivelul jocului va crește în mod semnificativ în curând.

Paşi

 1. Amintiți-vă că fotbalul este un sport de echipă.
  1
  Amintiți-vă că fotbalul este un sport de echipă. Întotdeauna jucați cu asta în minte. Nu jucați niciodată pentru gloria voastră, ci pentru dragul întregii echipe. Este mai bine să sacrificați o recunoaștere personală și să faceți sacrificii pentru echipă.
 2. Încearcă să muți mingea mai mult decât tine.
  2
  Încearcă să muți mingea mai mult decât tine. Este o strategie de economisire a energiei. Dacă alergi tot timpul peste tot pe teren, vei fi obosit în primele 10 minute. Amintiți-vă că mingea se va mișca mereu mai repede decât tine. Deci este mai bine să o mișcați mai repede decât să vă mutați cu ea. Economisiți-vă energia pentru că trebuie într-adevăr să fugi.
 3. Anticipa.
  3
  Anticipa. Acesta este unul bun dacă apărați sau creați joc. Anticipați în timp ce mingea se îndreaptă spre dvs. Cel mai bun lucru de făcut este să știți ce să faceți cu mingea în momentul în care ajunge la dvs. Anticiparea atunci când apărați este la fel de importantă. Dacă puteți anticipa următorul mutare al adversarului, acesta va crește șansele de a-și opri mutarea. Viteza este crucială în acest joc.
 4. Presa.
  4
  Presa. Nu lăsați adversarul să primească mingea atât de bine. Faceți-i să primească mingea cu fața înapoi. Aplicați-l asupra lui și forțați-l să facă greșeli. Fii atent, totuși, să faci un fault sau să-ți rănești adversarul.
 5. Utilizați elementul de surpriză.
  5
  Utilizați elementul de surpriză. Nu faceți prea multă mișcare următoare. Pune mingea în spatele ultimei linii de apărare, în timp ce un coechipier rulează pentru a primi asistența. Schimbați ritmul alergării, rapid la început și atunci când adversarul vostru se apropie de dvs., pasați pe frâne. El / ea se va opri, apoi va crește din nou ritmul, lăsându-l ancorat. Când dribliți cu mingea, nu fiți previzibili. Dacă tocmai ați folosit o mișcare pe un apărător, acel apărător va fi mai pregătit atunci când faceți acest lucru din nou, deci amestecați puțin.
 6. Utilizați laturile câmpului.
  6
  Utilizați laturile câmpului. Dacă există prea mulți oameni în centru, va fi dificil să creați un joc în zona respectivă, deci folosiți aripi-bărbați din echipa dvs. pentru a exploata laturile. Pătrundeți în acele zone și apoi trimiteți mingea spre centru pentru ca un coechipier să termine jocul. Indiciți - fiți atenți să nu bați mingea din câmpul de joc când faceți asta.
 7. Triangula.
  7
  Triangula. Asociația este cea mai bună metodă de a sparge apararea strânsă. Utilizați coechipierii din jur pentru a trece mingea unul la celălalt rapid, creând confuzie în adversarul tău.
 8. Rămâi concentrat.
  8
  Rămâi concentrat. Nu uitați că jocul nu a terminat până când arbitrul nu spune acest lucru. Deci, nu vă pierdeți numai pentru că câștigați sau pentru că nu mai există puțin timp. Un gol în ultimul moment vă poate face să pierdeți un joc sau chiar un campionat.
 9. Arătați-vă spiritul combativ.
  9
  Arătați-vă spiritul combativ. Dacă antrenorul vede devotamentul pe care îl puneți în joc, șansele de a fi în echipa principală vor crește. Nu renunta vreodata, mergi in sus si in jos, ajuta colegii tai, apara si ataca, lasa atitudinea ta sa fie o sursa de inspiratie pentru echipa ta.
 10. Dezvoltați-vă sentimentul de orientare.
  10
  Dezvoltați-vă sentimentul de orientare. O orientare bună și o viziune completă a jocului este dificil atunci când ești acolo pe teren. Știind unde colegii tăi de echipă și adversarii tăi vă oferă o perspectivă mai bună și vă ajută să vă planificați mai bine mișcarea următoare.
 11. Comunicați cu colegii de echipă.
  11
  Comunicați cu colegii de echipă. Acordându-le un "al șaselea simț" pentru ceea ce se întâmplă în jurul lor, nu numai că le ajută, ci vă ajută să vă concentrați și să vă angajați în joc chiar și atunci când nu sunteți direct implicat în joc.
 12. Practică.
  12
  Practică. Petreceți aproximativ o oră în fiecare zi, la fel ca o practică solitară sau cu un prieten sau antrenor care lucrează la lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățiți. (Un lucru pe care trebuie să-l exersați este să mențineți mingea scăzută. Practicați doar atingând mingea în jos, apoi treptat, cu mai multă putere.
 13. Împrăștiat.
  13
  Împrăștiat. O greșeală pe care majoritatea echipelor și majoritatea jucătorilor le au sunt toți jucătorii care se învârt în apropierea mingii. Dacă un adversar are mingea, o singură persoană este suficientă. Dacă un coleg de echipă are mingea, să le dea puțin spațiu. Dar nu uitați să aveți un jucător puțin în spatele oricui are sau cine încearcă să fure mingea.
 14. A se distra.
  14
  A se distra. Acesta este cel mai important sfat din acest articol, deci acordați atenție. Dacă nu vă distrați în timp ce jucați acest joc, atunci de ce mai jucați?