Cum să obțineți un mandat de arestare retras

Mandatele de arestare pot fi emise din mai multe motive. Acestea pot include incapacitatea de a plăti o amendă sau o garanție postului, lipsa unei audieri ordonate de instanță sau nerespectarea anumitor cerințe de probă sau de eliberare condiționată. Un mandat de arestare ar putea fi emis, de asemenea, din greșeală. În orice caz, trebuie să luați măsuri pentru a retrage mandatul. Terminologia juridică de retragere a unui mandat îl "încetează". Trebuie fie să dovediți instanței că mandatul a fost emis în mod necorespunzător, fie că ați îndeplinit orice obligație și că nu mai este nevoie de aceasta. Ca și în cazul oricăror chestiuni legale, consultanța cu un avocat ar putea fi în interesul dumneavoastră.

Cap 1
Efectuarea de pași inițiale pentru anularea mandatului

 1. Investigați mandatul emis împotriva dvs.
  1
  Investigați mandatul emis împotriva dvs. Există mai multe tipuri de mandate care pot fi emise și toate acestea pot duce la arestarea dvs. Cele mai frecvente sunt mandatele de bancă. Mandatele de mandat sunt emise de un judecător, de obicei pentru că nu ați reușit să vă prezentați în instanță sau nu ați respectat o anumită hotărâre judecătorească. Dacă acesta este cazul, un judecător va emite un mandat de mandat pentru ca poliția locală sau șeriful să vă găsească și să vă aducă în instanță. Unele aspecte tipice care pot conduce la emiterea unui mandat de judecată includ următoarele: [1] nerealizarea pentru o audiere în instanță care nu plătește o amendă care încalcă probațiunea sau eliberarea parolei lipsind un serviciu comunitar sau o consiliere ordonată de instanță, Ordin
 2. Contactați instanța pentru a identifica mandatul.
  2
  Contactați instanța pentru a identifica mandatul. Dacă aveți nevoie de verificare, puteți apela instanța în mod direct și puteți solicita informații despre eventualele garanții care ar putea fi emise. Va trebui să furnizați numele dvs. și numărul cazului dvs. dacă aveți unul. Grefierul trebuie să vă poată furniza informații cu privire la orice mandate restante și să vă informeze cum puteți să le răspundeți. [2] Căutați instanța online și apelați numărul pentru cabinetul funcționarului. Spuneți grefierului: "Sună să încerc să obțin informații despre garanții care pot fi __ (nume) __. Puteți să-mi spuneți dacă există vreunul?" Informațiile sunt, în general, disponibile ca o chestiune publică, deci funcționarul nu va întreba probabil despre numele dvs. sau dacă sunteți persoana despre care vă întrebați. Ei primesc multe întrebări de genul acesta, și nu vor face nici o judecată în privința voastră.
 3. Consultați-vă cu un avocat.
  3
  Consultați-vă cu un avocat. Deși este posibil să reușiți să rezolvați problema dvs., un avocat este mai familiarizat cu procedurile și vă poate ajuta să obțineți un mandat retras. Mai ales dacă problema este criminală, ar trebui să aveți un avocat care să apară în numele dvs., astfel încât să nu riscați să vă luați imediat în custodie în ceea ce privește aspectul. [3] Pentru a vă ajuta să alegeți un avocat bun care să vă ajute, consultați Selectați un avocat de apărare penală sau găsiți un avocat de apărare penală cu experiență.

