Cum să creați și să mențineți un clan războinic de pisici la școală

Warrior Cat clans sunt peste tot! Poți chiar să începi la școală dacă știi destui oameni care sunt în pisici Warrior. Dacă sunteți foarte persuasiv, ați putea fi chiar posibilitatea de a obține oameni care anterior nu au avut nici un interes în Warrior Pisici să se implice, începe să placă Pisici Warrior și să facă parte din clanul tău.

Paşi

 1. Creați clanul.
  1
  Creați clanul. Un moment bun pentru a începe un clan, este când te-ai plictisit. Atunci oamenii vor fi mai deschisi la idee. Începeți cu doar câțiva prieteni la început. Dați-vă nume războinic înainte de a începe să adăugați "kit" sau "stea" până la sfârșitul lor. Alege cine va fi lider, adjunct primul. Liderul ar trebui să fie cel care știe cel mai bine seria. Adăugați stea până la sfârșitul numelui războinicului. Atunci trebuie să aleagă un deputat. Nu vă faceți griji cu o pisică de medicamente încă. Apoi, trebuie să alegeți un nume pentru clan. Puteți folosi un clan din cărți sau vă puteți inventa. La școală, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să decideți unde va fi tabăra. Nu are nevoie de cuiburi individuale, doar un loc pentru o pisică de medicamente pentru a amesteca ierburi și un loc pentru lider să se adreseze clanului tău. Așezați marginile. Nu este o idee bună să includeți întregul câmp școlar în granițele dvs., deoarece veți dori să adăugați un alt clan mai târziu.
 2. Mențineți clanul în primele etape.
  2
  Mențineți clanul în primele etape. La început, clanul tău va fi mic. Nu vă faceți griji, totuși. În timp ce continuați să jucați, interesul va crește. atunci când cineva se alătură pentru prima dată, să-i facă un ucenic prima pauză pe care o joacă. Dă-i un mentor. În acea pauză, mentorul lor ar trebui să le spună unde sunt granițele, să-i învețe să vâneze și să lupte, și să le spună regulile de bază ale codului războinic. Atunci ar trebui să-i faci un războinic.
 3. Adăugați un alt clan.
  3
  Adăugați un alt clan. Când clanul tău are o dimensiune substanțială, întreabă clanul tău dacă cineva ar dori să fie lider al unui alt clan. Dacă da, vedeți dacă vreun popor ar dori să participe la acel alt clan. Dacă cel puțin cinci persoane doresc, apoi să înființeze un alt clan și să aleagă frontierele de pornire.
 4. Apără frontierele.
  4
  Apără frontierele. Pentru a lupta, doriți să veniți cu un sistem de tip foarfece de hârtie rock Considerați aceste exemple simple: Bellyrake bate lovitură frontală a labei Frontală lovitură de laba bate rola și lovitură Roll-kick-bate bellyrake Dacă cineva pierde "foarfece de hârtie rock" au suferit o rană de luptă. Dacă cineva susține trei răni de luptă, trebuie să înceteze lupta. Lupta continuă până când toate clanurile nu se mai luptă. Nu vă apărați granițele de profesori sau de elevi care nu fac parte dintr-un clan. Numai apărați-i de oamenii din celălalt clan.
 5. Vânătoarea.
  5
  Vânătoarea. Au o persoană din clan să pretindă că este o pradă. Ar trebui să alerge, iar când patrula de vânătoare îi prindă, ei au prins pradă. Asigurați-vă că oamenii se răsucesc corect în a fi pradă sau pot apărea argumente.
 6. Alegeți pisica medicamentului.
  6
  Alegeți pisica medicamentului. Dacă știți pe cineva care îi place să mănânce fructe de padure pe care le găsesc în școli, întrebați-le dacă ar dori să fie pisica medicamentelor. Dacă o persoană suferă o rănire de luptă, pisica de medicamente le poate vindeca, numind planta potrivită și pretinzând că amestecă o capsulă.
 7. Opriți-vă clanul să se deterioreze.
  7
  Opriți-vă clanul să se deterioreze. Există multe modalități prin care un clan să se deterioreze și, uneori, este imposibil să se oprească. Poate că a existat un argument, iar colegii de clan nu vor să se afle unul lângă celălalt. O modalitate de a sorta acest lucru ar putea fi ca o singură persoană să se alăture celeilalte clanuri. (Aveți grijă dacă vă sugerați acest lucru, sau ați putea să vă ofenseze și să începeți un alt argument.) Un alt motiv pentru care clanul să se despartă poate fi pur și simplu pentru că ați fost plecați la vacanța de vară, iar oamenii au uitat de asta. , este din nou și din nou, să le reamintesc în timpul vacanței. De exemplu, pe o carte poștală pe care ați putea să o puneți: Iubind-o aici, dar aștept cu nerăbdare să mai vânez cu clanul din nou.