Cum să inviți o fată in oraș printr-un mesaj text

În mod ideal, majoritatea fetelor ar spune că preferă să fie întrebate în persoană. Cu toate acestea, dacă aveți lipsă de curaj sau pur și simplu credeți că veți avea mai mult succes pe telefon, atunci trebuie să utilizați cea mai bună etichetă de text pe care o puteți pentru a face mai probabil că fata va spune da. Indiferent dacă doriți să o întrebați la o întâlnire, la dansul școlii sau chiar să o cereți să fie prietena dvs., este important să fiți respectuoși și să rămâneți la punct.

Cap 1
Întrebându-l pe o dată

 1. Vino cu o idee pentru o întâlnire.
  1
  Vino cu o idee pentru o întâlnire. Dacă cunoașteți persoana suficient de bine, atunci luați în considerare interesele ei atunci când veniți cu idei de întâlnire. Cu cât este mai atrăgătoare data, cu atât este mai probabil ca ea să spună da. Mai mult, dacă aveți un plan concret, cu un loc și cu un timp în minte, vă faceți mai decisiv atunci dacă ați spus "Hai să petrecem ceva timp" sau "Nu știu ce vreți să faceți?" Iată câteva idei de întâlnire pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a vă întreba: dacă împărțiți gusturi similare în muzică, atunci o invitați la un eveniment sau un concert. Luați în considerare cererea să vă întâlnească pentru prânz sau să luați înghețată. Dacă vă bucurați de bucătărie, atunci o invitați la o cină de casă. Amintiți-vă că datele nu trebuie neapărat să se rotească în jurul meselor; du-te pentru o plimbare împreună sau lovit pe alee de bowling! Încercați să vă gândiți la o activitate care implică vorbirea și cunoașterea reciprocă. Evitați să o întrebați la filme, unde veți sta în tăcere și nu veți avea șansa de a vorbi. Cu toate acestea, dacă sunteți pregătit să mergeți la filme, luați-l la cină în prealabil sau ieșiți după înghețată, pentru a obține șansa de a vă cunoaște reciproc.
 2. Trimite-i un text de deschidere.
  2
  Trimite-i un text de deschidere. Salută-o mai întâi să facă conversația. Dacă tocmai ați întâlnit-o și nu sunteți siguri dacă vă salvează numărul în telefon, atunci ar putea fi necesar să îi reamintiți cine sunteți. Spuneți ceva de genul "Hei, acesta este [așa și așa], ne-am întâlnit a doua zi." Dacă ești pozitiv, are numărul tău, apoi scrie-i ceva de genul "Hei, ce sa întâmplat?" sau "Hei, cum merge ziua ta?" Dacă ați văzut-o recent, încercați să veniți cu o scuză pentru a începe o conversație bazată pe ultima dvs. interacțiune. De exemplu, dacă ați fost recent la o petrecere împreună, scrieți-i ceva de genul "Hei, cum a fost restul nopții tale?" Dacă vă aflați într-o clasă împreună, încercați ceva de genul "Sunteți gata pentru test luni?" Așteptați până când va răspunde la primul dvs. text înainte de al întreba. Amintiți-vă că ea poate fi ocupată și nu are telefonul cu ea, deci fiți răbdători.
 3. Întreabă-o la o întâlnire.
  3
  Întreabă-o la o întâlnire. După ce ați ajuns conversația, este timpul să o întrebați. Poate doriți să începeți prin a întreba ce planuri are într-o anumită zi / weekend. Dacă spune că este liberă, întreabă-o. Trimiteți un text care spune "Vrei să faci o astfel de activitate cu mine?" Nu așteptați prea mult timp să o întrebați. Nu vrei ca conversația să meargă într-o tangentă și să o ceară să pară prea ciudată sau neașteptată. Nu este nevoie să vorbiți prea mult atunci când vă trimiteți mesaje text. Păstrați-l scurt și simplu. Doar spune ceva de genul: "Interesat de un film?" sau "Vrei să mergi la bowling în această seară de vineri?" Aveți un loc concret și o perioadă în care doriți să vă întâlniți. Dacă spui doar: "Vrei să mergi să vezi un film ceva timp?" atunci vei suna indecis. Este important să vă exprimați un timp, astfel încât să știe că sunteți serios și că v-ați gândit. Dați-i o opțiune de a face altceva. Poate că vrea să iasă cu tine, dar e un bowler teribil; poate că vrea să meargă la cină, dar tocmai sa dus la locul pe care l-ai sugerat aseară. Fă-ți clar că ai un plan, dar ești deschis și pentru a face altceva.
 4. Răspundeți la răspunsul ei.
  4
  Răspundeți la răspunsul ei. Dacă ea spune da, apoi călcați detaliile; decideți unde / când vă veți întâlni și dacă veți avea nevoie de măsuri de conducere. Odată ce ați decis data, încheiați ocazional conversația spunând ceva de genul: "Mare, te văd sâmbătă!" Nu continuă să-i spui prea mult după aceea, sau poate că vii prea tare. Cu toate acestea, dacă ea începe să vă texteze mult, atunci puteți răspunde și dumneavoastră. Asigurați-vă că o informați că așteaptă cu nerăbdare data, dacă spune da. Acest lucru o va face să se simtă specială și să o aștepte la această dată. Dacă refuză oferta dvs., atunci spuneți-i că nu există sentimente grele și încheie conversația. Vrei să ții capul sus și să termini lucrurile pe o notă bună.

