Cum să a schimba calitatea de pe YouTube pe Android

Dacă aveți un telefon Android, știți toate lucrurile diferite pe care le puteți face cu dispozitivul. Probabil că veți folosi site-ul video YouTube cel puțin o dată pe zi. Dacă YouTube cauzează o întârziere a telefonului dvs., este posibil să modificați calitatea în două moduri diferite. Puteți utiliza aceste metode pentru a crește calitatea videoclipului sau pentru a vă opri sistemul Android.

Cap 1
Utilizarea aplicației

 1. Lansați aplicația YouTube.
  1
  Lansați aplicația YouTube. Puteți face acest lucru apăsând pictograma aplicației YouTube, care este un cerc roșu cu o săgeată albă, în sertarul de aplicații sau în ecranul de întâmpinare.
 2. Încărcați un videoclip.
  2
  Încărcați un videoclip. Căutați videoclipul în feed sau căutați-l făcând clic pe bara de căutare din partea de sus a ecranului. Când găsiți videoclipul, faceți clic pe acesta pentru al încărca pe telefon.
 3. Deschideți meniul Opțiuni.
  3
  Deschideți meniul Opțiuni. După ce începe redarea videoclipului, atingeți-l cu degetul și veți vedea o serie de pictograme pe videoclipul real. În partea dreaptă sus a ecranului sunt 3 puncte într-o linie; atingeți-l și mai multe opțiuni vor apărea pe ecran.
 4. Reglați calitatea.
  4
  Reglați calitatea. În centrul ecranului va fi o cutie de viteze. Când atingeți, o casetă intitulată "Calitate" se va afișa pe ecran. Acum puteți alege între Auto, 240P, 360P și 720P. 720p este cea mai înaltă calitate, în timp ce 144p este cea mai mică. Dacă doriți să se adapteze pentru telefonul dvs., trebuie doar să atingeți opțiunea Auto. După ce atingeți opțiunea de calitate dorită, videoclipul va începe automat redarea cu calitatea selectată.

Cap 2
Utilizând versiunea desktop a androidului

 1. Lansați browserul de internet al telefonului.
  1
  Lansați browserul de internet al telefonului. Faceți acest lucru atingând pictograma acestuia pe ecranul de pornire sau în sertarul de aplicații. Puteți utiliza orice browser pe care îl aveți.
 2. Accesați YouTube.
  2
  Accesați YouTube. Atingeți bara de căutare din partea de sus a ecranului și introduceți https:
  www.youtube.com cu tastatura telefonului dvs., apoi faceți clic pe "Căutare".
 3. Deschideți meniul Setări.
  3
  Deschideți meniul Setări. După încărcarea site-ului, uitați-vă în partea stângă sus a ecranului pentru o cutie cu 3 linii. Apăsați pe casetă și va apărea o listă de setări.
 4. Setați în Vizualizare desktop.
  4
  Setați în Vizualizare desktop. În partea de jos a listei de setări, veți vedea un buton care afișează "Desktop View"; atingeți butonul. Site-ul Web se va încărca acum în vizualizarea desktop.
 5. Încărcați un videoclip.
  5
  Încărcați un videoclip. Puteți face acest lucru fie prin găsirea videoclipului în fluxul dvs., fie făcând clic pe lupa din partea de sus a ecranului YouTube și căutați videoclipul pe care doriți să îl vizionați. Când găsiți videoclipul atingeți-l cu degetul pentru a începe redarea.
 6. Deschideți meniul Opțiuni.
  6
  Deschideți meniul Opțiuni. După începerea redării videoclipului, atingeți videoclipul pentru a afișa noi pictograme. În partea dreaptă a videoclipului sunt 3 linii la rând; atingeți cele 3 linii și mai multe opțiuni se vor afișa pe videoclip.
 7. Reglați calitatea.
  7
  Reglați calitatea. În centrul ecranului se află butonul de setări reprezentat de o unelte. Dacă atingeți viteza, o fereastră va apărea cu calitatea cuvântului în partea de sus. Acum trebuie să alegeți ce calitate doriți să utilizați cu telefonul. Aveți posibilitatea să alegeți între Auto, 240P, 360P și 720P. Treceți până când găsiți pe cel pe care doriți să-l utilizați și atingeți-l cu degetul. Când alegeți o nouă calitate, videoclipul va începe să fie redat automat.