Cum să a deveni o asistentă maternitate

Cu excepția asistenților medicali de la ICU, asistenții medicali și asistenții maternali sunt considerați printre cele mai calificate specialități de îngrijire medicală. Pentru a fi o asistentă medicală de muncă și de livrare, trebuie să puteți să vă asumați mai multe roluri. Multe asistente medicale și de asistență medicală vor ajuta să lucreze cu pacientul, să fie "asistentul copilului" pentru nou-născut, să fie pregătiți să resusciteze nou-născutul, să poată lucra ca o "asistentă de curățare", circulator de cameră operativă și primul asistent pentru medic o cezariană. Pe lângă faptul că lucrează într-o varietate de locații, asistenții maternali pot deține o varietate de licențe diferite, în funcție de specialitățile și nivelul de educație. Pentru a deveni o asistentă de maternitate, trebuie să obțineți educația, experiența și formarea necesare și apoi să căutați un loc de muncă într-un cadru medical.

Cap 1
Formarea pentru a fi o asistentă maternitate

 1. Decideți ce fel de grad de îngrijire medicală doriți să urmăriți.
  1
  Decideți ce fel de grad de îngrijire medicală doriți să urmăriți. Acest lucru va varia în funcție de ceea ce doriți să vă specializați și cât timp doriți să petreceți în școală. Opțiunile includ: asistenta medicală licențiată (LPN) - un program LPN este de 1 ½ ani lungime. LPN-urile pot deveni certificate și licențiate prin colegii sau școli profesionale din comunitate. Cu toate acestea, multe LPN-uri nu sunt utilizate într-un cadru de muncă și de livrare datorită domeniului de specialitate care este. Cele mai multe LPN-uri sunt utilizate într-un birou în afara spitalului sau podelei chirurgicale medicale, mai degrabă decât un set de ICU, de muncă și de livrare, sau pediatrie. [1] Registered Nurse (RN) - Programul mediu de asistenta medicala este de 2-4 ani, deoarece necesita o diploma de licenta si 2 sau 3 ani de invatamant suplimentar. Rolul RN ca asistent medical de muncă și de livrare poate varia în funcție de mediul în care lucrați. Se pot specializa într-o gamă largă de roluri, inclusiv munca și livrarea, antepartum și îngrijirea postpartum. Clinical Nurse Specialist (CNS) - Un CNS este un program de masterat. Un CSN este o asistentă medicală avansată, un program de masterat, care poate prescrie medicamente și face alte sarcini ca medic. Prin urmare, un SNC în muncă și de livrare se pot specializa în management clinic al femeii în timpul sarcinii, de muncă și de livrare. CNS este, de asemenea, o mare resursă pentru asistente medicale în diviziune, specializate în educație. Nurse Practitioner (NP) - Un NP este un program de masterat. Practicanții asistenței medicale se specializează în îngrijirea neonatală și sunt utilizați în NICU și pepinierele normale pentru nou-născuți. De obicei, ele ajută la triajul pacienților și nu efectuează livrări. Certified Nurse Moon (CNW) - Un CNW este un master's program de grad. Moașele erau profesioniștii asistenți originali din lumea muncii și a livrării. Moașele sunt instruite la nivel de absolvent și sunt instruite să sprijine femeile în timpul sarcinii, al muncii și al nașterii. Ei nu sunt capabili să facă o intervenție chirurgicală la pacienții lor, prin urmare, în cazul în care este necesară o secțiune C sau un vid sau o pensetă asistată, medicul va trebui să-i ajute. Cele mai importante centre de livrare a muncii nu utilizează LPN în muncă și livrare și folosesc RNs. La spitalele din comunitate, LPN pot fi uneori angajați în acel rol, dar RN-urile sunt mai frecvente. Există o mare diferență între a fi o moașă și o asistentă de muncă și de livrare, deci trebuie să decideți dacă doriți să fiți cel care gestionează munca și efectuarea livrării sau dacă doriți să sprijiniți mama care muncește. Presupunând că aveți gradele corecte, este posibil să îndepliniți mai multe roluri.
 2. Tren pentru asistență generală în timpul programului de studii.
  2
  Tren pentru asistență generală în timpul programului de studii. Fiecare program de îngrijire medicală are ore specifice va trebui să absolvent, care sunt integrate în programul dvs. de îngrijire medicală. În plus față de învățarea în sala de clasă, va trebui să luați cursuri hands-on, cunoscute și sub numele de clinici. Veți trece printr-o perioadă scurtă de experiență clinică în ceea ce privește munca și livrarea și îngrijirea postpartum. Acest lucru vă oferă o vedere în lumea unei asistente medicale pentru a vedea dacă este vorba de ceva ce ar fi interesat să-l urmăriți. Cu toate acestea, această experiență nu vă va oferi o pregătire amănunțită, așa cum veți obține odată ce vă aflați la locul de muncă. [3]
 3. Aflați specificul asistenței medicale de maternitate, lucrând într-o maternitate spital sau în practica obstetrică sau observând o moașă practicantă.
  3
  Aflați specificul asistenței medicale de maternitate, lucrând într-o maternitate spital sau în practica obstetrică sau observând o moașă practicantă. Varietatea posturilor de îngrijire medicală din maternitate variază de la o asistentă medicală antepartă, o asistentă medicală de asistență medicală, o asistentă medicală de asistență medicală, o asistentă medicală de asistență medicală, o asistentă medicală de asistență medicală, o asistentă circulantă (în sala de operații), o asistentă postpartum, o asistentă de lactație și o asistentă nou-născută. Începeți prin a contacta programul de voluntariat al spitalului local. Directorul vă poate ajuta să vă călăuziți într-o experiență de umbrire. Acest lucru se poate face în timpul școlii de îngrijire medicală pentru a vedea dacă este un spital în care doriți să lucrați. Secțiile de maternitate nu sunt la fel peste tot. Turismul și voluntariatul timpului dvs. pot fi o modalitate excelentă de a vedea dacă vă simțiți ca și cum ați fi încadrați în acel loc.
 4. Obțineți o licență de îngrijire medicală în statul sau regiunea dvs.
  4
  Obțineți o licență de îngrijire medicală în statul sau regiunea dvs. Va trebui să vizitați site-ul web al consiliului de stat al asistenței medicale în starea dvs. specifică pentru a vedea calificările pentru fiecare test. [4] Înainte de a începe o specializare în îngrijirea maternității, trebuie să fiți o asistentă medicală licențiată. Fiecare stat își reglementează propria procedură de solicitare a licenței. A deveni moașă necesită o diplomă de master în asistență medicală și de a trece certificarea moașă. [5] Pentru toate tipurile de asistență medicală de maternitate trebuie să vă înscrieți și să urmați un program de îngrijire medicală și să solicitați să treceți și să treceți examenul de licență (NCLEX) înainte de a vă depune o cerere de muncă. Testul de acordare a permiselor de îngrijire medicală este o combinație de întrebări de înaltă înțelegere pentru a vă face să vă gândiți critic la tot ceea ce ați învățat în școala de îngrijire medicală.