Cap 2
Cere-i să fie prietena ta

 1. Determinați dacă este sau nu interesată de tine în mod romantic.
  1
  Determinați dacă este sau nu interesată de tine în mod romantic. În cele mai multe cazuri, trebuie să cereți unei fete să fie prietena dvs. după ce ați trecut mai multe întâlniri și știți că ea este interesată de tine ca mai mult decât un prieten; dacă sunteți mai tânără și sunteți obișnuiți să cereți fetelor să vă fie prietena dvs. înainte de a merge la întâlniri, atunci căutați semne pe care ea vă place, cum ar fi roșeața ei când vorbești sau faptul că vă așteaptă după ore. Dacă aveți o idee dacă vă place sau nu înapoi vă poate îmbunătăți șansele atunci când cereți. Dacă nu ați vorbit niciodată cu ea, nu o cunoașteți foarte bine sau știți că ea este deja implicată romantic cu altcineva, atunci nu o întrebați. Există o mulțime de alte pești în mare! Nu trebuie să fii sigur de 100% dacă te plac sau nu, dar încearcă să-ți citești limbajul corpului și cuvintele când vei fi împreună. Își întoarce trupul spre tine, pare puțin nervos în prezența ta sau arăta încântat să te vadă? Dacă da, atunci acestea sunt semne destul de bune că ar putea fi interesată.
 2. Trimiteți un text de deschidere.
  2
  Trimiteți un text de deschidere. Începeți prin a saluta-o cu ceva de genul "Hei tu", "Hei, cum ai fost?" sau "Hei, cum merge ziua ta?" Acest lucru va facilita conversația și o va pregăti pentru această întrebare. Lăsați conversația să curgă natural. Nu este nevoie să fii mai inteligent la început sau să faci ceea ce crezi că este un comentariu hilar. Este mai bine să fii direct și să rămâi la punct; ea va fi impresionata de increderea voastra, daca nu va multumiti prea mult. Deși poate nu știți cum arată fiecare secundă a zilei, încercați să o trimiteți într-un moment în care este probabil să nu fie prea ocupat. De exemplu, dacă știți că are o practică de fotbal imediat după școală, trimiteți-o la câteva ore după aceea.
 3. Lasă-i să știe cum te simți prima dată despre ea.
  3
  Lasă-i să știe cum te simți prima dată despre ea. Spuneți-i că vă place să petreceți timp împreună cu ea și complimentați calitățile care o fac unică, explicând de ce vă place să petreceți timp cu ea atât de mult. Încercați să spuneți ceva de genul "M-am bucurat foarte mult să petrec aceste săptămâni cu voi" sau "Chiar mă faci să mă simt special", sau "N-am mai simțit niciodată așa despre nimeni înainte". Indiferent ce alegeți să spuneți, fiți cinstiți și spuneți doar lucrurile pe care le înțelegeți cu adevărat. Acestea fiind spuse, nu trebuie să te duci peste bord cu lauda. Așteptați-i să răspundă înainte de a cere-i să fie prietena ta. Cum răspunde declarațiilor ca acestea vă va ajuta să stabiliți dacă este sau nu interesată de o relație cu dvs. fără a fi nevoie să o întrebați în mod explicit. Vezi dacă este reciproc. Dacă ea spune că simte același lucru despre tine, atunci continuă și întreabă-o dacă vrea să fie prietena ta. Dacă ea nu răspunde sau pur și simplu spune "mulțumesc", fără să-ți spună cum simte, atunci s-ar putea să nu fie interesată. Nu o sufli cu complimente, deoarece acest lucru se poate întâmpla și este nesimțitor și copleșitor.
 4. Cere-i să fie prietena ta.
  4
  Cere-i să fie prietena ta. Există mai multe modalități de a formula această întrebare. Puteți să o întrebați direct, spunând ceva de genul "Vrei să fii prietena mea?" sau "Pot să vă spun prietena mea?" sau "Vrei să devii un cuplu oficial?" Nu așteptați prea mult pentru a răspunde la întrebare. Cu cât vă întreb mai devreme, cu atât mai repede puteți să vă deplasați înainte. În mod alternativ, puteți să o lăsați cu o întrebare mai deschisă, cum ar fi "Deci, unde vedeți acest lucru?" sau "Ești deschis la ideea de a avea un prieten?" Întrebările deschise ca acestea arată că îi pasă cu adevărat de dorințele și nevoile ei și că sunt dispuși să facă compromisuri pentru ao face fericită. Acest lucru poate face o parte din presiune, deși este posibil să nu obțineți răspunsul dorit.
 5. Reactați corespunzător.
  5
  Reactați corespunzător. Dacă vrea să fie prietena ta, atunci grozav! Primul lucru pe care îl puteți face este să sugerați o activitate simplă și distractivă pe care o puteți face împreună, cum ar fi să mergeți la un spectacol sau să mergeți la bowling și să alegeți un timp și un loc pentru întâlniri. Acest lucru îl poate face să vadă că ești serios în legătură cu ea și că te-ai gândit foarte mult la relația ta potențială. Dacă nu este interesată, atunci fii plăcută și mulțumește-i că ți-a vorbit. Cel mai bine este să lași lucrurile pe o notă bună, astfel încât să te simți mândru de reacția ta matură.

