Cum să te distrezi fără prieteni

Indiferent dacă tocmai v-ați mutat într-un oraș nou, ați căzut cu un grup de prieteni sau toată lumea este ocupată, există momente când veți găsi că sunteți pe cont propriu și căutați ceva distractiv de făcut. Chiar dacă mergi solo te face puțin conștient de sine, nu te lăsa să te rețină de la a te bucura de tine - poți avea totuși multe distracții pe cont propriu. Continuați să citiți câteva modalități de a vă distra fără prieteni.

Cap 1
Încercând noi hobby-uri

 1. Redați jocuri pe calculator sau video.
  1
  Redați jocuri pe calculator sau video. Căutați jocuri gratuite online dacă nu vă place să cheltuiți bani. În caz contrar, încercați un joc online cu mai mulți jucători pentru a vă face prieteni în timp ce jucați jocuri. Există tone de jocuri diferite acolo, multe cu puzzle-uri provocatoare și povestiri convingătoare care vă pot ține angajat de ore. Nu uitați să nu distribuiți prea multe informații despre dvs. sau despre ceilalți cu oricine vă întâlniți online. Fiți conștienți de faptul că oamenii pot folosi informații împotriva dvs.
 2. Experimentați în bucătărie și învățați să gătiți.
  2
  Experimentați în bucătărie și învățați să gătiți. Gătitul poate fi foarte distractiv, mai ales când aveți o listă de redare a melodiilor preferate și o varietate de ingrediente delicioase și proaspete. Căutați online sau vizionați un spectacol de gătit pentru o rețetă care vă inspiră, apoi faceți o listă de cumpărături și ajungeți la lucru. Nu există nici o presiune pentru ca aceasta să devină uimitoare - la urma urmei, nu mâncați o petrecere sau un judecător de șef de celebritate. Cea mai bună parte este că vei mânca rezultatele când vei fi terminat! [1] Coacerea și gătitul probabil vor necesita folosirea cuțitelor și a cuptorului sau a aragazului. Asigurați-vă că părinții dvs. sunt în regulă cu dvs. folosind aceste lucruri sau le cereți să vă ajute să vă pregătiți felul de mâncare.
 3. Fa ceva artistic.
  3
  Fa ceva artistic. Luați pictura, fotografia, scrisul de poezie, ceramică, scrapbooking - tot ce vă face sucurile creative. Nu trebuie să vă faceți griji că nimeni nu vă va judeca abilitățile, astfel încât să puteți avea libertatea de exprimare totală. Introduceți operele de artă într-un concurs. Ai putea câștiga bani, întâlni alți artiști și surprinde pe colegii tăi cu abilitățile tale.
 4. Bucurați-vă de un film.
  4
  Bucurați-vă de un film. Deși oamenii adesea merg la filme în grupuri, nu este într-adevăr o activitate foarte socială - nu există niciun motiv să vorbești sau să interacționezi cu nimeni în timp ce ești lipit pe ecran. Veți uita rapid că sunteți singuri și probabil că vă veți bucura la fel de mult ca și dumneavoastră dacă ați merge cu un grup. Încercați cinemaratonul - cumpărați un bilet pentru un matineu și apoi strecurați-vă într-un al doilea, chiar și al treilea film. Doar asigurați-vă că nu vă prindeți!

