Cum să conduci în siguranță în jurul copiilor

Indiferent dacă aveți sau nu copii, trebuie să învățați cum să conduceți atunci când vă aflați în jur, pentru a evita răniri și decese potențiale. Conducerea în condiții de siguranță în jurul copiilor înseamnă să țineți minte natura lor imprevizibilă, ceea ce vă traduce încetinirile și acordând mai multă atenție drumului. Acordați o atenție specială în apropierea școlilor, cartierelor rezidențiale și a altor zone unde copiii tind să se adune, dar păstrați ochii descuși ori de câte ori vedeți sau anticipați copiii care se află în jur.

Cap 1
Utilizând prudență ori de câte ori copiii pot fi în jur

 1. Fiți vigilenți în momentele în care copiii sunt cel mai probabil să fie afară.
  1
  Fiți vigilenți în momentele în care copiii sunt cel mai probabil să fie afară. Acest lucru este de obicei înainte și după școală și, de asemenea, în timpul zilei, la sfârșit de săptămână, în vacanțe și în vacanțe de vară. Nu vă lăsați gărzile jos doar pentru că este întuneric în afara. De fiecare dată când bănuiți că copiii se află în jur, presupuneți că sunt în jur și conduc în consecință.
 2. Păstrați un ochi pentru copiii darting în jurul cartierelor rezidentiale.
  2
  Păstrați un ochi pentru copiii darting în jurul cartierelor rezidentiale. Copiii se joacă adesea în afara școlii, în zilele însorite și chiar în zăpadă. Acestea pot fi bicicleta sau alergatul pe bicicletă, ceea ce poate face dificilă încetinirea dvs. în timp pentru a le vedea dacă depășiți limita de viteză. Limita de viteză este adesea de 25 de mile pe oră (40 km / h) în zonele rezidențiale - rămâneți la sau sub ea.
 3. Întoarceți încet colțurile cartierului.
  3
  Întoarceți încet colțurile cartierului. De vreme ce copiii preferă să joace în fața casei lor, ei pot fi predispuși să coboare în stradă fără să vă arate că vă întoarceți. Fiți foarte precaut dacă observați că copiii se joacă cu mingi, deoarece pot alerga în drum după o minge. De asemenea, aveți grijă de camioanele de înghețată, deoarece copiii se îndreaptă adesea spre acestea fără a acorda atenție traficului. [2]
 4. Întoarce-te încet din calea ta.
  4
  Întoarce-te încet din calea ta. Copiii pot fie să meargă sau să se joace în spatele vehiculului. Poate fi greu să vezi copii mici din oglinda retrovizoare, de aceea să te uiți repede la ea înainte de a face backup nu este suficient de precauție. Privind în spatele mașinii dvs. înainte de a intra, vă pot da liniștea că nu există copii acolo. Aveți grijă să vă apropiați de orice cale de atac în treapta înainte. [3] Dacă mașina are un sistem de avertizare de rezervă și / sau o cameră foto, utilizați-o.
 5. Conduceți cu atenție de-a lungul străzilor căptușite cu mașini parcate.
  5
  Conduceți cu atenție de-a lungul străzilor căptușite cu mașini parcate. Copiii pot fi în mijlocul vehiculelor, pe cale să treacă pe străzi în mod neașteptat. Dacă vedeți picioarele sub autovehicule, sugerând că sunt prezenți copiii, conduceți încet până când îi treceți în siguranță. [4] Doar pentru că există o traversare în apropiere, nu presupuneți că un copil o va folosi.
 6. Aveți grijă când conduceți pe străzi fără trotuare.
  6
  Aveți grijă când conduceți pe străzi fără trotuare. Copiii ar putea fi greu să se țină la marginea drumului într-o astfel de situație. Dați-le un loc larg și conduceți cu atenție în timp ce treceți, mai ales din spate.
 7. Ține-ți ochii pe drum atunci când conduci în jurul copiilor.
  7
  Ține-ți ochii pe drum atunci când conduci în jurul copiilor. Privind departe pentru a schimba postul de radio este suficient timp pentru tine de a lovi un copil cu masina ta. Concentrați-vă pe sarcina dvs. principală - conducerea în condiții de siguranță - ori de câte ori știți sau credeți că copiii se află în apropiere. Totul poate aștepta. [5]

Cap 2
Fiind foarte atenți la licee

 1. Respectați limita de viteză în zonele școlare.
  1
  Respectați limita de viteză în zonele școlare. Străzile din apropierea școlilor au adesea limite de viteză reduse în orele de școală - de exemplu 15 mph în loc de 25 mph (25/40 km / h) - care sunt desemnate prin semne cu lumini intermitente. Deși această limită poate părea excesiv de scăzută atunci când nu vedeți copii, copiii mici se pot ascunde ușor sau pot face mișcări bruște. [6] Pe lângă factorul de siguranță, amintiți-vă că biletele de accelerație din zonele școlare pot fi deosebit de costisitoare.
 2. Nu vă pierdeți atenția doar pentru că vă aflați dincolo de zona școlii.
  2
  Nu vă pierdeți atenția doar pentru că vă aflați dincolo de zona școlii. Înainte și mai ales după școală, acordați atenție pe străzile înconjurătoare și în zonele învecinate în care copiii se întâlnesc adesea, cum ar fi locurile de joacă și parcurile. Copiii care merg pe jos acasă după școală au adesea o multitudine de energie pătrunsă și pot, la rândul lor, să fie mai puțin atenți la împrejurimile lor.
 3. Nu treceți niciodată un autobuz școlar care sa oprit și a scos semnul stop.
  3
  Nu treceți niciodată un autobuz școlar care sa oprit și a scos semnul stop. Dacă vedeți fie un semn extins, fie lumini intermitente sau ambele, știți că copiii vor intra sau ieși din autobuz în acel moment. În graba lor, ei pot să arunce în fața mașinii tale în mod neașteptat. [8] Prin lege, nu poți trece un autobuz școlar oprit, fie că ești în spatele ei, fie că te confrunți cu el. Fiți răbdători și așteptați ca autobuzul să se retragă. Aveți grijă să conduceți în apropierea copiilor chiar și după ce pleacă autobuzul, din moment ce nu cunoașteți următoarea mișcare.
 4. Respectați garda de trecere.
  4
  Respectați garda de trecere. Gardienii care traversează adesea patrulează intersecții ocupate lângă școli și, în multe cazuri, voluntarii încearcă să-și facă comunitatea puțin mai sigură. Arătați respectul pentru siguranța lor și a copiilor pe care încearcă să le protejeze, urmărindu-i cu atenție și respectând comenzile lor. [9] Fie că treceți sau nu paza, dați copiii mai mici, care pot merge mai lent, mult timp pentru a trece la treceri pietonale. Practic, când te afli în apropierea unei școli: plătiți atenția; Fii răbdător; și Slow Down.