Cum să atragi orice băiat

Să recunoaștem - nu există nici un mod de a face ca fiecare om să se îndrăgostească nebun de tine. Cu toate acestea, mulți bărbați au aceleași nevoi atunci când este vorba de căutarea unei femei potrivite, deci există nenumărate trucuri pentru a atrage ochii aproape unui om. Căutați niște pași concreți pentru a întoarce capul multor oameni sau doar pentru a atrage un om pe care l-ați privit? În orice caz, aceste sfaturi pot merge mult în a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Citește mai departe! Și nu uitați, nu este întotdeauna privirea și corpul! Este și înăuntru! Acum, după cum am spus Citiți mai departe!

Cap 1
Fii cel mai bun sine

 1. Înainte de a atrage un bărbat, trebuie să vă dezvoltați încrederea în sine.
  1
  Înainte de a atrage un bărbat, trebuie să vă dezvoltați încrederea în sine. Dacă nu sunteți mulțumit de cine sunteți, se va arăta de la o milă distanță. Barbatii sunt cei mai atrasi de femei care arata ca se distreaza cu cine sunt, nu cu cei care cauta cu disperare pe cineva sa umple un gol in viata lor. Iată câteva sfaturi pentru îmbunătățirea încrederii în sine: Spuneți-vă ce persoană minunată sunteți! Amintește-te de cele mai bune atribute și abilități ale tale și fii mândru de ceea ce te face unic. Păstrați un jurnal unde puteți evidenția unele dintre punctele tale forte ca o persoană care te face să simți că ești vrednic de atenția unui om. Mențineți întotdeauna o atitudine pozitivă! Pune-ți mintea la asta! Amintiți-vă că sunteți frumoși în interior și în exterior. Deși suntem cu totul departe de a fi perfecți, înainte de a vă petrece o seară, este important să priviți în oglindă și să vă amintiți cele mai bune atribute, indiferent dacă este vorba de zâmbetul tău, de dinții perfecți sau de picioarele tale lungi. Dacă vă concentrați asupra aspectelor pozitive ale aspectului dvs., bărbații îi vor vedea și ei. Dacă aveți dinți strâmbi sau picioare păroase, cine dă naibii! Fii tu însuți și nu te teme să-ți arăți zâmbetul tău încremenit sau picioarele tale frumoase păroase! NU vă fie rușine de tine! Fiți încrezători când întâlniți oameni noi. Interacționarea cu noii oameni poate fi înfricoșătoare, dar dacă sunteți alertă, pregătiți pentru orice, și rezervați judecata, oamenii vor dori să te cunoască. Un bărbat va fi mai atras de o femeie înconjurată de prieteni decât de o persoană care se uită tristă și singură. Va vrea să facă parte din energia dvs. pozitivă. Citiți mai multe despre cum să vă simțiți bine aici. Continuați să vă îmbunătățiți. Este un lucru să fii încrezător în sine și altul să fii auto-absorbit sau orb în defectele cuiva. Pe măsură ce vă concentrați asupra calităților bune, lucrați pentru a îmbunătăți ceea ce poate fi îmbunătățit. Luați în considerare toate criticile constructive înainte de ao respinge.
 2. Dezvoltați propria identitate și standarde de valori.
  2
  Dezvoltați propria identitate și standarde de valori. Un bărbat este atras de o femeie care se simte confortabilă de unde a venit, unde este acum și unde se îndreaptă. El dorește pe cineva care se simte confortabil cu dorințele ei, cu limitele ei și cu aspirațiile ei. Dezvoltarea propriei identități înainte de a vă întâlni cu un bărbat vă va asigura că nu vă schimbați complet cine sunteți pentru el sau că urmați foarte mult conducerea acestuia. Știind cine ești înainte să întâlnești un bărbat, îi vei face și de zece ori mai ușor să vorbești cu el și să-l atragi. Barbatii doresc femeile care arata ca ar fi bine fara ei. Găsiți-vă și gândiți-vă cu adevărat! Nu mă compara! O mulțime de oameni intră într-un ciclu de comparare cu oamenii din jurul lor, în loc de propriile standarde. Dacă îți place costumul tău când pleci din casă, ar trebui să-ți placă când te întorci acasă. Nu lăsați alți oameni sau percepția voastră despre alte persoane să influențeze modul în care vă simțiți despre voi înșivă.
 3. Menținerea legăturilor personale semnificative și iubitoare.
  3
  Menținerea legăturilor personale semnificative și iubitoare. Cheia pentru a te simți bine despre tine este să ai un spațiu pentru a fi tu și a fi iubit pentru acel sine. Prietenii, familia și alte interacțiuni personale sunt necesare pentru a vă simți iubiți și meritați de iubire. Asigurați-vă că conexiunile personale sunt benefice pentru starea dvs. emoțională. Relațiile toxice și dăunătoare, trecute și prezente, pot afecta modul în care vă simțiți despre dvs. și felul în care vă purtați. Găsiți prieteni care se concentrează pe atributele dvs. pozitive, oferă sfaturi utile și sunt cinstiți despre cine sunteți și cine puteți fi. Au o relație caldă cu membrii familiei tale. Acordarea timpului de a vorbi oamenilor care v-au cunoscut cel mai mult poate să vă reamintească rădăcinile dvs. și cât de mult ați crescut.

