Cum să se alăture gărzii hoților în skyrim

Vrei să intri în breasla hoții în Skyrim? Nu știu de unde să încep? Apoi, nu opri cititul!

Paşi

 1. Călătorește spre Riften.
  1
  Călătorește spre Riften. Dacă nu ați fost încă acolo, mergeți la grajdurile Whiterun, unde cineva este afară, cu un cărucior pe care îl puteți angaja pentru aur de 20-50.
 2. În timpul zilei, la bazarul principal (care merge direct de la intrarea principală a orașului) este un bărbat numit Brynjolf.
  2
  În timpul zilei, la bazarul principal (care merge direct de la intrarea principală a orașului) este un bărbat numit Brynjolf. În mod normal, el va începe să vorbească cu tine, dar dacă nu poate vorbi cu el.
 3. El vă va cere să plantați un inel în buzunar.
  3
  El vă va cere să plantați un inel în buzunar. Eșecul sau succesul depinde de nivelul dvs. de buzunar. Faceți această căutare.
 4. După ce ați făcut căutarea, vorbiți cu el.
  4
  După ce ați făcut căutarea, vorbiți cu el. El vă va da 100 de aur.
 5. Acum du-te la Ratways în Riften.
  5
  Acum du-te la Ratways în Riften. Este o ușă cu bară de fier lângă apă sub Riften. E sub bazaar. Există mai puțin de 5 bandiți înăuntru.
 6. Călătorește până când intri în Flagonul Ragged.
  6
  Călătorește până când intri în Flagonul Ragged. Aveți grijă să salvați progresul înainte de a intra, pentru că ar putea exista un bug și vă atacă și nu vor muri nici măcar.
 7. Vorbiți cu Brynjolf acolo.
  7
  Vorbiți cu Brynjolf acolo. El vă va da o nouă căutare, implicând 3 persoane. Completează-o și vei fi membru al Guild-ului hoților.