Cum să nu vă plictisiți în timp ce jucați sims 3

Deși Sims 3 are posibilități nesfârșite, după un timp jocul general de joc de a face un Sim, clasându-i în carieră, având copii, repetarea ciclului poate deveni plictisitor. Acest articol conține câteva provocări fan-made în provocările jocului pentru a încerca dacă aveți jocul de bază Sims 3 pentru PC.

Cap 1
Moștenirea generației

 1. Faceți o moștenire generației.
  1
  Faceți o moștenire generației. Deși acest lucru poate părea similar cu scopul general al jocului, poate deveni destul de dificil. Scopul este de a muta cu succes arborele de familie al familiei Sim de 10 ori. Începeți cu un cuplu, fă-i să aibă un copil. Copilul acela crește și se căsătorește și are un copil. Acest proces este repetat de 10 ori. Nici o înșelăciune nu este permisă.

Cap 2
Crearea de simi interesanți

 1. Mizerie cu trăsături.
  1
  Mizerie cu trăsături. Asigurați-un Sim cu "urăște în aer liber" trait și forța să stea în afara. Faceți un cuplu care are trăsături conflictuale (de exemplu, Sim 1 are caracterele "slob, cartofi pe canapea, urăște trăsăturile în aer liber, nevăzute și grele", iar Sim 2 are trăsăturile "îngrijite, atletice, iubește în aer liber, în flăcări și dormitoare ușoare". Mutați-le împreună într-o casă mică, pentru a vedea cât durează.
 2. Urasc pe toata lumea.
  2
  Urasc pe toata lumea. Asigurați-un Sim care are trăsături cum ar fi rău și fierbinte. Faceți-i să viziteze locuri publice cum ar fi parcul și să-i facă să se certe cu toată lumea. Încercați să le faceți dușmani cu cât mai mulți oameni posibil.
 3. Aveți un iubit secret.
  3
  Aveți un iubit secret. Faceți un Sim cu trăsături cum ar fi flirt și bine kisser. Încercați să le faceți să aibă o relație romantică cu fiecare Sim posibil de sex masculin / feminin din oraș. Vedeți cât durează înainte de a fi prinși.
 4. Faceți-i cei mai buni prieteni.
  4
  Faceți-i cei mai buni prieteni. Faceți un Sim cu trăsături bune și prietenoase. Încercați să le faceți să fie cei mai buni prieteni cu toți cei din oraș.
 5. Faceți diavoli.
  5
  Faceți diavoli. Diavolii au pielea roșie, pe care o poți schimba făcând clic pe cercul din apropierea metrului tonului pielii și experimentând cu sunete diferite de roșu! Este mai ușor să faci un diavol de sex masculin, deoarece ei au o alegere de păr păros.
 6. Faceți zombi.
  6
  Faceți zombi. Uită-te în jurul cimitirului pentru oamenii care au murit și a face un Sim prost și rău! Dați-le același nume ca oricare dintre morii Sim de la alegere și puteți chiar să faceți o familie de zombi!
 7. Asigurați-Grim Reapers.
  7
  Asigurați-Grim Reapers. Luați Sims negri și le dați haine negre pentru îmbrăcăminte de zi, formală, pentru îmbrăcăminte, pentru atletism și pentru costume de baie.
 8. Monștri din mitologia greacă.
  8
  Monștri din mitologia greacă. Acest lucru poate fi foarte distractiv! Dacă faci meduza și gorgoanele, nu uita să plasezi o mulțime de sculpturi ale Medusa Victim în casa lor.
 9. Dacă vă place Minecraft, încercați personaje Minecraft.
  9
  Dacă vă place Minecraft, încercați personaje Minecraft. Steve e simplu, dă-i o cămașă, pantaloni albastri, pantofi gri, ochi violeți și păr brun pentru toate hainele.
 10. Creați vârcolaci.
  10
  Creați vârcolaci. Dați-le trăsăturilor neurotice, deoarece extragerile vor arăta perfect atunci când urlă la lună sau se întâlnesc cu Simulii umane normali.
 11. Sfat final:
  11
  Sfat final: Cel mai bine este să dați oricare dintre aceste trăsături Sims (dacă nu este Steve sau o altă mulțime pasivă de la Minecraft), deoarece majoritatea acestor idei Sim sunt cele rele. Distrează-te cu noii tăi Simi!
 12. Faceți o fantomă pentru fiecare culoare.
  12
  Faceți o fantomă pentru fiecare culoare. Găsiți cât mai multe moduri diferite de a vă ucide pe Simții, făcând astfel un cimitir multi-colorat în grădina dvs. Încearcă să nu trișezi cu asta, deși poate fi destul de greu să omori pe Sims în acest joc.

