Cum să fii girly si un tomboy in acelasi timp (pentru fete preteen)

Simți că vrei să fii mai feminin, dar în același timp nu vrei să renunți la activitățile tinere? Ei bine, eliberați-vă de frică! Puteți fi absolut ambele!

Paşi

 1. Nu fi prea preocupat de aspectul tău.
  1
  Nu fi prea preocupat de aspectul tău. Fetele care sunt atât de "fetițe girle" se îngrijesc de aspectul lor, dar nu se înnebunește atunci când iese o nouă mascara de la o companie care le place. Asigurați-vă că sunteți curățiți prin duș și spălând parul în mod regulat, spălând dinții, spălându-vă fața și purtând haine curate. Poți purta machiaj dacă vrei. Unele fete doresc să se joace cu aspectul lor, și sunt mai deștepte în zona activităților lor.
 2. Aveți un dulap îndrăzneț, versatil, cu multe culori și stiluri diferite.
  2
  Aveți un dulap îndrăzneț, versatil, cu multe culori și stiluri diferite. Un tomboy girlu ar putea fi vazut purtand o pereche de blugi slabi si o varf de varf roz de varf o zi, si o pereche de transpiratii gri si o husa albastra in urmatoarea. Acest lucru este atrăgător pentru o mulțime de oameni, deoarece ei vor aștepta cu nerăbdare să vadă ceea ce purtați în continuare.
 3. Nu te simți obligat să vorbești masculin sau feminin.
  3
  Nu te simți obligat să vorbești masculin sau feminin. Nu este recomandabil să spui lucruri cu cuvinte precum "total", "OMG" (oh, omule) sau "tip". Sunt atât de puțin extreme.
 4. Fii versatil în activitățile și distracțiile tale.
  4
  Fii versatil în activitățile și distracțiile tale. Fă-ți un crawl pentru mall dacă prietenii tăi o sugerează, dar nu-ți fie frică să mergi la sală, să joci sport sau să joci jocuri video. Puteți trece de la o extremă la alta în decurs de 2 zile.
 5. Nu faceți niciodată vreo vorbă și nu folosiți cuvinte înjurătoare.
  5
  Nu faceți niciodată vreo vorbă și nu folosiți cuvinte înjurătoare. Dacă doriți să aveți o bună reputație, nu o utilizați vreodată. Fii curat cu cuvintele tale!