Cap 2
Îmbunătățirea minții tale

 1. Luați o clasă pe ceva care vă interesează.
  1
  Luați o clasă pe ceva care vă interesează. Puteți să o faceți online sau să vă înscrieți la un colegiu din comunitatea locală sau să vizitați OpenCourseWare de la MIT pentru a descărca gratuit cursuri. [2] S-ar putea să constatați că un subiect este atât de interesant pentru dvs. încât doriți să îl urmăriți ca o carieră. Luați o clasă în ceea ce privește codificarea și învățați să vă creați propria aplicație smartphone. S-ar putea să ajungeți la proiectarea unui joc de mare succes! Dacă nu sunteți pregătiți pentru o întreagă clasă, căutați podcast-uri pe subiectele preferate și vedeți ce altceva puteți învăța.
 2. Începeți blogurile despre un subiect care vă interesează.
  2
  Începeți blogurile despre un subiect care vă interesează. Ești un geek de film? Începeți un blog pentru a vă împărtăși gândurile despre filmele preferate, pentru a scrie recenzii și pentru a interacționa cu ceilalți iubitori de film online. Dacă sunteți în fotografie, începeți un blog de fotografie care vă prezintă munca cea mai bună. Blogging-ul este un canal grozav pentru pasiunile tale și o modalitate de a întâlni oameni care îți împărtășesc interesele. [3] Dacă ești un drogat de modă, blog-ul tău al zilei, despre ce e fierbinte pe pistă și despre etichetele tale preferate. Cântărește-te pe echipele tale preferate de sport și performanțele lor în acest sezon, analizează meserii și schițe sau schimbe lucrurile cu un post pasionat despre motivul pentru care echipa ta este cea mai mare.
 3. Du-te la muzeu.
  3
  Du-te la muzeu. Mergând singură la muzeu înseamnă că puteți petrece cât mai mult timp la fiecare expoziție așa cum doriți. Dacă doriți să petreceți 20 de minute cu ochii la o pictură, nu trebuie să vă faceți griji pentru oricine încearcă să vă grăbească. Puteți să vă deplasați prin muzeu cât mai repede sau mai încet decât doriți. [4] Încercați să mergeți la muzeu într-o zi liberă. Cumpărați un membru pentru a vă putea face drumul prin întregul muzeu în mai multe vizite. În plus, puteți obține beneficii speciale în calitate de membru și puteți fi invitat la prelegeri sau previzualizări de expoziții noi.
 4. Prindeți o carte necitită de pe raft sau recitiți un favorit.
  4
  Prindeți o carte necitită de pe raft sau recitiți un favorit. Nu subestimați plăcerea de a citi o carte bună. Puteți învăța ceva nou dintr-o carte non-ficțiune sau puteți fi transportat într-o altă lume cu o ficțiune uimitoare. Vizitați biblioteca pentru a verifica gratuit cărțile și pentru a vedea dacă au grupuri de lectură sau cluburi de carte. Este, de asemenea, un loc minunat pentru a verifica prelegeri și evenimente.

Cap 3
Aveți grijă de corpul vostru

 1. Încercați parkour.
  1
  Încercați parkour. Parkour este o modalitate distractivă de a face lumea cursul de obstacole - încercați să găsiți cea mai rapidă rută de la punctul A la punctul B. [5] Acest lucru ar putea să vă impună să săriți, să urcați și să călătoriți, și vă va îmbunătăți echilibrul și vă va învăța să luați decizii rapide. Începeți încet, astfel încât să nu vă răniți și să învățați câteva mișcări de bază înainte de a vă lovi. Începeți în curtea din spate sau într-un alt mediu iertător, ierbos.
 2. Mergeți la o excursie.
  2
  Mergeți la o excursie. Mersul în aer liber vă consolidează sistemul imunitar, promovează un stil de viață activ și încurajează o atitudine pozitivă și proactivă. Timpul petrecut în natură vă poate face să vă simțiți pașnici și să puneți lucrurile în perspectivă. O plimbare lungă de-a lungul unui traseu minunat de munte vă va aminti de frumusețea lumii și vă va ajuta să vă dați seama că faptul că sunteți pe cont propriu este în regulă. Asigurați-vă că ați lăsat pe cineva să știe unde mergeți și la ce oră vă veți întoarce. În acest fel, dacă vă veți răni la călătoria dvs., părinții dvs. vor ști unde să se uite.
 3. Încercați o clasă de fitness care ar putea fi jenantă.
  3
  Încercați o clasă de fitness care ar putea fi jenantă. Dansuri de clasă, Zumba, clasa pas - aceste antrenamente sunt distractive, dar pot fi, de asemenea, puțin jenante în timp ce încercați să faceți pașii și să urmați instructorul. Dacă sunteți înconjurat de o grămadă de străini, toți încercând să faceți același lucru, nu vă veți simți atât de conștienți și vă puteți concentra doar să vă distrați și să vă dansați inima. Yoga este un alt antrenament minunat, solitar. Vă puteți concentra cu adevărat asupra mișcărilor. În plus, dacă te duci la o clasă, există șanse ca aproape toți să fie singuri. [8] Dacă nu aparții la o sală de gimnastică, căutați doar câteva videoclipuri pentru kickboxing, Zumba sau alte antrenamente distractive pe care le puteți face în sufrageria dvs. [9]
 4. Răsfățați-vă cu o zi balneară.
  4
  Răsfățați-vă cu o zi balneară. Dă-ți o mască de față, vopsește-ți unghiile și picioarele și bucăți de apă pe castraveți răcită. Încercați câteva tutoriale de machiaj noi și în sfârșit dați seama cum să faceți un ochi perfect pisică. Doar permiteți-vă să vă luxuriați și să vă relaxați și să vă simțiți ca o redevență pentru o vreme. [10] Întreabă-ți mama dacă vrea să se destrame cu tine - poate că te va trata atât pe un masaj, cât și pe un mani-pedi.