Cap 3
Cererea ei la un dans școală

 1. Determinați dacă are sau nu deja o dată, dacă este posibil.
  1
  Determinați dacă are sau nu deja o dată, dacă este posibil. Dacă are un prieten, atunci poți să presupui în siguranță că dansul va merge cu el. Dacă nu sunteți sigur dacă are sau nu o întâlnire, atunci nu vă faceți griji; întrebați-o oricum! Puteți încerca să întrebați prietenii dvs. dacă știu sau chiar să îi întrebe pe prietenii ei dacă are o întâlnire, dar să fie conștienți de faptul că acest lucru face probabil ca ea să se întoarcă la ea; ar putea fi mai bine doar să-l înfrunzi. Nu cereți unei fete să-și scape data curentă dacă are deja una. Acesta va fi nedrept cu celălalt tip și vă va reflecta slab asupra voastră. Asigurați-vă că faceți acest lucru suficient de devreme pentru a avea șanse mai mari de a obține un răspuns favorabil. Dacă vorbim despre balul, atunci ar trebui să cereți cel puțin o lună sau două în avans, cel puțin. Dacă este un dans școală mai obișnuit, dați-i câteva săptămâni pentru a fi în siguranță.
 2. Trimiteți-i mai întâi un text prietenos.
  2
  Trimiteți-i mai întâi un text prietenos. Începeți conversația începând prin trimiterea textului ei, cum ar fi "Hei, cum merge?" sau "Hei, ce mai faci?" Așteptați până când ea răspunde înainte să o întrebe și lăsați conversația să curgă în mod natural. Dacă nu are numărul tău, spune-i cine ești și cum ai obținut numărul ei; nu vrei ca ea să fie inconfortabilă sau să ignore textul, deoarece nu știe de cine provine.
 3. Cere-i dansului.
  3
  Cere-i dansului. Efectuați fie acest lucru prin trimiterea unui text direct, spunând: "Vrei să mergi la dans cu mine?" sau întrebându-i mai întâi dacă are sau nu planuri pentru dans. Dacă spune nu, atunci spune ceva de genul "Mi-ar plăcea să veniți cu mine" sau "Cred că ar fi foarte distractiv dacă am merge împreună". Dacă dorești, poți să faci chiar și o crăpătură despre abilitățile tale de dans sau să spui ceva despre modul în care te poate arăta cum să părăsești dansul. Nu este nevoie să vă luați prea serios aici!
 4. Faceți planurile necesare.
  4
  Faceți planurile necesare. Dacă spune ea, felicitări! Acum va trebui să stabiliți un timp și un loc pentru a vă întâlni, pentru a coordona echipamentul, dacă este cazul, și pentru a decide asupra transportului. Nu fi nervos pentru că "partea greu este de peste și acum vă puteți relaxa și bucurați-vă de plimbare. Lasă-i să știe că ești încântat să mergi cu ea și că tu crezi că va fi un moment minunat. Acest lucru o va face să se simtă specială și să o aștepte cu nerăbdare să meargă cu voi. Dacă ea spune că nu are sau are deja planuri, atunci spuneți-i că nu există sentimente grele și încheie conversația. Încearcă să te joci și să spui ceva de genul "Fără grijă, sper că te distrezi oricum!"