Cap 2
Fii cel mai bun cel fizic

 1. Uite partea.
  1
  Uite partea. Acum că vă simțiți frumos în interior, este timpul să vă arătați aspectul prin hainele potrivite și machiajul. Nu aveți nevoie să mergeți la o petrecere de cumpărături, dar ar trebui să găsiți aspectul care vă va ajuta să înnebuniți un bărbat. Găsiți haine care pun accentul pe cele mai bune atribute ale dvs. Dacă aveți brațe tonificate, mergeți la un vârf de rezervor sau dacă doriți să vă arătați picioarele lungi, găsiți îmbrăcămintea și talpa perfectă pentru corpul dumneavoastră. Fă-ți puțină distracție, dar nu te concentra întotdeauna pe asta; se concentreze și asupra interiorului! Rochie adecvat pentru ocazie. Dacă speră să atragă un bărbat la nuntă, de exemplu, arătați elegant - nu ticălos. Nu vreți ca un bărbat să creadă că trupul tău este cea mai bună caracteristică - este doar unul dintre lucrurile care te fac unic. Cu toate acestea, dacă vă aflați la un club, evitați îmbrăcămintea casuală, ceea ce vă va face să rămâneți ca un deget mare. Dacă te duci la petrecere, decât sigur! Duceți-vă să vă arătați picioarele acelea frumoase, sau bratele voastre frumoase, dar să nu vă faceți prea puțin și nepotrivit; urmăriți ce purtați Aveți părul potrivit și machiajul. Lumina părului și întreținerea machiajului poate merge mult în evidențierea celor mai bune caracteristici. Cei mai mulți bărbați preferă un aspect natural, evitați să încercați prea tare prin aplicarea prea multor straturi de machiaj sau spray de păr. Ei bine, dacă mă întrebați, ar fi mai bine să nu găsiți locul în care să faceți machiajul și să vă arătați frumusețea naturală, dar dacă vreți să vă bucurați puțin, atunci fiți oaspetele meu! Dar prea mult te poate face să pari că încerci prea mult.
 2. Practicați o bună igienă.
  2
  Practicați o bună igienă. Rochia nouă sau noua încredere în sine nu va avea un efect prea mare asupra bărbatului visurilor tale, dacă nu te-ai spălat într-o săptămână. Este important să rămâi curat și să miroși frumos. Mi-ar purta un deodorant, sau cel mai mic sprit de parfum! Dar nu prea mult pentru că unii oameni reacționează foarte prost la ea și cine știe ce s-ar putea întâmpla? Dușul cel puțin în fiecare zi, și cu siguranță în ziua unei ocazii speciale. Este important ca corpul tău să miroasă proaspăt. Și niciodată nu știi ce se poate întâmpla! Spălați părul cât de des doriți. Unele femei își spală părul în fiecare zi, în timp ce altele își iau mai mult timp între spălări. Găsiți orice lucru pentru dvs. pentru a vă păstra părul de la a căuta gras. Păstrați o gură curată. Amintiți-vă să vă spălați dinții și să utilizați bureți sau gume pentru a vă menține respirația proaspătă atunci când aveți nevoie. Puteți încerca chiar mirosul respirației prin suflare în mâinile tale. Nimic nu va opri un bărbat mai repede decât o femeie frumoasă cu suflarea dragonului!
 3. Dă corpului tău tratamentul regal.
  3
  Dă corpului tău tratamentul regal. Deși un bărbat adevărat te va iubi pentru cine ești, să fii conștient de sănătate și să lucrezi în afară, te va ajuta să menții o figură delicată și îți va spori încrederea în proces. Dacă vă simțiți bine despre corpul vostru, orice om pe care îl întâlniți va simți la fel. Exercitați cel puțin de trei ori pe săptămână timp de cel puțin treizeci de minute sau mai mult. Un regim solid de antrenament este esențial pentru obținerea și menținerea sănătății. Nu vă lăsați stagnarea dvs. de rutină - păstrați-vă provocarea în timp ce deveniți mai puternică și mai sigură. Dacă nu aveți prea mult timp să vă retrageți de la exercițiu, luați în considerare modurile în care puteți adăuga mai multă mers pe jos la rutina zilnică. Dacă nu vă pasă de exercițiu de dragul exercițiului fizic sau al sănătății, găsiți o motivație externă - de exemplu, luați o clasă de kickboxing sau o boxă locală deoarece doriți să vă puteți apăra sau să faceți o cursă de yoga pentru că doriți să facă niște prieteni noi. Mânca sănătos. Moderarea este o cheie a vieții, deci luați-vă timp să vă lăsați la gheață sau la pizza preferată, luând timp și pentru a mânca multe fructe, legume și alimente bogate în nutrienți. Evitați alimentele procesate sau grase cât de mult puteți. Corpul tău se va simți mai bine și pielea ta va arăta mai bine.

