Cum să adaugă imagini în notele iPhone

Puteți adăuga fotografiile și videoclipurile stocate pe aparat sau realizate împreună cu camera dvs. iPhone la oricare dintre notele din aplicația Note. Puteți face acest lucru direct dintr-o notă deschisă sau puteți să deschideți fotografia în aplicația Fotografii și să o trimiteți în notă dacă ați actualizat aplicația Notes din iOS 9. Puteți adăuga mai multe fotografii sau videoclipuri într-o singură notă, și le amestecați cu text și alte obiecte.

Cap 1
Utilizând aplicația note

 1. Deschideți aplicația Note.
  1
  Deschideți aplicația Note. Când scrieți o notă în aplicația Note, aveți posibilitatea să selectați dintre imaginile stocate pe aparat sau să faceți o nouă fotografie utilizând camera.
 2. Actualizați aplicația Note.
  2
  Actualizați aplicația Note. Pentru a obține cele mai multe funcții de fotografie, actualizați aplicația Notes din iOS 9. Apăsați butonul "<" din colțul din dreapta sus pentru a vizualiza lista de dosare. Atingeți butonul "Actualizare" pentru a actualiza serviciul Note. Acest lucru vă va oferi mai multe opțiuni de fotografie și video.
 3. Deschideți nota la care doriți să adăugați o fotografie.
  3
  Deschideți nota la care doriți să adăugați o fotografie. Puteți adăuga o imagine la oricare dintre notele dvs. exterioare sau puteți începe o notă nouă.
 4. Plasați cursorul în locul în care doriți să apară imaginea.
  4
  Plasați cursorul în locul în care doriți să apară imaginea. Fotografiile pot fi inserate în orice loc din notă, deși vor fi plasate pe o linie separată. Plasați cursorul acolo unde doriți, atingând nota.
 5. Atingeți butonul Cameră foto.
  5
  Atingeți butonul Cameră foto. Dacă tastatura este deschisă, atingeți butonul "+" de deasupra tastaturii din partea dreaptă a ecranului și apoi apăsați pe butonul Cameră care apare. De asemenea, puteți să atingeți "Finalizat" în partea de sus a ecranului pentru a coborî tastatura. Butonul Camera va fi în partea de jos a ecranului.
 6. Selectați dacă doriți să încărcați o imagine stocată sau să luați una nouă.
  6
  Selectați dacă doriți să încărcați o imagine stocată sau să luați una nouă. Veți putea alege dintr-o imagine stocată pe rola foto (fie luată anterior sau descărcată), fie puteți utiliza aparatul foto pentru a lua unul nou.
 7. Adăugați fotografia.
  7
  Adăugați fotografia. Fie faceți o fotografie cu aparatul foto, fie răsfoiți biblioteca dvs. și selectați-o. Vi se va cere să confirmați că doriți să utilizați fotografia după ce ați luat-o sau ați selectat-o.
 8. Adăugați mai multe fotografii.
  8
  Adăugați mai multe fotografii. Puteți adăuga mai multe fotografii în orice notă. Nu există o limită practică, dar notele cu numeroase fotografii pot dura un timp pentru sincronizarea cu iCloud și între dispozitive.
 9. Adăugați text și alte atașări între fotografii.
  9
  Adăugați text și alte atașări între fotografii. Puteți să combinați fotografiile cu toate celelalte suporturi media din aplicația Notes. Introduceți textul pe care doriți să-l adăugați între fotografii sau atingeți butonul Desenare pentru a insera o schiță. Utilizați fotografii și videoclipuri împreună cu text și schițe pentru a crea note bogate și utile.

Cap 2
Utilizarea aplicației photos

 1. Deschideți aplicația Fotografii.
  1
  Deschideți aplicația Fotografii. Puteți utiliza aplicația Fotografii pentru a trimite fotografii direct la note sau pentru a crea o notă nouă direct din aplicația Fotografii. Această metodă vă permite, de asemenea, să adăugați simultan mai multe fotografii într-o notă. [1] Această metodă va funcționa și în alte aplicații care pot stoca și fotografii, cum ar fi Drive și Dropbox. Procesul va fi în mare parte același.
 2. Selectați fotografiile sau videoclipurile pe care doriți să le adăugați.
  2
  Selectați fotografiile sau videoclipurile pe care doriți să le adăugați. Atingeți butonul "Selectați" din colțul din dreapta sus și apoi apăsați pe fiecare dintre fotografiile pe care doriți să le adăugați în notă. Un semn albastru va apărea în colțul fiecărei note pe care o selectați.
 3. Atingeți butonul "Partajare".
  3
  Atingeți butonul "Partajare". Aceasta arată ca o cutie cu o săgeată care iese din partea de sus. După ce atingeți "Distribuiți", atingeți "Următorul" în colțul din dreapta sus.
 4. Selectați "Adăugați la note" din meniul Trimiteți.
  4
  Selectați "Adăugați la note" din meniul Trimiteți. Acesta va fi de-a lungul rândului de sus al icoanelor. Acest lucru apare numai dacă ați actualizat notele la noul serviciu pe iOS 9. Puteți face acest lucru prin deschiderea aplicației Notes, atingând butonul "<" și apoi atingând "Upgrade".
 5. Introduceți text dacă doriți să creați o notă nouă.
  5
  Introduceți text dacă doriți să creați o notă nouă. Puteți introduce în câmp text pentru a introduce o notă nouă. Introduceți câteva informații despre imaginile pe care le adăugați, astfel încât să vă puteți aminti de ce le-ați adăugat. Acest text va apărea sub fotografiile pe care le-ați adăugat la noua dvs. notă.
 6. Atingeți "Alegeți nota" pentru a selecta o notă existentă.
  6
  Atingeți "Alegeți nota" pentru a selecta o notă existentă. Aceasta va deschide o listă cu toate notele existente. Atingeți nota la care doriți să adăugați fotografiile. Această opțiune va dispărea dacă începeți să introduceți text pentru o notă nouă. După ce ați selectat o notă existentă, puteți introduce text pentru a adăuga și la notă. Acest text va fi plasat sub imaginile din notă.
 7. Atingeți "Salvează" pentru a crea nota sau a adăuga fotografiile la o notă existentă.
  7
  Atingeți "Salvează" pentru a crea nota sau a adăuga fotografiile la o notă existentă. Nota dvs. va fi salvată și o veți putea găsi în aplicația Note.