Cum să fii bun în zombie nerf

Deci sunteți gata să jucați zombi Nerf? Cât timp veți supraviețui? Acest ghid vă va arăta cum să fii bun în zombie Nerf sau orice altă supraviețuire a zombie cu Nerf.

Paşi

 1. Alege o echipă bună.
  1
  Alege o echipă bună. Asigurați-vă că toți oamenii sunt cu experiență și au citit acest ghid.
 2. Alege o armă!
  2
  Alege o armă! Asigurați-vă că aveți o varietate largă, astfel încât toată lumea să poată ajuta fiecare.
 3. Utilizați radiouri pe 2 căi.
  3
  Utilizați radiouri pe 2 căi. AKA walkie talkies sunt foarte utile atunci când te afli în luptă. Dacă echipa dvs. este separată după ce le puteți radiala și le puteți spune unde vă aflați.
 4. Utilizați accesorii.
  4
  Utilizați accesorii. Accesorii de pe pistol sunt o idee bună. Lucruri cum ar fi suspinul laser și scopuri care vă vor ajuta să vizați. Utilizați șine tactice. Dacă nu aveți nici un accesoriu Nerf creați-vă și creați-vă propriul!
 5. Asigurați-vă că aveți o poziție de rezervă bună atunci când atacați zombi.
  5
  Asigurați-vă că aveți o poziție de rezervă bună atunci când atacați zombi. Dacă sunteți depășită numeric și scăpați de muniție, întoarceți-vă înapoi și apărați în timp ce alții primesc provizii!
 6. Aveți un cercetaș.
  6
  Aveți un cercetaș. Un cercetaș este o persoană care va purta o armă ușoară și va monitoriza activitățile inamice. Ei trebuie să fie uneori ascunși, astfel încât o armă ușoară este o idee bună.
 7. Aveți un soldat medical.
  7
  Aveți un soldat medical. Un medic este o persoană care poate ajuta la revigorarea persoanelor care urmează să fie transformate în zombi. Totuși, rețineți că acest lucru nu poate fi acceptat în toate războaiele zombie Nerf.
 8. Faceți o bază.
  8
  Faceți o bază. Odată ce aveți o zonă sigură, este o idee bună să începeți să configurați o bază. Baza poate fi diferită deoarece este fie în aer liber, fie în interior. Un pistol montat ca un Vulcan sau Rhino-Fire va ajuta să-l apărați.
 9. Nu te încrede prea mult și fugi în lucruri!
  9
  Nu te încrede prea mult și fugi în lucruri! În majoritatea jocurilor, zombii ar trebui să fie lenți, dar acest lucru este înșelător - puteți fi ușor înconjurați și transformați în unul dintre ei!