Cap 4
Ieșiți acolo

 1. Vărsați-vă conștiința de sine.
  1
  Vărsați-vă conștiința de sine. Majoritatea oamenilor se tem să iasă și să facă singuri lucrurile pentru că ei cred că alți oameni îi vor judeca sau cred că nu vor avea la fel de distracție ca și ei cu un grup. Dar, de fapt, nici unul dintre aceste lucruri nu este adevărat. Avem tendința de a supraestima interesul celorlalți în ceea ce facem (puțini oameni vor avea grijă sau se vor gândi de ce sunteți singuri) și subestimăm cât de mult ne vom bucura de o activitate dacă o facem singură. lăsați solo să vă țină înapoi de la a ieși și a experimenta lucrurile. Probabil că veți fi mai fericiți să ieșiți și să faceți ceva decât să stați acasă în locul dvs. [12] Dacă nu vă puteți ajuta, dar vă faceți griji cu privire la ceea ce ceilalți oameni vor gândi dacă vă vor vedea singuri, amintiți-vă că este nevoie de ceva curaj pentru a face ceea ce urmează să faceți. Dacă oamenii te văd acolo, te bucurându-te, umerii înapoi, fără să te ascunzi că ești singur, vei fi mai încrezător decât orice altceva. Dacă te întâlnești cu oameni din școală și ți-e teamă ce vor gândi, nu te ascunde de ei și nu te joci jenat. Doar acționează ca și când nu e mare lucru - da, te-ai dus să vezi un film singur. Probabil că nu ar fi suficient de curajoși pentru a face ceea ce faci, așa că simți bine despre aventura ta solo.
 2. Faceți voluntari și întâlniți-i pe oameni în timp ce folosiți timpul.
  2
  Faceți voluntari și întâlniți-i pe oameni în timp ce folosiți timpul. Implicați-vă cu o cauză în care sunteți pasionat și puneți-vă abilitățile într-o bună folosire. Dacă sunteți bine cu mâinile, căutați în Habitat for Humanity. Dacă sunteți uimitori cu animalele, petreceți ceva timp la un adăpost local, câini de mers pe jos și jucați cu pisoi. Dacă sunteți ecologist, căutați ocazii de a vă alătura unei zile de plajă sau de pădure. Veți fi distractiv, salvând lumea și întâlnindu-vă în același timp oameni interesați. [13]. Alte posibilități includ voluntariat la o bucătărie de supă, vizitarea copiilor și a persoanelor în vârstă din spital, petrecerea timpului cu copiii la clubul Boys and Girl și îndrumarea. Contactați biserica sau o organizație politică locală pentru a vedea dacă au oportunități de voluntariat.
 3. Înscrieți-vă la o întâlnire sau la un club pentru persoane cu interese similare.
  3
  Înscrieți-vă la o întâlnire sau la un club pentru persoane cu interese similare. Chiar știi că ai ceva în comun cu toți cei de acolo. Căutați online întâlniri gratuite în zona dvs. - iubitori de sci-fi, grupuri de drumeții, fotografi, mese festive - și mergeți la unul dintre evenimentele lor. Vei face să faci lucrurile pe care le iubești și poate să-ți faci niște prieteni în acest proces. Dacă ești student, vezi ce cluburi școala ta are de oferit. Este posibil chiar să existe un grup pentru persoanele care nu simt că fac ceva singur - ca un film în parc sau vizitează un parc tematic - și puteți merge cu toții într-un grup mare.
 4. Faceți o excursie și explorați undeva noi.
  4
  Faceți o excursie și explorați undeva noi. Faceți o listă de redare a melodiilor dvs. preferate, alegeți un oraș din apropiere, un parc sau o atracție care pare ciudată sau interesantă (cea mai mare roată de hamster din lume, poate?) Și ați dat drumul. Puteți să cântați la fel de tare cum doriți, opriți oriunde vă simțiți - nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ordinea de zi a oricui altcuiva (sau vezicii urinare). Excursia poate fi proprie. [14] Pentru unii oameni, o călătorie lungă este o modalitate bună de a vă curăța capul și de a vă scuti de stres. Vă oferă timp să vă gândiți și să vă reîncărcați, dar vă scoateți din casă în același timp. [15] Dacă nu puteți să conduceți sau nu sunteți destul de bătrân ca să vă luați pentru alt oraș pe cont propriu, vedeți dacă mama, tata, frații sau un văr mai mare vrem să luați o aventură cu voi.