Cum să facem față cu obligația de a participa la petrecerea de Crăciun la birou

Aici se va întoarce din nou, petrecerea de Crăciun la birou ... și tu nu vrei să fii o parte din ea în acest an. Cu toate acestea, când îi spui că nu poți să faci asta, te bazezi destul de mult și de informat că, dacă nu mori în spital, ești de așteptat să apară la petrecerea de Crăciun la birou. În acest moment, este vorba de a face față.

Paşi

 1. Stabiliți o limită de timp pentru părăsirea timpului.
  1
  Stabiliți o limită de timp pentru părăsirea timpului. În timp ce ești obligat să te întorci, nu ești obligat să rămâi pentru întreaga petrecere. De fapt, fă-o absolut clară înainte de a merge că ești foarte entuziasmat de petrecere, dar nu este păcat că trebuie să participi la spectacolul de pantomimă al copilului tău de Craciun la doar două ore după începerea petrecerii. Acest lucru permite oamenilor să știe că sunteți dornici să mergeți, dar familia sau alte angajamente personale vă vor tăia scurt, făcându-vă atât să lucrați cât și familia. Dacă partidul se află în timpul orelor de lucru, va trebui să vă luați timp îndelungat din motive personale împreună cu superiorul. Pur și simplu dispariția în timpul orelor de lucru poate face ca oamenii să vă fie îngrijorați.
 2. Fiți pregătiți să vă dați de la sine.
  2
  Fiți pregătiți să vă dați de la sine. Acesta este sezonul pentru îngrijirea altora și împărtășirea acestora. Împărtășiți-vă un pic de la tine și fii pregătit să faci chat mai mult decât probabil în mod normal. Folosirea scuzei că ați prefera să muriți decât să petreceți timpul social cu colegii de muncă nu este oricum sănătoasă pentru perspectivele de carieră.
 3. Realizați faptul că alți oameni se vor întreba de ce nu sunteți acolo.
  3
  Realizați faptul că alți oameni se vor întreba de ce nu sunteți acolo. S-ar putea să decidă repede că ești un pic de snob și îi dați vechii hoți-ho, care nu va face lucrurile bune pentru tine înapoi în mediul de lucru.
 4. Gravițiți spre cei pe care îi obțineți cel mai bine.
  4
  Gravițiți spre cei pe care îi obțineți cel mai bine. Nu trebuie să petreceți tot timpul agățat în jurul valorii de a fi superficial politicos față de hărțuitorul de la etajul patru sau de soția trofeului de la recepție; după câteva schimburi politicoase, pur și simplu să vă îndepărtați și să descoperiți colegii cărora le place să vorbească.
 5. Trăiește pe margine.
  5
  Trăiește pe margine. Dacă există prea multe momente de lucru sentimentale fiind remipete de elementele mai extrovertite ale partidului sau de partidul prea tare / crash / nebun / plictisitor etc., îmbrățișați partea din cameră sau chiar umblați pe coridor sau în afara și acum apoi. Luați o băutură și niște bâlbâi, un coleg simpatic și vă îndepărtați undeva destul de aproape pentru a fi văzuți, dar nu atrași în centrul partidului.
 6. Pune-ți zâmbetul.
  6
  Pune-ți zâmbetul. Fiți pregătit să vă bucurați de sine și s-ar putea să fiți surprins să aflați că faceți de fapt. Mâncare gratuită, băutură gratuită, divertisment gratuit; nu arata calul cadou in gura.