Cum să Modificarea adresei principale de identificare a mărturiilor pe un iPhone

Acest eduCum vă învață cum să editați adresa principală din contul Apple ID. Adresa principală este, de asemenea, adresa dvs. de facturare pentru metoda de plată pe care o utilizați pentru a efectua achiziții de la magazine Apple cum ar fi magazinul iTunes, magazinul Apps și magazinul Apple Online.

Paşi

 1. Deschideți setările iPhone.
  1
  Deschideți setările iPhone. Este aplicația care prezintă știfturi gri situate pe una din ecranele dvs. de acasă. Acesta poate fi, de asemenea, într-un dosar etichetat "Utilități"
 2. Derulați în jos și atingeți iCloud.
  2
  Derulați în jos și atingeți iCloud. Este al patrulea set de opțiuni de meniu.
 3. Atingeți adresa de e-mail Apple ID.
  3
  Atingeți adresa de e-mail Apple ID. Acesta este în partea de sus a ecranului.
 4. Conectați-vă cu contul dvs. Apple ID, dacă este necesar.
  4
  Conectați-vă cu contul dvs. Apple ID, dacă este necesar.
 5. Atingeți informațiile de contact.
  5
  Atingeți informațiile de contact. Este prima opțiune afișată sub adresa dvs. de e-mail Apple ID.
 6. Atingeți adresa principală.
  6
  Atingeți adresa principală. Se află aproape de mijlocul ecranului. Notă: dacă aveți o adresă de expediere separată salvată în profilul Apple ID, va trebui să accesați appleid.apple.com și să vă conectați la contul dvs. Apăsați pe Plată + Editați adresa de expediere pentru a vă edita adresa de livrare de acolo.
 7. Editați informațiile dvs. de adresă pertinente.
  7
  Editați informațiile dvs. de adresă pertinente. Atingeți lângă câmpurile de adresă pe care doriți să le modificați și apăsați â † pentru a șterge. Introduceți informațiile curente lângă câmpurile de adresă pe care le schimbați. Pentru a schimba câmpul "Stat", atingeți vechea stare în care locuiți. Derulați în jos și atingeți starea în care locuiți acum. Verificați dacă noua dvs. stare apare lângă Stat.
 8. Atingeți Terminat.
  8
  Atingeți Terminat. Este în colțul din dreapta sus. Noua adresă principală este salvată acum. Pentru unii, aceasta este atât adresa dvs. de facturare, cât și adresa de expediere. Pentru alții, aceasta este doar adresa dvs. de facturare. Ar trebui să primiți un e-mail pe contul dvs. principal de e-mail de identificare Apple ID care confirmă modificarea adresei.