Cum să fii scriitor fals

Doriți să scrieți cel mai bun bestseller? Visezi să trimiți copiile autografate ale primei tale novezi prietenilor și familiei tale? Dacă da, acest articol vă va ajuta să faceți o noutate rapidă și să vă impresionați prietenii și familia.

Paşi

 1. Citiți toate cărțile de către un anumit autor.
  1
  Citiți toate cărțile de către un anumit autor. Veți vedea un model în curs de dezvoltare. Majoritatea scriitorilor au o singură temă recurentă preferată, care continuă să lucreze repetat. Pentru unii scriitori, aceasta poate fi o romantism a la Romeo și Julieta; pentru alții ar putea fi o temă de groază. Studiați cu atenție modelul. De obicei, scriitorul va continua să repete vechile variante obosite ale aceluiași stil. De exemplu, un scriitor lucrează cu o temă "tradiție împotriva iubirii adevărate". În unele povești, el folosește doi iubiți care trebuie să depășească obstacolele plasate de o familie / societate dominatoare și să dea vechei tradiții un deget și să ajungă împreună; în altele utilizează trei sau patru perechi pentru a obține aceeași idee. Amintiți-vă că tema rămâne constantă; doar că scriitorul a ales să folosească șase actori în loc de cei doi obișnuiți pentru a obține ideea. Și tu poți alege o temă și hack-o la glorie.
 2. Gândiți-vă la alte teme bune.
  2
  Gândiți-vă la alte teme bune. Există o altă temă care aduce o grămadă de bani. În această temă, scriitorul creează personaje din anumite părți ale propriei personalități. De exemplu, sinele lui lacom poate fi un ticălos numit "Villainuva" și un "bun tip" de sacrificiu în el poate fi numit un erou, spune "Richard". Și voila, ai o poveste! Utilizați-vă imaginația și creați secvențe în care cele două personalități interacționează / se ciocnesc / unesc etc. în toate combinațiile posibile. Imaginația este cheia!
 3. Pune o nouă mișcare asupra lucrurilor.
  3
  Pune o nouă mișcare asupra lucrurilor. Încercați să faceți o mișcare pe vechiul mit religios și pe vechea dogmă obosită pentru a face noi tomuri pentru a vă încânta cititorii naivi. De exemplu, puteți pune o nouă mișcare pe mitologia greacă prin adăugarea unei perspective moderne pentru a obține ceva de genul "Troy". Utilizați sisteme vechi precum "Cabala" pentru a surprinde cu adevărat cititorii dvs.
 4. Utilizați legendele și superstițiile urbane pentru a citi o groază, dacă totul eșuează.
  4
  Utilizați legendele și superstițiile urbane pentru a citi o groază, dacă totul eșuează.