Cum să Cum să-i dai pe tipul pe care-l zdrobești să te observe (școala de mijloc)

De obicei, în școala de mijloc, fetele sunt în mare parte îngrijorate de modul în care apar la băieți. Când te preîncepi, băieți, te văd și te găsesc atrăgător de ceea ce purtați, dar și personalitatea ta este foarte importantă.

Paşi

 1. Purtați îmbrăcăminte care vă precizează clar personalitatea.
  1
  Purtați îmbrăcăminte care vă precizează clar personalitatea. , În cazul în care, în cazul în care, Â Â Â
 2. Fi creativ și unic cu alegerile dvs. de îmbrăcăminte.
  2
  Fi creativ și unic cu alegerile dvs. de îmbrăcăminte. Băieți ca o fată care iese în evidență într-o mulțime.
 3. Fii încrezător.
  3
  Fii încrezător. Băieții o iubesc când o fată are încredere în ea și îmbrăcămintea ei. Asigurați-vă că nu sunteți prea puțin.
 4. Nu gramada de machiaj.
  4
  Nu gramada de machiaj. Dacă purtați machiaj, păstrați-l ușor. Purtați ceva care vă scoate ochii, dar nu prea mult. Băieții nu-i plac când o fată poartă o mulțime de machiaj, preferă puțin. Uneori, doar o luciu de buze sau o mică linie de ochi face truc.
 5. Fii tu insuti.
  5
  Fii tu insuti. Nu încerca să te comporți ca o persoană pe care nu o faci. Băieți ca fetele care nu se tem de a fi ei înșiși.
 6. Încearcă să vorbești cu ei.
  6
  Încearcă să vorbești cu ei. Dacă se află într-una sau într-o clasă, întâmpinați-vă adesea lângă el și încercați să începeți puțin să vă întrebați temele sau ceva care ar putea duce la o conversație deplină. Dacă nu aveți o clasă cu el și îl vedeți în sală, "accidental" aruncați ceva în fața lui. Dacă e drăguț, o va lua pentru tine și asta ar putea duce la o conversație.