Cum să devii un model de maternitate

Știm că modelele vin în toate formele și dimensiunile, dar există un demografic care deseori alungă mințile oamenilor: modele de maternitate. Pentru a-ți folosi copilul pentru nouă luni de modelare, ia niște cadre de probă și găsește un agent sau te comerciali cu ajutorul mijloacelor de comunicare socială și a conexiunilor locale. Odată ce ați blocat unele locuri de muncă, amintiți-vă să aveți grijă de dvs. prin stresul și călătoria de a fi un model. Distreaza-te si multumeste-i pe micul tau pentru ca a fost un astfel de baiet fotogenic!

Cap 1
Folosind sample shots

 1. Înregistrați-vă o fotografie cu un fotograf la începutul sarcinii.
  1
  Înregistrați-vă o fotografie cu un fotograf la începutul sarcinii. Înainte de a începe să contactați agențiile de modelare, veți avea nevoie de un portofoliu plin cu fotografii profesionale de maternitate. Agențiile caută femei în fiecare etapă a sarcinii, astfel încât acest lucru se poate face de îndată ce amprenta dvs. este vizibilă pentru a vă maximiza oportunitățile de modelare. Apelați la un fotograf local și rezervați un film. Punctele bonus dacă se specializează în fotografii de maternitate! [1] Poți să faci și câteva fotografii chiar înainte de a rămâne însărcinată. Agențiile plănuiește să angajeze femei care au deja experiență de modelare. Chiar dacă locuiți într-un oraș mic, probabil vor fi unul sau doi fotografi profesioniști sau semi-profesioniști în jurul valorii de. Faceți niște cercetări online, căutați secțiunea clasificată a hârtiei dvs. locale și întrebați-vă la artă, fotografie și magazine de încadrare. Costul unui film va depinde de cât de profesionist este fotograful. Tarifele pentru un student sau pentru un amator vor fi în jurul valorii de $ 25- $ 75 pe oră, în timp ce un fotograf care o face pentru o viață poate percepe o taxă de 75- $ 250 / oră. Fotografii profesioniști ar putea să se laude cu un portofoliu mai mare sau cu o specialitate mai specifică, dar dacă lucrați la un buget, imaginile de bună calitate de la un amator ar trebui să funcționeze foarte bine.
 2. Printați cele zece cele mai bune fotografii pentru a crea un portofoliu.
  2
  Printați cele zece cele mai bune fotografii pentru a crea un portofoliu. Agenții și clienții nu vor să vadă întregul tău film, deci alegeți cei mai buni pe care îi trimiteți. Imprimați o carte foto fie de la fotograful dvs., fie de la magazinul local de imprimare și cereți o versiune digitală pe CD . Unele agenții vor dori să revadă o carte fizică, în timp ce altele vor prefera fotografiile de pe computer, așa că fiți pregătiți cu amândouă. Includeți măsurătorile corporale, cum ar fi înălțimea, dimensiunea bustului, talia (cu buza ta!) Și cât de departe sunteți de-a lungul dvs.

Cap 2
Găsirea locurilor de muncă în modelarea maternității

 1. Obțineți-vă doctorul să facă model.
  1
  Obțineți-vă doctorul să facă model. Deși modelarea nu este ca o muncă intensivă ca unele locuri de muncă, ea necesită să rămâneți în formă fizică, să călătoriți și, eventual, să faceți față stresului. Discutați cu medicul înainte de a începe să vă cereți să vă modelați locurile de muncă pentru a vă asigura că corpul dumneavoastră este pregătit pentru acest lucru.
 2. Faceți cunoștință cu agenția în persoană pentru cea mai bună impresie.
  2
  Faceți cunoștință cu agenția în persoană pentru cea mai bună impresie. Sunați înainte și organizați o întâlnire sau participați la un apel deschis. Întâlnirea cu agenții în persoană le permite să vă simțiți prezența fizică și personalitatea, ceea ce le poate ajuta să vă văd potențialul de modelare. Lăsați-i să știe dacă ați avut o experiență de modelare anterioară, deoarece mulți clienți preferă să angajeze femei care au lucrat ca modele înainte de a rămâne gravide. [9] Rochie pur și simplu și să fie politicos. Dacă nu vă puteți întâlni cu agenția în persoană, apelați înainte și întrebați ce este metoda preferată de trimitere. Unele agenții au formulare online pe care le puteți completa, în timp ce altele vă vor cere să trimiteți un portofoliu prin poștă.

Cap 3
Îngrijind-vă ca pe un model de maternitate

 1. Luați pauze atunci când aveți nevoie.
  1
  Luați pauze atunci când aveți nevoie. Dacă vă simțiți obosiți și obosiți, discutați cu agentul sau clientul despre reprogramarea sau anularea unui film viitoare. Sunteți angajat ca un model de maternitate, astfel încât clienții și agenții să știe ce efecte secundare poate avea sarcina asupra corpului dumneavoastră. Amintiți-vă că corpul vostru trece printr-o sumă incredibilă de schimbare chiar acum și că este bun cu voi înșivă.