Cum să găsești festivaluri și evenimente speciale în chicago

Mai multe evenimente speciale din orașul Chicago au câștigat o reputație la nivel național, dacă nu pe plan internațional. Este posibil să fiți familiarizați cu gustul Chicago sau cu expoziția de aer și apă, dar orașul găzduiește o multitudine de târguri și alte evenimente pe tot parcursul anului. Acest articol vă va spune cum să găsiți festivaluri și evenimente speciale în Chicago.

Cap 1
Descoperirea evenimentelor prin oraș

 1. Accesați www.cityofchicago.org.
  1
  Accesați www.cityofchicago.org. Acesta este site-ul oficial al Chicago, cu diverse link-uri pentru rezidenți și vizitatori.
 2. Faceți clic pe butonul din partea stângă a ecranului intitulat "vizitatori.
  2
  Faceți clic pe butonul din partea stângă a ecranului intitulat "vizitatori. "Pagina prezintă 2 până la 6 evenimente din centrul ecranului care sunt în curs de desfășurare sau sunt programate să înceapă în decursul săptămânii. Fiecare dintre ele are o pictogramă proprie.
 3. Punctați mouse-ul peste fila din partea de sus a ecranului și faceți clic pe "atracții" din meniul derulant.
  3
  Punctați mouse-ul peste fila din partea de sus a ecranului și faceți clic pe "atracții" din meniul derulant. Acest lucru aduce o pagină intitulată "Căutarea evenimentului". Dacă știți evenimentul la care doriți să participați, puteți utiliza caseta de căutare "cuvintele cheie" pentru a localiza evenimentul. Alternativ, dacă știți că veți fi la Chicago la o anumită dată, puteți utiliza caseta "date" de sub caseta "cuvânt cheie" pentru a căuta evenimente în intervalul de timp specificat. De asemenea, puteți utiliza meniurile derulante pentru a găsi evenimente după tip, cum ar fi evenimente de artă sau sport, de "interes special" sau de locație. Există, de asemenea, o opțiune sub toate aceste meniuri pentru a indica dacă sunteți interesat doar de evenimente gratuite.
 4. Dacă faceți clic pe pictograma "Căutați evenimente" din stânga acestui ecran, veți accesa un meniu din calendar.
  4
  Dacă faceți clic pe pictograma "Căutați evenimente" din stânga acestui ecran, veți accesa un meniu din calendar. Puteți căuta paginile pentru a căuta evenimente viitoare ale orașului Chicago.
 5. Derulați în calendar și selectați o anumită zi din partea stângă a ecranului dacă nu doriți să vedeți paginile cu rezultate.
  5
  Derulați în calendar și selectați o anumită zi din partea stângă a ecranului dacă nu doriți să vedeți paginile cu rezultate. Dacă găsiți ceva ce vă place în oricare dintre opțiuni, puteți da clic pe link pentru a afla mai multe informații.

Cap 2
Găsirea evenimentelor prin gestionarea evenimentelor speciale

 1. Accesați site-ul "Special Events Management" de la chicagoevents.com.
  1
  Accesați site-ul "Special Events Management" de la chicagoevents.com. Această companie produce numeroase festivități din Chicago și zona metropolitană.
 2. Faceți clic pe unul dintre "evenimentele viitoare" de pe pagina lor principală.
  2
  Faceți clic pe unul dintre "evenimentele viitoare" de pe pagina lor principală. Aceste evenimente sunt atracțiile lor pentru anul următor. Există un link pentru mai multe informații pentru fiecare eveniment.

Cap 3
Atracții evenimente speciale

 1. Căutați un centru expozițional sau un muzeu din Chicago.
  1
  Căutați un centru expozițional sau un muzeu din Chicago. De multe ori există exponate sau evenimente speciale care apar la una sau mai multe dintre aceste locații pe care le puteți participa. Pe un muzeu sau pe un site web expo căutați o filă sau o pictogramă care afișează "calendar" sau "evenimente". Ocazional, îl puteți găsi și sub "programe". Aceste linkuri vă vor oferi informații despre exponate sau programe cu timp limitat.