Cum să aruncați o stea în hârtie

Indiferent dacă este vorba de decorare sau de primii pași în origami, învățarea de a împăca o stea de hârtie este o activitate simplă și plină de satisfacții. Ușor de atins, ar trebui să faceți o mulțime de stele în cel mai scurt timp. Tot ce veți avea nevoie este o hârtie și o foarfecă pentru a începe.

Cap 1
Împingerea unei stele cu cinci puncte

 1. Alegeți hârtia pentru a începe cu.
  1
  Alegeți hârtia pentru a începe cu. Orice tip de hârtie va funcționa, deși poate doriți să începeți cu ceva mai robust ca hârtia pentru imprimante. Apoi puteți trece la mai multe hârtii decorative, care sunt mai predispuse la rupere. [1] Puteți începe fie cu o dimensiune pătrată sau cu dimensiuni de litere (8.5 € x 11 €) pentru a vă face steaua. Rezultatul va fi același.
 2. Împingeți hârtia în jumătate.
  2
  Împingeți hârtia în jumătate. Dacă utilizați un pătrat, pliați de-a lungul mijlocului, astfel încât două margini opuse se întâlnesc una cu cealaltă. Pentru hârtia de dimensiune scrisă, pliați-o "cuțit", de-a lungul axei verticale, astfel încât cele două margini mai lungi să se întâlnească unul cu celălalt.
 3. Marcați un punct pe margine.
  3
  Marcați un punct pe margine. Pentru plicul tău păstrat pătat, fă un marcaj (punct, bordură sau "x") pe partea stângă (una din laturile mai scurte) ... "a drumului de la marginea superioară. Pentru hârtia de dimensiune scrisă, veți face o marcă pe mijlocul muchiei din stânga (din nou unul dintre marginile mai scurte). Indiferent de dimensiunea hârtiei pe care o utilizați, veți folosi acest marcaj pentru a vă coordona faldurile.
 4. Rabatați astfel încât colțul din dreapta jos să corespundă marcajului.
  4
  Rabatați astfel încât colțul din dreapta jos să corespundă marcajului. Creșteți bine hârtia odată ce ați făcut foldul. Această pliantă ar trebui să creeze două triunghiuri mai mici în interiorul figurii, de-a lungul marginii din stânga, una deasupra și dedesubtul colțului, unde sa întâlnit marcajul.
 5. Rabatați acest triunghi inferior spre centru.
  5
  Rabatați acest triunghi inferior spre centru. Luați colțul din stânga jos și pliați-l peste marginea diagonală a triunghiului inferior făcută de foldul anterior. Ceea ce ar trebui să aveți acum este aceeași figură pe care ați ajuns-o în etapa anterioară, dar cu triunghiul stâng mai jos a răsturnat marginea diagonală.
 6. Rabatați colțul cel mai din dreapta pentru a îndeplini marca.
  6
  Rabatați colțul cel mai din dreapta pentru a îndeplini marca. Marginea din dreapta ar trebui să ruleze acum lângă marginea din stânga. Ceea ce ar trebui să rămână va arăta puțin ca un con de înghețată; un triunghi acut lung, cu un triunghi drept în partea de sus (dacă folosiți hârtie de dimensiune scrisă). Dacă ați folosit o piesă pătrată, triunghiul acut lung va fi depășit cu cifre multiple.
 7. Îndepărtați o pată de pe triunghi.
  7
  Îndepărtați o pată de pe triunghi. Pentru cei care au început cu un pătrat, tăiați triunghiul acut lung pentru al face triunghi echilateral (cu marginile egale). Cei care au început cu o bucată de hârtie de dimensiune scrisă, tăiați din mijlocul marginii drepte a triunghiului lung până la colțul din stânga sus sau triunghiul.
 8. Desfaceți panta.
  8
  Desfaceți panta. Piesa tăiată în pasul anterior va forma steaua. Desfaceți-l ușor pentru a evita ruperea hârtiei. Stânga ar trebui să fie o stea cu cinci puncte, cu un efect 3D ușor din pliurile acesteia. [2]

Cap 2
Folding un origami â € œlucky starâ €

 1. Începeți cu o bandă de hârtie.
  1
  Începeți cu o bandă de hârtie. Începeți cu o bucată de hârtie de dimensiune scrisă și împodobiți o bandă latime de 25 cm. Puneți-l plat, pe verticală, pe o masă în fața dvs. Evitați hârtia mai subțire, cum ar fi folie de cadou sau hârtie de ceară, deoarece această metodă va necesita un pic mai mult manipulare a stelei.
 2. Faceți un nod și aplatizați-l.
  2
  Faceți un nod și aplatizați-l. În partea de sus a benzii, faceți un nod prin crearea unei buclă și desenarea capătului; consacră doar ultimul centimetru sau două benzii acestui nod. Măsurați mai întâi cu o riglă înainte de îmbinare. Faceți buclele prin înfășurarea benzii în spatele ei, trecând peste partea din față spre dreapta și în jurul spatelui și prin bucla realizată. Strângeți (ușor) și lăsați numai o marcă de ¼ inch din bucla. Odată ce nodul este făcut, lăsați-l ușor cu mâna. După ce ați terminat, introduceți capătul de tag în buzunarul format de nod. Aceasta ar trebui să formeze un mic pentagon la sfârșitul benzii.
 3. Rabatați banda de-a lungul marginii pentagonului.
  3
  Rabatați banda de-a lungul marginii pentagonului. Mai întâi pliați banda peste marginea pentagonului pe care o întâlnește. Rezultatul ar trebui să fie o bandă mai mică cu același pentagon deasupra ei. După fiecare pliere, o margine diferită a pentagonului se va întâlni cu banda. Continuați să pliați în acest fel până când nu mai rămâne decât un mic pic, aproximativ 1/2 inch. Puneți această bandă scurtă într-una dintre pliurile pentagonului.
 4. Strângeți ușor colțurile pentagonului.
  4
  Strângeți ușor colțurile pentagonului. Folosind degetul mare și degetul arătător, prindeți fiecare dintre cele cinci colțuri ale pentagonului. Acestea vor îngust margini în puncte, creându-vă "grozavă stea". Odată ce toate colțurile sunt ciupite, ar trebui să aveți steaua dvs. [3]

