Cum să găsiți sportul potrivit pentru câini

Competiția în sporturile de câine este întotdeauna o experiență memorabilă! Acestea pun testul câinelui și inteligența câinelui dvs. și câștigați premii și picioare spre un campionat. Acest lucru ar explica de ce câinii au scrisori și simboluri lângă numele lor. Orice câine antrenat poate concura în sport. Cu toate acestea, unele concursuri permit doar anumite rase sau grupuri de rase. Pentru a găsi sportul potrivit pentru câini, citiți acest articol.

Paşi

 1. Dacă dețineți un rasă pură, considerați conformația.
  1
  Dacă dețineți un rasă pură, considerați conformația. Conformația este un sport în care câinii sunt judecați în funcție de modul în care acestea se conformează standardului lor de rasă, mai cunoscut sub numele de câine. Acest sport este doar pentru câinii de rasă pură. Multe cluburi de canicule, inclusiv AKC, UKC, CKC și KC, se țin spectacole.
 2. Ascultarea de judecată poate fi potrivită pentru câinele tău inteligent.
  2
  Ascultarea de judecată poate fi potrivită pentru câinele tău inteligent. Procesul de supunere testează inteligența câinelui, cerându-i să efectueze comenzi, să găsească articole de miros și multe altele. Câinele dvs. trebuie să aibă ascultare de bază și să răspundă rapid și eficient; cu toate acestea, la nivelurile de început, câinele dvs. va trebui doar să efectueze comenzi de bază pe lesa.
 3. Dacă sunteți în căutarea unui sport distractiv, palpitant, încercați agilitatea.
  3
  Dacă sunteți în căutarea unui sport distractiv, palpitant, încercați agilitatea. Agilitatea este un sport în care un câine trebuie să finalizeze un curs de obstacole cât mai repede posibil, judecat în timp și acuratețe. Nu puteți atinge câinele sau obstacolele, dar puteți da comenzi și semnale de mână. Cursul este făcut atât de dificil încât un câine să nu-l poată termina fără o direcție umană. Pentru a concura în acest sport, un câine trebuie să fie fizic potrivit; decideți cu medicul veterinar cu privire la un regim de exerciții pentru a vă ajuta câinele să se potrivească. Unele obstacole în calea agilității includ saltul, saltul dublu, saltul triplu, saltul anvelopei, tunelul, teeter totter și A-frame.
 4. Vizitatorul tău se poate bucura de coursing.
  4
  Vizitatorul tău se poate bucura de coursing. Cursul de dans este un sport în care paznicii de vânătoare alungă o atracție artificială pe un câmp deschis, judecată pe baza vitezei, rezistenței și a multor alte trăsături. Acest sport este destinat numai pisicilor de rasă pură, iar paznicul trebuie să aibă vârsta de cel puțin un an și să aibă o formă fizică superioară pentru a concura. Unele rase de păsări includ Afgan Hound, Azawakh, Saluki, Greyhound, Greyhound italian, Deerhound scoțian, Whippet și Wolfhound irlandez.
 5. Procesul de teren este un sport distractiv pentru câini de câini și de câini sportivi.
  5
  Procesul de teren este un sport distractiv pentru câini de câini și de câini sportivi. În acesta, câinii de câini și de câini sportivi sunt judecați cu privire la cât de bine pot vâna și se pot lăsa joc în teren. Acest sport este destinat numai câinilor care se potrivesc fizic și câinilor sportivi. Rasele eligibile includ Setterii englezi, Dachshunds, Beagles, Setterii irlandezi, Golden Retrievers, Gordon Setters, Labs si Basset Hounds.
 6. Schutzhund este un sport exigent perfect pentru câinii de talie mare.
  6
  Schutzhund este un sport exigent perfect pentru câinii de talie mare. Schutzhund este german pentru "câine de protecție" - în acest sport, care este folosit pentru a ajuta la pregătirea câinilor pentru poliție și pentru căutarea și salvarea, există trei părți: protecția, ascultarea și urmărirea. În timpul perioadei de urmărire, câinii trebuie să găsească lucruri prin utilizarea lor. În timpul părții de protecție, un momeală va încerca să atace proprietarul sau câinele, iar câinele trebuie să păstreze momeala de a face acest lucru. În timpul părții de ascultare, un câine trebuie să urmeze comenzile emise de proprietar. În timpul uneia dintre cele trei părți, o pistol va fi tras în aer, (nu la oricine) pentru a vedea cum reacționează câinele. Acesta este un sport foarte pretențios, pe care foarte puțini câini trec. Ratele eligibile includ păstorii germani, boxeri, danezi mari și Akitas.
 7. Pentru proprietarii de terieri mici, Earthdog este sportul de alegere.
  7
  Pentru proprietarii de terieri mici, Earthdog este sportul de alegere. Earthdog este un sport care testează capacitatea terrierilor de a săpa pentru carieră. De obicei, cariera este de două șobolani adulți într-o cușcă sau o carieră artificială capabilă de mișcare. Câinele trebuie să săpare și să găsească cariera, testată cât de repede îi găsește și cât timp rămâne cu ei (nici șobolanii, nici câinii nu sunt răniți). Acest sport este destinat doar terrierilor mici. Ratele eligibile includ Bedlington Terriers, Skye Terriers, Norwich Terriers și Cairn Terriers.
 8. Flyball este un sport pentru rasele energetice.
  8
  Flyball este un sport pentru rasele energetice. Câinii concurează în echipe de două, în timp ce sare peste trei sau mai multe obstacole, lovesc o mașină pentru a primi o minge de tenis, a lua mingea de tenis și a reveni asupra celor două garduri. Mărimea nu este o obiecție, ci câinii trebuie să fie energici, să răspundă la formare, să se simtă confortabil în rândul câinilor, adulților și să se poată concura fizic.
 9. Există multe alte sporturi pentru câini.
  9
  Există multe alte sporturi pentru câini. Cercetați-i pentru a găsi dreptul de sport pentru tine!
 10. După ce ați ales sportul, începeți să lucrați.
  10
  După ce ați ales sportul, începeți să lucrați. Cercetați-vă sportul! Sursele de cercetare includ internetul, cărțile, videoclipurile instructive și proprietarii de câini cu experiență în acest sport. Antrenează-ți câinele. Începeți cu pregătirea de bază, (dacă nu ați făcut-o deja) și apoi începeți antrenamentul pentru sportul dvs. special. Tehnicile de formare variază în funcție de sport. Adresați-vă clubului local de canisa sau unei persoane care are experiență în acest sport dacă aveți nevoie de ajutor. Practicați frecvent!
 11. Fii competitiv!
  11
  Fii competitiv! După ce credeți că câinele dvs. este gata, introduceți o competiție. Căutați un concurs ținut. Poate că trebuie să călătoriți; au echipament bun de deplasare la îndemână.