Cap 3
Focus pe limbajul corpului

 1. Faceți o primă impresie bună.
  1
  Faceți o primă impresie bună. Acum, că vă simțiți uimitor fizic și emoțional, este timpul să atrageți acea persoană specială. Amintiți-vă că obțineți doar o primă impresie, deci aveți o atitudine pozitivă înainte de a vă întâlni cu omul în cauză.
 2. Stabiliți contactul vizual.
  2
  Stabiliți contactul vizual. Primul lucru pe care îl puteți face este să stabiliți un contact vizual pentru a arăta un bărbat care vă interesează. Țineți privirea doar pentru timpul potrivit. Nu trebuie să te uiți în ochii lui de ore întregi, dar dacă te uiți la el doar câteva secunde, vei arăta că te interesează. Fiți conștienți, dar abordabili. Când te uiți la om, încercați să nu arătați prea dornici, dar clarificați-vă că veți fi fericiți dacă va începe o conversație cu dvs. Lasă-ți expresiile faciale să vorbești. Odată ce omul te apropie, nu uita să zâmbești, să zâmbești, să zâmbești! Nimic nu spune că ești prietenos și atrăgător ca un zâmbet bun. Zâmbiți - dar nu gândiți prea mult. Fă-ți zâmbetul cu ceva ce te apropii de lume. Nu numai că acest lucru va face ca zâmbetul dvs. să fie mai natural și mai frecvent, dar vă veți simți mai fericit în general. Încercați să zâmbiți când nu sunteți fericiți - veți descoperi că o anumită fericire se înfulecă. Nu trebuie să arătați prea dornici când zâmbiți - fiți natural.
 3. Au limbaj pozitiv al corpului în orice moment.
  3
  Au limbaj pozitiv al corpului în orice moment. Acum, că omul tău a văzut privirea în ochii tăi, precum și albul tău perlat, e timpul să-ți folosești trupul pentru a-i arăta că atracția este reciprocă. Să vă purtați într-o manieră sigură. Nu mănâncă, nu te uita la picioarele tale sau nu-ți tragi brațele peste piept. Evitați acțiunile nervoase cum ar fi jocul cu părul sau mușcarea unghiilor. În schimb, îndreaptă-te spre om și ține brațele în mișcare prin gesturi. Acest lucru vă va face să pari o persoană deschisă și dinamică. Arătați-i că sunteți interesat. Dacă simțiți dragostea lui, nu este nici un rău să vă înclinați să-l auziți vorbind, mai ales dacă sunteți într-un loc tare sau aglomerat. O ușoară atingere a brațului sau genunchiului îi poate arăta și că vă place ce are de oferit fără a fi prea agresiv. Țineți fizic atenția. Asigurați-vă că păstrați contactul vizual și evitați să vă uitați în jur - sau chiar mai rău, verificând telefonul la fiecare cinci minute - când vorbește cu dvs. Vrea să se simtă ca el fiind singura persoană din lumea voastră și nimic nu va transforma un bărbat mai repede decât cineva care verifică e-mailul la fiecare două minute, în loc să-și țină capăt conversației. Atingeți-l, dar nu în mod ciudat, ci o atingere prietenoasă / prietenoasă, ca atunci când are dreptate, sunteți de acord și zâmbiți și atingeți genunchiul lui? Dar găsi întotdeauna o cale de a te apropia!