Cap 2
Răspunsul la mandat

 1. Știți când și unde să apară.
  1
  Știți când și unde să apară. În general, mandatele nu pot fi retrase prin telefon sau prin poștă. Va trebui să vă prezentați, de preferință, cu avocatul dvs., fie în instanță, fie la un birou desemnat de instanță pentru soluționarea mandatelor restante. Dacă ați primit o notificare prin poștă, aceasta vă va spune probabil când și unde să apară. Dacă răspundeți la un mandat excepțional fără un timp de apariție specific, atunci va trebui să contactați instanța și să aflați momentele pentru a răspunde la garanții. De exemplu, instanța din județul Pierce, Washington postă numere de telefon pentru a contacta Departamentul de Consilier Atribuit pentru tema specifică a quashing warrants. Aceștia pun, de asemenea, timpuri pentru a se prezenta la un anumit birou din instanță pentru a se adresa mandatului. [4] Instanțele din King County, Washington au un site extins care oferă informații de mandat pentru fiecare instanță specifică. Puteți vizita site-ul web la adresa www.kingcounty.gov și căutați "Informații despre avize". Veți găsi, pentru fiecare instanță de judecată, orele și camerele care apar pentru a se adresa mandatelor excepționale. [5]
 2. Prezentați argumentul dvs. prin poștă, dacă este posibil.
  2
  Prezentați argumentul dvs. prin poștă, dacă este posibil. În cele mai multe cazuri, vi se va cere să vă prezentați personal, fie cu un avocat (recomandat), fie de unul singur. Cu toate acestea, unele instanțe vor accepta argumente scrise ca răspuns la un mandat de arest. Dacă acest lucru este disponibil, trebuie să furnizați orice dovadă documentară pe care o aveți, care susține argumentul dvs. pentru retragerea mandatului. [6] Pentru a afla dacă puteți obține retragerea mandatului prin poștă, verificați mai întâi site-ul instanței. Ei pot explica procesul chiar acolo. În caz contrar, apelați biroul funcționarului pentru a vă întreba dacă trebuie să vă prezentați în persoană. De exemplu, instanța din Tucson, Arizona are o secțiune pe site-ul său web pentru persoanele care trăiesc în afara orașului. În acest caz, instanța specifică faptul că puteți răspunde în scris. Va trebui să furnizați numărul cazului și numele dvs. complet, data nașterii, adresa curentă și numărul de telefon. Apoi, furnizați orice argument sau dovezi aveți și cereți instanței să anuleze sau să retragă mandatul împotriva dumneavoastră.
 3. Argumentează că mandatul a fost emis persoanei greșite.
  3
  Argumentează că mandatul a fost emis persoanei greșite. Deși puțin probabil, este posibil ca acesta să fie un caz de identitate greșită. [7] Poate că numele dvs. este similar cu cel pentru care a fost destinat mandatul, sau puteți avea o adresă de corespondență similară sau altă caracteristică de identificare. Dacă da, puteți să prezentați cu precizie informațiile pe care le aveți, ceea ce vă identifică cu exactitate și cereți instanței să retragă mandatul. [8] Când apar în fața judecătorului, magistratului sau a oricui aude probleme de mandat, va trebui să spuneți ceva de genul: "Cred că nu sunt persoana pentru care a fost destinat acest mandat. Numele meu este Tony A. Robertson , dar mandatul a fost adresat lui Tony J. Robertson. "
 4. Plătiți amenda sau alte taxe.
  4
  Plătiți amenda sau alte taxe. Poate că cea mai comună cauză a unui mandat de arestare este că subiectul datorează o amendă sau o altă plată care a fost ordonată de instanță. Aceste taxe nu vor dispărea decât dacă le plătiți. Veți avea nevoie să găsiți o modalitate de a plăti taxele și apoi să vă prezentați în instanță cu plata pentru a evita arestarea. Când plătiți taxele datorate, mandatul de arestare va fi retras. [9] Curtea din județul Clark, Nevada, de exemplu, publică diverse forme online. Unul dintre acestea este un mandat de înlăturare a mandatului. Acesta include un spațiu pentru a marca că plătiți anumite sume datorate. Când plătiți taxa, instanța va retrage mandatul. [10]
 5. Indică faptul că nu ați primit notificarea inițială sau comanda.
  5
  Indică faptul că nu ați primit notificarea inițială sau comanda. Dacă se eliberează un mandat pentru lipsa unei audieri necesare, este posibil să puteți argumenta că nu ați primit niciodată comanda inițială. Dacă puteți demonstra că ordinul a fost trimis prin poștă la o adresă incorectă sau anterioară, de exemplu, instanța poate retrage mandatul de arestare și poate programa o nouă dată de audiere. [11] Într-un astfel de caz, ar trebui să aduceți orice dovezi pe care le aveți care arată adresa dvs. de corespondență corectă și adresa incorectă care a fost utilizată la comanda inițială pentru a apărea.
 6. Demonstrarea conformității cu cerințele instanței.
  6
  Demonstrarea conformității cu cerințele instanței. Un mandat de arestare se poate emite în cazul în care vă așteptați să furnizați dovada conformității cu o anumită hotărâre judecătorească. De exemplu, poate fi de așteptat ca cineva care se află în probă să îndeplinească anumite cerințe privind serviciul comunitar și să furnizeze instanței o dovadă a finalizării. Dacă persoana respectivă îndeplinește cerința, dar nu oferă dovada finalizării, poate emite un mandat. Pentru a rezolva această situație, va trebui să apară, probabil cu un document sau certificat semnat, care arată că ați îndeplinit obligația. [12]