Cap 2
Maximizarea potențialului dvs. de angajare

 1. Luați în considerare obținerea de certificări suplimentare.
  1
  Luați în considerare obținerea de certificări suplimentare. Există modalități opționale de avansare a gradului dvs. chiar și după ce sunteți o asistentă certificată. De exemplu, puteți deveni consultant în lactație, care este o asistentă medicală care ajută femeile care alăptează. [6] Pentru a deveni consultant în lactație, puteți lua un examen specific și ore întregi de timp clinic pentru îngrijirea femeilor care alăptează. De asemenea, puteți deveni certificat în diferite domenii de muncă și de livrare. [7] Opțiunile pentru certificările de asistente maternitate sunt Nursing Obstetric Hospital (RNC-OB), Nursing Maternal Newborn (RNC-MNN), Nursing Neonatal cu Risc Minor (RNC-LRN) și Nursing Neonatal Care Nursing (RNC-NIC). Asistența medicală beneficiază de pacienți, familii, angajatori și asistenta medicală. Asistenta certificata devine importanta pentru pacientul lor, deoarece pacientul lor stie ca sunt experti in specialitatea lor. Angajatorii doresc asistente medicale certificate, deoarece prezintă profesionalism și retenție. Se arată că asistenta iubește ceea ce face el și vrea să continue să învețe. În ceea ce privește asistenta medicală, acesta îi aduce beneficii din cauza sentimentului de realizare în cariera lor [8].
 2. Obțineți experiență specifică de maternitate oriunde puteți.
  2
  Obțineți experiență specifică de maternitate oriunde puteți. Lucrați pentru medici și moașe sau faceți voluntariat la spital. Puteți chiar să încercați să deveniți asistenta asistentei medicale în zona care vă interesează. Deși ar trebui să încercați să obțineți experiență înainte de a vă angaja, odată ce sunteți angajat, vă puteți aștepta la cursurile de formare care vă vor pregăti pentru activitatea de îngrijire a maternității.
 3. Lucrați cu privire la abilitățile adecvate necesare pentru asistența medicală de maternitate.
  3
  Lucrați cu privire la abilitățile adecvate necesare pentru asistența medicală de maternitate. De exemplu, trebuie să puteți face față presiunii și să vă organizați în situații stresante. În plus, comunicarea și aptitudinile interpersonale bune sunt esențiale. Învățați să educați oameni. Va trebui să îi înveți pe femei cum să îngrijească, pe partenerii să încurajeze și pe noii părinți cum să aibă grijă de copiii lor. Asigurați-vă că știți exact ceea ce predați. Pacienții dumneavoastră vor avea întrebări și, ca asistenți medicali specializați, este important să puteți răspunde la aceste întrebări cu informații exacte. Lucrați la starea puternică din punct de vedere fizic și emoțional. Multe asistente medicale noi de muncă și de livrare sunt în schimburi de noapte și această schimbare poate epuiza pe oricine. [9] Asistența medicilor și a femeilor în timpul nașterii poate fi obositoare și va trebui să fiți pregătiți pentru orice rezultat posibil în timpul sarcinilor pacienților dumneavoastră.