Cap 4
Discutați despre discuție

 1. Doar spune da".
  1
  Doar spune da". Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fiți de acord cu orice idee ciudată pe care o poate avea bărbatul de vis, dar înseamnă că ar trebui să aveți o atitudine pozitivă și să fiți interesat de ceea ce are de spus. Dacă întreabă dacă ați fost la un anumit restaurant, nu întrerupeți conversația spunând nu; în loc să spui că ai auzit lucruri grozave despre el și ai pus întrebări despre experiența lui. Probabil că acesta este modul în care vă cere să vă întâlniți! Dacă te tachinează, joacă. Bucurați-vă de personalitatea sa jucăușă. Dacă spui "nu" oricărei idei ușor neștiute pe care ar putea-o avea, vei arăta prudență și nu ca cineva cu care dorește să stea. Nu fi prea dezagreabil imediat - chiar dacă nu sunteți de acord. Dacă aflați că echipele dvs. preferate de sport sunt rivali arhitecți sau că vă aflați pe părți opuse ale spectrului politic, nu începeți o luptă în acest sens. Să fii jucăuș despre diferențele tale este un lucru, dar să te obișnuiești cu privire la opiniile tale te va arăta incapatanat și egoist.
 2. Nu-ți fie frică să fii amuzant.
  2
  Nu-ți fie frică să fii amuzant. Barbatii iubesc femeile care au un mare simt al umorului si care sunt destul de sigure ca sa le arate. Deși acest lucru nu poate fi momentul pentru glumele bătăi de cap, nu vă fie frică să aruncați o glumă sau două, dacă ocazia este potrivită. Arătați că puteți râde de voi înșivă. Nici un bărbat nu dorește o femeie care se ia prea în serios - arătând că puteți râde de propriile dvs. slăbiciuni, va arăta nu numai că aveți încredere, ci că sunteți conștient de defectele voastre. Bărbații nu doresc o fată care este "prea perfectă" și acest lucru îi va face să se simtă mai siguri despre ei înșiși.
 3. Arătați-vă mintea ascuțită.
  3
  Arătați-vă mintea ascuțită. Nu vă fie frică să vă arătați creierul de teama de a intimida un bărbat. Dacă el este tipul potrivit, el va fi atras de cât de inteligent esti, și va dori să-și petreacă mai mult timp cu alegerea creierului tău. Arătați-i cunoștințele despre evenimentele curente, figurile istorice sau chiar despre analiza voioasă a culturii pop. Dacă știți despre ce vorbiți, va fi încântat să vă audă despre pontificarea oricărui subiect. Există o diferență între sunetul inteligent și manifestare. Evitați să vă lăudați de unde v-ați dus la facultate, de ceea ce ați primit acum zece ani în SAT sau de orice alte informații care ar putea face să pară că vă plutiți propria barcă.
 4. Afișați ceea ce vă face unice.
  4
  Afișați ceea ce vă face unice. Există o mulțime de femei încrezător, amuzant și inteligente acolo, dar există doar o singură persoană. Nu vă fie frică să vă puneți acolo pentru a arăta ce vă face cine sunteți. Dacă este potrivit, spuneți-i o poveste amuzantă sau interesantă din trecutul dvs., care îi va da un sentiment despre ce fel de persoană sunteți și ce experiențe ți-au modelat viața. Nu vă fie frică să vă împărtășiți interesele. Dacă vă predați în limba franceză sau învățați să călătoriți cu uniciclul, spuneți-i despre el. El va fi impresionat că mergeți la bataia tamburului dvs. și vă va fi impresionat de zestul dvs. pentru lucruri noi. Distribuiți ceva despre prietenii sau familia dvs. În timp ce vrei să nu-i spui că nu poți aștepta să-l prezinți mamei și tatălui după ce tocmai ați schimbat numele, puteți spune câteva lucruri despre cine ar trebui să-ți arate familia și prietenii care te-au influențat să fii tu cel mai bun sine posibil.
 5. Dacă conversația merge bine, plănuiți să vă întâlniți din nou.
  5
  Dacă conversația merge bine, plănuiți să vă întâlniți din nou. O parte a atragerii unui bărbat îl păstrează interesat. Dacă flacăra iubirii este strălucitoare, ar trebui să adăugați bușteni în vatră! Deși puteți juca în continuare, asigurați-vă că faceți schimb de informații înainte de a pleca dacă atracția este reciprocă. Ar trebui să evitați să veniți prea puternici, dar să manifestați un interes care va face pe om să vadă că vreți să petreceți mai mult timp cu el. Ați fi surprins de cât de timizi sunt mulți bărbați și de cât de fericiți sunt atunci când femeile se intensifică și își ia inițiativa.
 6. Dacă planul dvs. nu reușește, nu vă disperați.
  6
  Dacă planul dvs. nu reușește, nu vă disperați. Din păcate, anumiți oameni nu pot fi atrasi de tine, indiferent cât de greu încerci. Dar nu-l transpirați - există destui oameni acolo și v-ați făcut deja o persoană mai bună urmând aceste sfaturi! Dacă omul pe care îl căutați nu vă recunoaște noua încredere, aspect sau abilități de conversație, atunci va veni altcineva care nu va dori niciodată să vă părăsiți. Deși puteți încerca să atrageți un om cu toată puterea voastră, inima lui poate fi luată. Chiar dacă nu se află într-o relație serioasă, s-ar putea să fi avut o lovitură de inimă recentă sau ar putea să-l vadă pe altcineva și nu ai nimic de făcut pentru a schimba asta. Dacă sunteți respins, jucați-l. Nu este nevoie de lucrări de apă sau de mesaje text furios, în cazul în care zdrobi nu vă reciproc sentimentele. Stai tare și tipul potrivit va veni!