Cum să aplicați 301 redirecționări cu Apache

Dacă ați găzduit un site într-un sub-director și nu într-un domeniu propriu și doriți să vă mutați site-ul pe domeniul și pe propriul său server dedicat, accesibil ca domeniu propriu și nu sub-director, acesta este posibil. Pentru ca vizitatorii dvs. să fie redirecționați către domeniu din subdirectoare, redirecționarea trebuie să se potrivească mai multor modificări de nume de fișiere și nume de dosare. Acest lucru se poate face cu 301 redirecționări pentru a fi prietenos cu motoarele de căutare și pentru a asigura compatibilitatea în toate browserele web. Poate fi folosită și pentru transmiterea în scopuri estetice și pentru evitarea unei sabotări.

Paşi

 1. Adăugați 301 redirecționări către codul PHP care utilizează SEOmoz.org folosind funcția header a PHP.
  1
  Adăugați 301 redirecționări către codul PHP care utilizează SEOmoz.org folosind funcția header a PHP. Aceasta este metoda cea mai simplă. Folosind puterea modulului apache mod_rewrite, cu toate acestea, puteți potrivi modele specifice pentru dosare întregi și le puteți redirecționa către noile lor adrese URL fără a fi nevoie să treceți prin fiecare script PHP. Paginile cu cod static vor însemna că nu este practic să utilizați etichete javascript sau META pentru redirecționare.
 2. Instalare.
  2
  Instalare. Dacă serverul dvs. web nu are instalat mod_rewrite, citiți documentația Apache pentru instalarea modulelor. De obicei, va trebui să recompilați apache-ul cu opțiunea â € "enable-module = rewrite sau -enable-module = most.
 3. Dacă serviciile dvs. de găzduire nu acceptă mod_rewrite, solicitați administratorului de sistem să îl instaleze.
  3
  Dacă serviciile dvs. de găzduire nu acceptă mod_rewrite, solicitați administratorului de sistem să îl instaleze. Majoritatea instalărilor de apache vor fi instalate în mod implicit în mod_rewrite. De exemplu, dacă un server rulează FreeBSD, un mod_rewrite este inclus în mod implicit când se instalează din colecția de porturi. Odată instalat, puteți verifica dacă funcționează adăugând această linie în fișierul dvs. de configurare apache sau în fișierul .htaccess: RewriteEngine On
 4. Utilizați directiva regulii de rewrite a Apache:
  4
  Utilizați directiva regulii de rewrite a Apache: În fișierul .htaccess, adăugați o linie, cum ar fi ...