Cum să devii cel mai bun pe care il poti fi

Nu ar fi uimitor dacă ne-am îndeplinit cu toții scopurile și scopul în viață? Prin prosperitatea de a deveni cel mai bun putem fi toți putem face o schimbare în această lume. Dorind să fim o persoană mai bună, mai productivă sau mai înțeleaptă ne poate motiva să luăm această decizie. Începeți cu acești pași pentru o viață mai bună și mai plină de satisfacții.

Paşi

 1. Recunoașteți că nu veți fi niciodată perfect.
  1
  Recunoașteți că nu veți fi niciodată perfect. Nu aveți niciun atribut pozitiv acolo, trebuie să alegeți și să alegeți cele pe care le prețuiți cel mai mult și să lucrați la ele.
 2. Nu te compara cu ceilalți.
  2
  Nu te compara cu ceilalți. Aceasta este căderea omului, dacă toții se concentrează pe ei înșiși, ar avea mult mai multă energie pentru a deveni buni.
 3. A se trezi devreme.
  3
  A se trezi devreme. Începeți să vă treziți la ora 6:00 sau la 7am, acest lucru înseamnă, bineînțeles, că dormiți mai devreme. Trezirea devreme vă va permite să faceți un nou început proaspăt, citirea printr-o sarcină sau un capitol din cartea dvs. vă va ajuta să înțelegeți activitatea zilei. De asemenea, nu veți simți că ați alergat decât să faceți munca pe timp de noapte.
 4. Fii pozitiv.
  4
  Fii pozitiv. Întotdeauna încercați să aveți un zâmbet ușor pe față
 5. Exercitați cel puțin de două ori pe săptămână.
  5
  Exercitați cel puțin de două ori pe săptămână. Începeți cu ceva distractiv pe care vă bucurați ca o nouă clasă sau o formă de vindecare holistică. Exercitarea are beneficii nelimitate pentru sănătate, cum ar fi să vă simțiți mai fericit, să vă îmbogățiți, să vă ajutați să dormiți și să creșteți circulația sângelui în jurul corpului. Sănătatea sănătoasă echivalează cu o bună calitate a vieții
 6. Practica matematica pentru o perioadă scurtă a zilei - fie că este vorba de 15 minute sau de o oră.
  6
  Practica matematica pentru o perioadă scurtă a zilei - fie că este vorba de 15 minute sau de o oră. Acesta vă poate ajuta cu adevărat să păstrați logica și să obțineți celulele creierului de lucru. Matematica ajută, de asemenea, să reducă probabil capota probabilă a bolilor degenerative în viitor.
 7. Aveți o zi liberă pentru dvs. - unde nu vă atingeți deloc munca!
  7
  Aveți o zi liberă pentru dvs. - unde nu vă atingeți deloc munca! Dacă munca ta este de a fi părinte sau îngrijitor al unei persoane dependente, acest lucru ar putea fi o provocare. Încercați să faceți exact ce vă place în această zi. Dându-vă o pauză reală, veți deveni o persoană mult mai fericită și mai productivă în restul săptămânii.
 8. Fii matur.
  8
  Fii matur. Fii flexibil cu oamenii, ascultă oamenii fără a le întrerupe și fii cinstit cu tine și cu ceilalți.
 9. Fiecare zi face un pic mai mult pentru a merge mai departe, încercați o nouă tehnică de atingere a obiectivului dvs. până când veți găsi modalitatea corectă și exactă de a ajunge acolo.
  9
  Fiecare zi face un pic mai mult pentru a merge mai departe, încercați o nouă tehnică de atingere a obiectivului dvs. până când veți găsi modalitatea corectă și exactă de a ajunge acolo.