Cap 3
Găsirea muncii ca asistentă maternitate

 1. Căutați locuri de muncă care să corespundă licenței și nivelului de calificare.
  1
  Căutați locuri de muncă care să corespundă licenței și nivelului de calificare. Perspectiva ocupării forței de muncă pentru întregul domeniu de asistență medicală este promițătoare; asistentele medicale sunt în mare cerere ca domeniul de asistență medicală crește. Unele posturi vor necesita un anumit grad sau o experiență anterioară, astfel încât este posibil să nu se califice pentru toate posturile de asistență maternitate.
 2. Începeți căutarea înainte de a părăsi școala de îngrijire medicală.
  2
  Începeți căutarea înainte de a părăsi școala de îngrijire medicală. Profitați de serviciile de plasare a forței de muncă ale programului dvs. pentru a intervieva cu diverși angajatori. De asemenea, asigurați-vă că aveți o bună impresie în timpul antrenamentului și clinicilor; veți fi adesea supravegheați de profesioniștii din domeniul sănătății care caută noi talente.
 3. Participați la târguri de lucru în domeniul sănătății.
  3
  Participați la târguri de lucru în domeniul sănătății. Discutați cu reprezentanții despre interesul acordat asistenței maternității. Chiar dacă nu găsiți un loc de muncă, abilitățile de rețea se vor îmbunătăți și vă vor conduce pe cineva care vă poate ajuta să găsiți locul potrivit.
 4. Verificați listele de locuri de muncă.
  4
  Verificați listele de locuri de muncă. Multe spitale, medici și centre de asistență medicală fac publicitate în asistența maternă în ziare și online. Căutați site-uri generale de angajare online, cum ar fi CareerBuilder, Într-adevăr, și pur și simplu angajat, dar, de asemenea, uita-te la site-uri de îngrijire specifice, de asemenea. Cele mai populare site-uri de locuri de muncă pentru asistente medicale de orice specialitate includ nursingjobs.org și nurse.com. #Network cu asistente medicale de maternitate. Învățați profesioniștii din domeniul dvs. Ei pot deveni prieteni și confidențiali, dar pot și ei să vă împărtășească informații cu ocazia deschiderii unui loc de muncă.
 5. Înscrieți-vă cu o agenție de plasare.
  5
  Înscrieți-vă cu o agenție de plasare. Companiile precum Maxim Staffing, NurseFinders și FlexRN se specializează în plasarea asistenților medicali în locuri de muncă. Discutați-vă interesul cu asistența maternității cu aceste agenții și vedeți ce vă pot găsi pentru dvs.
 6. Fii aventuros!
  6
  Fii aventuros! Găsiți o agenție de asistență medicală de călătorie pentru a lucra ca asistentă maternă, cu soluții precum personalul medical sau personalul de îngrijire Flex. Unul dezavantaj la această opțiune este că, în general, aveți nevoie de cel puțin un an de experiență înainte de a deveni o asistență medicală de călătorie.