Cum să finalizați un album foto

Aranjarea unui album foto până la finalizare nu este neapărat ceva pe care mulți oameni intenționează să o facă, dar dacă doriți ca albumul să fie plăcut pentru cei care îl văd, planificarea acestuia de la început până la sfârșit poate face mai bine. Iată câteva sugestii.

Paşi

 1. Decideți ce imagini doriți în albumul dvs. foto.
  1
  Decideți ce imagini doriți în albumul dvs. foto. De la evenimentul de fotografii digitale, alegerea este nesfârșită, dar face selecția dvs. numai din cele mai bune fotografii pe care le aveți. Singura excepție de la "cel mai bun" este locul în care nu aveți nicio altă fotografie a unei persoane, a unui animal de companie sau a locului pe care l-ați vizitat decât una nu prea mare și este foarte important să includeți fotografia respectivă; vedeți dacă puteți să îl îmbunătățiți cu Photoshop.
 2. Decideți cum să abordați adăugarea fotografiilor.
  2
  Decideți cum să abordați adăugarea fotografiilor. Poate utilizați o temă, cum ar fi o excursie pe care ați făcut-o sau un eveniment special. Dacă este vorba de familie și de prieteni, alegeți fotografii care le arată cel mai bine și faceți lucruri care sunt cu adevărat reprezentative pentru ele. Alte teme ar putea fi natura, animalele de companie, meșteșugurile, prelucrarea lemnului, curtea interioară, renovarea, creațiile etc.
 3. Decide la comanda.
  3
  Decide la comanda. Vrei să cronologic (în funcție de vârstă / ani) sau să alegi anumite evenimente speciale (cum ar fi zile de naștere, Crăciun / Diwali / Hanukkah / timp de concediu școlar etc.).
 4. Adăugați câteva note despre acea imagine.
  4
  Adăugați câteva note despre acea imagine. În timp ce vă amintiți acum, în decursul anilor este ușor să uitați și alți oameni care nu știu nimic vor aprecia puțină informație adăugată la fotografii. Există mai multe moduri de a le adăuga - pe spate sau glisați o carte de notă în momentul în care puneți fotografiile sau albumul de o bucată specială de carton și adăugați-o.
 5. Aranjați fotografiile în album conform comenzii pe care ați ales-o.
  5
  Aranjați fotografiile în album conform comenzii pe care ați ales-o. În ceea ce privește modul în care îi aranjezi, aceasta depinde de album. Dacă are deja buzunare sau sloturi, va trebui să le utilizați. Dacă utilizați un album gol și propriile file de fotografii lipicioase, aranjați-le după cum doriți, probabil într-un stil de album sau în linii înguste. Dacă folosiți un stil de buzunar sau slot, verificați dacă fotografiile sunt în partea dreaptă sus.
 6. Etichetați și introduceți albumul odată ce acesta este finalizat.
  6
  Etichetați și introduceți albumul odată ce acesta este finalizat. După ce este plină, plasați-o undeva ușor accesibilă de către orice membru al familiei pentru a se uita ori de câte ori doresc. Bucurați-vă de vizualizarea amintirilor pentru anii următori.