Cum să te îmbraci pentru un spectacol de dresaj

Dresajul este unul dintre multe sporturi ecvestre (cal). Jocurile de echitație în general, se bazează în mare măsură pe tradiție, inclusiv tipul de îmbrăcăminte permis. Niciun alt grup de sport nu are reguli atât de stricte în ceea ce privește îmbrăcămintea și participarea la vot. Dresajul este considerat subiectiv, astfel încît participarea corectă și impresia potrivită sunt chiar mai importante.

Paşi

 1. Cumpărați o pereche de cizme lungi de călărie cu călcâi redus și fără șireturi.
  1
  Cumpărați o pereche de cizme lungi de călărie cu călcâi redus și fără șireturi. Acestea sunt în mod normal negre, dar pot fi maro. Designul european, care este mai înalt, au depășit cele mai tradiționale cizme de vânătoare. Exteriorul cizmei este extins pentru a acoperi parțial genunchiul. Aceasta conferă piciorului un aspect mai lung. La nivelele inferioare, sunt permise cizme jodhpur (scurte) și jartiere potrivite. Copiilor li se permite să poarte cizme jodhpur pe cont propriu. Half chaps nu trebuie purtat. Asigurați-vă că vă curățați și lustruiți bine cizmele înainte de un spectacol.
 2. Se potrivește cu o pereche de pantaloni neutri, de culoare deschisă sau de jodhpurs în cremă, bej sau alb, deși albul strălucitor este alegerea clasică.
  2
  Se potrivește cu o pereche de pantaloni neutri, de culoare deschisă sau de jodhpurs în cremă, bej sau alb, deși albul strălucitor este alegerea clasică. Pantalonii sunt mai confortabili la cizme și jartiere lungi și sunt de asemenea mai reci. Mulți piloți de dresaj poartă pantaloni "de scaun complet" sau jodhpurs cu un pătrat de piele grippy deasupra scaunului. Acest lucru vă ajută să vă "lipiți" în șa. Indiferent dacă preferați scaunul complet sau regulat, spălați-l bine. Nu sunt permise pete!
 3. Purtați o centură neagră dacă pantalonii dvs. au bucle de centură.
  3
  Purtați o centură neagră dacă pantalonii dvs. au bucle de centură.
 4. Cumpărați o cămașă albă care se potrivește bine și vă permite să vă mișcați liber.
  4
  Cumpărați o cămașă albă care se potrivește bine și vă permite să vă mișcați liber. Dacă este cald sau dacă aveți o jachetă grea, puteți alege să purtați o salopetă, care arată ca o cămașă atunci când o jachetă este peste partea de sus. Dacă este foarte cald vă poate fi permis să concureze fără jachete, și veți dori, de asemenea, încălzirea fără un sacou. Dacă credeți că s-ar putea renunța la jachete, asigurați-vă că tricoul este o coafură plăcută și călcat bine. Asigurați-vă că are o bucla mică în partea din spate a gâtului pentru stocul dvs.
 5. Îmbrăcați-vă albul sau smântână în jurul gâtului cu un nod plat.
  5
  Îmbrăcați-vă albul sau smântână în jurul gâtului cu un nod plat. Fixați cozile la cămașa cu pini mici de siguranță și introduceți un știft de stocare orizontal, deși nodul.
 6. Purtați o jachetă de culoare negru sau marină care se potrivește bine și vă permite să vă mișcați liber.
  6
  Purtați o jachetă de culoare negru sau marină care se potrivește bine și vă permite să vă mișcați liber. Asigurați-vă că mânecile vă acoperă ușor încheietura mâinii când brațele sunt îndoite. De asemenea, ați putea dori să investiți într-un croitor pentru a îmbunătăți potrivirea sacoului. Încercați să purtați o greutate potrivită pentru vreme. La niveluri mai joase poti purta o jacheta de hacking tweed, la niveluri superioare trebuie sa poarte cozile si o vesta. Jachetele maro închise se îndreaptă acum spre arenă, dar pot obține un răspuns mixt de la judecători. Negrul este alegerea sigură și tradițională a culorii.
 7. Se potrivește pentru o cască acoperită cu catifea.
  7
  Se potrivește pentru o cască acoperită cu catifea. Alegeți o culoare pentru a se potrivi cu jacheta. La toate nivelele nominale poți purta o pălărie de top, un beagle sau un bowler, deși nu vei fi penalizat pentru că ai casca și multe spectacole necesită o cască cu elemente de fixare (călăreții sub 12 ani trebuie să poarte o cască certificată). La niveluri mai joase, mai ales în situații (acum trebuie să purtați o cască în timp ce săriți), puteți purta o pălărie cu o copertă de catifea.
 8. Asigurați-vă părul lung într-o cârpă sau fir de păr.
  8
  Asigurați-vă părul lung într-o cârpă sau fir de păr. Dacă purtați o pălărie mai degrabă decât o cască, va trebui să o eliminați atunci când salutați judecătorii, prin urmare aveți nevoie de o atenție deosebită pentru a vă asigura că părul lung și scurt sunt îngrijite sub pălărie. Pentru bărbații cu păr lung este cel mai bine să fixați părul într-un nod strâns la partea din spate a capului cu o bandă de păr neagră, tot părul trebuie să fie în sus.
 9. Purtați o cantitate mică de machiaj pe ochi și pe buze, dar păstrați-o lumină și naturală.
  9
  Purtați o cantitate mică de machiaj pe ochi și pe buze, dar păstrați-o lumină și naturală.
 10. Zâmbet.
  10
  Zâmbet. Pe plumb greșit? Zâmbește, este contra-cantar. Nu-mi amintesc testul? Zambeste, e liber. Continuați să zâmbiți indiferent de ce - te va îndrăgosti de judecători și mulțime.
 11. Păstrați curat și ordonat.
  11
  Păstrați curat și ordonat. La spectacol, asigurați-vă că totul este curat, amorțit și potrivit și veți arăta ca un campion înainte de a intra chiar în ring!
 12. Bătălia sportivă este o necesitate în dresaj, dacă cauți o tulburare sau discutați cu judecătorul, veți fi descalificat.
  12
  Bătălia sportivă este o necesitate în dresaj, dacă cauți o tulburare sau discutați cu judecătorul, veți fi descalificat. Deci, fii frumos și distrează-te!