Cum să fii fericit fără a avea un copil

Fiind fără copii poate fi o alegere personală sau soarta infertilității. Deși nu înseamnă că nu-ți plac copiii, nu permite mai mult timp să investești în alte lucruri. Indiferent de motivul pentru care nu aveți copii, puteți fi fericit, deoarece viața fără copii poate fi foarte plină de satisfacții și împlinire.

Cap 1
Găsirea împlinirii fără copii

 1. Concentrează-te pe cariera ta.
  1
  Concentrează-te pe cariera ta. Dacă sunteți în căutarea de a avansa la locul de muncă sau de a învăța noi abilități de lucru, puteți fi mai fericiți fără a împiedica responsabilitățile de creștere a copilului să vă distragă atenția de la cariera ta. Puteți avea mai mult timp decât unii dintre colegii dvs. părinți să vă dedicați muncii, caz în care puteți lua această ocazie ca să vă îmbogățiți pe deplin și să vă bucurați de succesul carierei. [1] Diagrama unei căi de carieră, lucrând numai cu posturile care vă interesează , având încredere în intelectul pe care îl accepți și în dezvoltarea unei rețele profesionale.
 2. Călătorește mai mult.
  2
  Călătorește mai mult. Ridicarea unui copil este un efort costisitor. Dacă nu aveți copii, este posibil să aveți un venit disponibil suplimentar, iar dacă vă placeți să călătoriți, puteți lua acest lucru ca o oportunitate pentru a face mai mult din acest lucru. Ai putea considera destinații de vacanță exclusiv pentru mulțimea de peste 21 de ani, dacă vrei o experiență cu adevărat fără copii. De asemenea, puteți seta un obiectiv de călătorie și puteți planifica o călătorie singură sau împreună cu partenerul. În plus față de extinderea dvs. culturală, vă veți întâlni cu o mulțime de oameni interesanți și, dacă vă place să interacționați cu alții, aceasta poate fi doar modul perfect de a atinge fericirea fără a avea un copil.
 3. Faceți un curs pentru a învăța cum să investiți pentru pensionare.
  3
  Faceți un curs pentru a învăța cum să investiți pentru pensionare. Scopurile de economisire sunt foarte diferite pentru persoanele care nu au copii decât pentru persoanele cu copii [3]. Cu costul ridicării copiilor așa de înalți, este posibil să aveți mai mulți bani decât colegii dvs. cu copii pe care îi puteți direcționa spre învățarea cum să investească. Fără stresul de a plăti pentru colegiul dvs. de copii sau de a lăsa o moștenire, ați putea fi chiar posibilitatea de a se pensiona mai devreme decât persoanele fizice cu copii. Pe termen lung, puteți beneficia de învățarea strategiilor de investiții diferite. [4] Căutați cursuri privind investițiile pentru pensionare în anunțurile comunității dvs. sau căutați o căutare Google pe această temă. Ați putea să vă alăturați, de asemenea, unui grup obișnuit Meetup din zona dvs. cu privire la investițiile pentru pensionare. Astfel, puteți întâlni și alții care se află în aceeași barcă și puteți învăța unul de la altul.
 4. Profitați de timpul singur.
  4
  Profitați de timpul singur. Fă-ți timp, chiar dacă e doar cinci minute, în ziua ta să fii singur. Beneficiile sunt abundente și variază de la creativitate sporită la liniște și liniște. Ai putea: [5] Începe un proiect. Fiind singur vă poate reîncărca și crește creativitatea. Dacă aveți un proiect - pentru muncă, pentru distracție - pe care l-ați dezbrăcat sau credeți că ar fi distractiv să încercați, acum este momentul. Faceți mai mult de lucru. Singurul moment vă poate clarifica mintea și vă poate ajuta să vă concentrați și să lucrați mai mult. Folosește-ți singuri timpul pentru a verifica ceva de pe urma lucrării - să faci o listă, fără a distrage atenția. Verificarea ceva din lista dvs. vă va permite să vă bucurați mai bine de timpul liber. Mergeți numai într-o aventură. Când sunteți mai izolat, realizarea conexiunilor sociale poate fi mai ușoară, deoarece vă aflați într-o situație în care probabil că doriți să aveți mai multe interacțiuni sociale. Dacă sunteți în mod obișnuit extrovertit, aceasta poate fi o modalitate bună de a crește nivelul de fericire. Deci, faceți o călătorie de o zi singur, chiar dacă este într-un parc local; utilizați-l pentru a reîncărca și a întâlni oameni noi. [6]

Cap 2
Împreună cu partenerul dvs.