Cap 3
Îmbătrânind un "four star" cu patru fețe

 1. Începeți cu o bucată de hârtie pătrată.
  1
  Începeți cu o bucată de hârtie pătrată. Dacă aveți doar hârtie de dimensiune scrisă (8.5 € x11 €), puteți să o faceți într-un pătrat cu pliuri și o foarfecă. Cu hârtia așezată vertical în fața dvs., împingeți colțul din dreapta jos spre stânga sus a hârtiei până când se formează un triunghi. [4] Care a fost marginea de jos ar trebui să se întindă acum cu marginea din stânga; ar trebui să rămână un dreptunghi în partea superioară a triunghiului format. Tăiați acest dreptunghi cu foarfece.
 2. Pliați pătratul în jumătate.
  2
  Pliați pătratul în jumătate. Ridicați bine pliul și deschideți-l după ce l-ați pliat. Utilizați linia de crestătură rămasă ca marcator și tăiați de-a lungul acestei linii, făcând două dreptunghiuri din pătrat. Aceste două dreptunghiuri vor fi manipulate exact la fel, dar în oglindă. În cele din urmă, fiecare dreptunghi va forma două puncte ale stelei. Pentru o stea mai fină, utilizați două bucăți diferite de hârtie colorate pentru a face două dreptunghiuri pentru a continua de la acest pas.
 3. Îndoiți de două ori mai mult.
  3
  Îndoiți de două ori mai mult. În primul rând, pliați fiecare dreptunghi în stil vertical de-a lungul laturii verticale (întâlnirea celor două laturi mai lungi). Împingeți-le din nou în jumătate de stil "hamburger", având fie margini scurte întâlniți. "Desfaceți această ultimă pliu pentru a avea două dreptunghiuri subțiri, cu o linie vizibilă a crease orizontal prin mijloc.
 4. Rabatați în unghi drept.
  4
  Rabatați în unghi drept. Luați jumătatea inferioară a triunghiului stâng și aliniați-o spre dreapta, formând un "unghi drept". Faceți același lucru cu dreptunghiul drept, dar pliați-l spre stânga, creând un "J". Apoi faceți același lucru cu laturile despicate ale ambelor dreptunghiuri, plându-le cu fața spre porțiunile deja pliate. Fiecare dreptunghi trebuie să se termine ca două pătrate conectate printr-un dreptunghi înclinat.
 5. Ori fiecare patrat intr-un triunghi.
  5
  Ori fiecare patrat intr-un triunghi. Pentru fiecare pătrat (patru total) pe cele două cifre, le aruncați în jumătate pentru a realiza câte un triunghi. Împingeți-le astfel încât colțurile să se îndoaie spre fața înclinată una către cealaltă. Odată ce toate pătratele au fost pliate în triunghiuri, ar trebui să flipi figura longitudinal și să o arate la fel.
 6. Împingeți aceste triunghiuri către dreptunghiul de legătură.
  6
  Împingeți aceste triunghiuri către dreptunghiul de legătură. Pe marginea care întâlnește dreptunghiul înclinat, pliați triunghiurile pentru a crea un unghi drept. Îndoiți-le să fie perpendiculare pe suprafața pe care o utilizați, cu dreptunghiul înclinat întins. Împingeți-le drept pentru a face ca banda să fie foarte distinctă.
 7. Răsturnați figura potrivită și plasați-o în partea stângă.
  7
  Răsturnați figura potrivită și plasați-o în partea stângă. După ultimul pas, cele două figuri ar trebui să rămână în imagini oglindite una de cealaltă. Răsturnați-o pe cea dreaptă cu susul în jos, astfel încât pliurile acesteia să îndrepte spre suprafața pe care o utilizați. Această figură flipped ar trebui să arate ca două triunghiuri isoscel. Apoi plasați această cifră răsturnată pe partea superioară a stângii. Ar trebui să existe acum o idee despre ce va arăta steaua; fiecare triunghi formează un punct al stelei.
 8. Începe tucking.
  8
  Începe tucking. În primul rând, pliați triunghiul drept al piesei inferioare (cel de jos) sub triunghiul superior al piesei de sus. Apoi faceți același lucru cu triunghiul stâng al piesei inferioare și cu triunghiul care vă este cel mai aproape de piesa de sus. Cele două triunghiuri doar pliate ar trebui să formeze punctele de sus și de jos ale stelei. Odată finalizată, întoarceți totul.
 9. Puneți triunghiurile rămase.
  9
  Puneți triunghiurile rămase. Îndreptați-le pe ambele spre centrul stelei, împingându-le sub pliurile formate în ultima treaptă. Odată ce ambele au fost pliate, ceea ce rămâne ar trebui să fie steaua dvs. ninja. [5]