Cap 3
Efectuarea unor familii neobișnuite

 1. Faceți o familie fără adăpost.
  1
  Faceți o familie fără adăpost. Faceți o familie de Simi, toate cu trăsăturile kleptomaniec și mooch. Faceți-le să arate scruffy (face-le desculți, de exemplu). Mutați familia într-un lot gol. Spălați-le pe băncile de parc sau la casele unui vecin. Când vizitează casele oamenilor, îi fac să-și folosească dușurile și să-și mănânce mâncarea.
 2. Faceți o familie disfuncțională.
  2
  Faceți o familie disfuncțională. Faceți o familie imensă și faceți-i pe copiii lor să se lupte între ei și să-i facă pe părinți leneși. Vezi dacă își pot crește copiii cu succes.
 3. Ruina trăiește.
  3
  Ruina trăiește. Joacă ca una dintre familiile pre-făcute care deja locuiesc în Valea Apusului. Alegeți una dintre cele mai bogate familii care au slujbe bune și o casă frumoasă. Faceți-i să fie concediați de la slujbă și să-i scoată banii. Urmăriți-i să sufere când lucrurile lor sunt luate.
 4. Creați un cuplu supersized vs super-slab.
  4
  Creați un cuplu supersized vs super-slab. Faceți un sim imens și faceți-i să se căsătorească cu un sim super-slab. Ați putea da simptomele Sim superioare, cum ar fi cartușul greu de dormit și cartofii de canapea, dați simul lui superskinny contrariul. Ați putea chiar să vă amestecați și să faceți simultura superskinny a cartofului leneș din canapea și a simplului sport supersize.
 5. Creați un adult, șapte copii mici.
  5
  Creați un adult, șapte copii mici. Acest lucru este extrem de provocator, dar face un părinte cu trăsături precum familia orientată și bună (aceasta va face provocarea mai ușoară). Faceți 7 copii mici în gospodărie. Vedeți dacă adultul poate să îngrijească și să ridice toate cele 7 copii fără să fi fost luat de către asistentul social.

Cap 4
Deținerea mai multor

 1. Valea apusului propriu.
  1
  Valea apusului propriu. Dacă simul dvs. câștigă o mulțime de bani, atunci pot cumpăra proprietăți în cadrul jocului. Vedeți dacă puteți câștiga destui bani pentru a cumpăra fiecare lot comunitar din cadrul Sunset Valley. Încercați să le redenumiți și pe toate!

Cap 5
Schimbarea setărilor

 1. Faceți jocul foarte lung.
  1
  Faceți jocul foarte lung. Modificați setările de joc astfel încât simul dvs. să aibă cea mai lungă viață. Faceți un cuplu un copil și jucați ca acel copil. Simul dvs. poate să se îmbătrânească numai la sfârșitul fiecărei etape de viață - deci nu aruncați o petrecere de aniversare cu 3 zile în copilărie! Vezi dacă poți să te joci ca Sim, de la naștere până la moarte, folosind cea mai lungă setare de viață.
 2. Modificați setările de joc astfel încât simul dvs. să aibă cea mai scurtă durată de viață.
  2
  Modificați setările de joc astfel încât simul dvs. să aibă cea mai scurtă durată de viață. Asigurați-un cuplu au un copil la fel de joace ca acel copil. Simul dvs. poate să crească doar la sfârșitul fiecărei etape de viață, să nu trișeze și să oprească îmbătrânirea! Vezi dacă poți să te joci ca Sim, de la naștere la moarte, folosind cea mai scurtă setare de viață. Vedeți dacă puteți să vă căsătorești și să obțineți un loc de muncă de nivel 10 și să vedeți cât de repede puteți face acest lucru, chiar dacă este greu.

Cap 6
Provocări

 1. Provocare acceptată.
  1
  Provocare acceptată. Aceasta este o simplă, completă fiecare provocare sau oportunitate care apare pentru dvs. Sim!
 2. Completați dorința de viață a Simului dvs. fără a vă înșela!
  2
  Completați dorința de viață a Simului dvs. fără a vă înșela!
 3. Completați fiecare dorință de viață în cadrul jocului fără a înșela!
  3
  Completați fiecare dorință de viață în cadrul jocului fără a înșela! (Deși va trebui să opriți îmbătrânirea pentru acest lucru).
 4. A ști tot.
  4
  A ști tot. Asigurați-vă sims max max fiecare abilitate există în cadrul jocului! Aflați fiecare abilitate și încercați să finalizați provocările care vin cu ea, Sim va ști literalmente totul!

Cap 7
Alte distracții

 1. Faceți o poveste.
  1
  Faceți o poveste. Creați niște Simi unici și transformați-le viața într-o poveste dramatică cu afecțiuni de dragoste, decese și petreceri!
 2. Faceți un videoclip.
  2
  Faceți un videoclip. Sims 3 permite jucătorilor să înregistreze gameplay-ul, deci de ce să nu faceți propriul dvs. videoclip? Creați un videoclip muzical pentru melodia dvs. preferată sau faceți-vă un stelu în propriul dvs. film! Puteți să-l încărcați pe site-ul web Sims 3 când ați terminat pentru a vedea ce alte simmers cred despre creația dvs. Ai putea, de asemenea, să faci o dramă, o comedie, un film de dragoste și multe altele!