 1. Începeți un nou hobby împreună.
  1
  Începeți un nou hobby împreună. Puteți petrece timp de calitate cu partenerul dvs. în timp ce învățați ceva nou. Există multe hobby-uri care vă pot aduce "începeți să terminați împreună" timpul. De fapt, cuplurile fără copii prezintă adesea parteneriate mai fericite, dat fiind că acordă prioritate timpului diferit decât celor cu copii și pot investi mai mult timp în relația lor decât colegii lor cu copii. [7] De exemplu, multe cupluri se bucură de grădinărit împreună. De la a merge la centrul de gradina pentru a planta flori de sezon, puteți petrece timp de calitate unul cu altul. Vă puteți bucura de micile vorbe despre lucrurile pe care le învățați, precum și de a vă bucura de sunetele liniștite din exterior și de senzația senină pe care o aduce liniștea.
 2. Participă la evenimente lângă tine.
  2
  Participă la evenimente lângă tine. Pagina prin hârtia de duminică sau printr-un calendar de evenimente online pentru a vedea ce evenimente se petrec în jurul tău. Există, probabil, lucruri pe care nu le-ați luat niciodată în considerare și s-ar putea să vă bucurați de o experiență nouă și neașteptată cu partenerul dvs. De la excursii muzicale și băuturi la numeroase festivaluri de artă diferite, puteți găsi de obicei ceva distractiv de a face cu ceilalți semnificativi.
 3. Planificați o evadare romantică în weekend.
  3
  Planificați o evadare romantică în weekend. Indiferent dacă preferați munții sau plaja, iubiți o fabrică de vinuri sau o fabrică de bere, bucurați-vă de arte sau de sport, există o evadare pentru toată lumea. De la Travelocity la Kayak până la Orbitz, există numeroase surse de rezervări online pentru hoteluri și pensiuni. Ați putea lua în considerare închirierea unui loc printr-un serviciu precum Airbnb. Cupoanele online pot face o astfel de evadare la prețuri accesibile.
 4. Începeți să vă planificați destinația de vacanță visată.
  4
  Începeți să vă planificați destinația de vacanță visată. Stabiliți obiective pentru a realiza planul, cum ar fi cum să economisiți bani și când să mergeți. Chiar dacă călătoria nu se va realiza, veți mai petrece timp de calitate unul cu celălalt. Începeți cu un plan realist de economii. Aflați despre diferite strategii de salvare și găsiți unul care vă este potrivit. Un pic se va adăuga în timp. [8] Luați în considerare calendarul și calendarul. Planificarea în viitor va împiedica conflictele de ultim moment. Luați în considerare programul de lucru și luați în considerare modul în care sărbătorile vă afectează destinația. Începeți să învățați o nouă limbă. Aceasta va adăuga la emoție. Puteți să-i vorbiți unii altora pentru a practica. Planificarea și anticiparea pot fi jumătate distractiv.
 5. Bucurați-vă de o întrerupere.
  5
  Bucurați-vă de o întrerupere. Puteți planifica un weekend romantic la domiciliu și puteți economisi bani. Deconectați! Veți fi surprinși odată ce veți trece peste senzația inițială de inconfortabilitate, cât de simțitoare se eliberează. Dvs. și partenerul dvs. vă veți bucura de centrul atenției fiecăruia, precum și de timpul liniștit. Păstrați-vă pijamalele până la prânz și apoi pregătiți brunch-ul împreună. Există atât de multe moduri de relaxare și de fericire la domiciliu. [9]
 6. Fii intim cu partenerul tău.
  6
  Fii intim cu partenerul tău. Este posibil să aveți mai mult timp liber decât persoanele cu copii și să fiți mai puțin stresați. Utilizați timpul pentru a fi intim și mențineți relația în stare proaspătă. O mare viață sexuală sa dovedit un factor-cheie în întreținerea relațiilor. [10] Cuplurile fără cuplu au un raport mai bun despre viața sexuală și o fericire adesea mai mare, deci petreceți timp unul cu celălalt. Chiar și cuddling-ul îți poate permite să îți dezvolți legătura. [11]
 7. Exercitați împreună.
  7
  Exercitați împreună. Există o corelație clară între fitness și fericire. Copiii fără cuplu pot avea mai multe ocazii de a-și exersa împreună, deci profitați de timpul liber pentru a lucra unul cu celălalt. [12] Exercitați împreună la o sală de gimnastică, acasă sau în aer liber. Vă puteți motiva reciproc pentru a atinge obiectivele de fitness. Relația dvs. va beneficia și veți avea beneficii personale pentru sănătate. Alăturați-vă unei echipe sportive de agrement co-ed. Consultați parcurile locale pentru a vedea ce este în sezon. Vă veți bucura împreună de experiența și veți întâlni împreună alți oameni.

Cap 3
Timpul petrecut cu copiii altora

 1. Dați-i pe copiii altor oameni.
  1
  Dați-i pe copiii altor oameni. Doar pentru că nu ai copii nu înseamnă că nu le placi. Bucurați-vă de ajutor și de petrecerea timpului cu copiii membrilor familiei și ai prietenilor. Oferiți-vă să vă ia nepoatele sau nepoții spre un film sau arcadă. Te vei bucura de tine si vei da o pauza mult mai necesara parintilor.
 2. Voluntar cu o organizație a copiilor.
  2
  Voluntar cu o organizație a copiilor. Studiile arată că cei mai mulți dintre voluntari sunt mai fericiți. Oportunitățile sunt nesfârșite: [13] Dacă vă place să citiți, să vă înscrieți la o școală elementară. Sunați la asociația de părinți școlari și întrebați dacă au un Comitet de alfabetizare. Majoritatea școlilor iubesc cititorii voluntari. Puteți, de asemenea, să mergeți la biblioteca locală și să vedeți dacă au cititori clienți pentru timpul petrecut la poveste. Antrenorii de tineret caută întotdeauna asistenți. Consultați școlile și organizațiile sportive ale tineretului pentru a vă împărtăși iubirea de un sport. Majoritatea școlilor și organizațiilor vor face o verificare de fond și apoi vă vor primi binevenit pentru asistență foarte necesară. [14] Verificați-vă cu un adăpost familial fără adăpost și vedeți dacă au nevoie de ajutor pentru temele copiilor de vârstă școlară care locuiesc acolo. Ajutați-vă la un eveniment de vacanță la spitalul local pentru copii.
 3. Găzduiește un picnic de familie.
  3
  Găzduiește un picnic de familie. Utilizați o foaie de înregistrare on-line la îndemână pentru a găzdui un picnic. Puteți oferi locație și activități în timp ce oaspeții își aduc mâncărurile preferate. Planificați unele jocuri și meșteșuguri și bucurați-vă de participarea cu copiii din cartier.