Cum să trișezi în câmpul de luptă 2

Battlefield 2 este o franciză adăugată a popularului franciză FPS, Battlefield, care urmează o grămadă de soldați ucigând băieții împotriva lor ... Toată lumea vrea să trișeze fie într-un examen, carieră, sport și, bineînțeles, jocuri pe calculator. Poate fi din cauza nerăbdării de a merge la nivelul următor sau de a nu fi capabil să treacă jocul sau altceva .. Acum, fără să mai bla bla, citiți pașii de mai jos pentru a trișa pe câmpul de luptă.

Cap 1
Coduri de trisare

 1. Deveniți INVINIBILE!
  1
  Deveniți INVINIBILE! Puteți deveni chiar invincibil în Battlefield 2, ceea ce înseamnă că nu vei muri niciodată, chiar dacă ai multe gloanțe pe cap sau explozii cu bombe. Iată cum, apăsați '~' pentru a deschide fereastra consolelor (aici introduceți codurile de cheat pentru a fi executate în joc) și apoi tastați "aiCheats.code Tobias.Karlsson" (fără citate) și acolo aveți Nu voi muri niciodată acum. (numai în joc)
 2. Motoare de cautare:
  2
  Motoare de cautare: Puteți folosi acest cod de cheat pentru a activa bots 'aiCheats.code BotsCanCheatToo' Puteți folosi acest cod ieftin pentru a ucide toate roboții în joc 'aiCheats.code Thomas.Skoldenborg' Și în cele din urmă, puteți folosi aceste coduri de ieftin pentru a distruge toate ciocnirile dușmanilor aiCheats.code Jonathan.Gustavsson "

Cap 2
Dilema armei

 1. În câmpul de luptă 2 există chiar și o modalitate de a debloca toate armele care probabil au fost stabilite pentru a fi deblocate mai târziu sau prin îndeplinirea unor sarcini.
  1
  În câmpul de luptă 2 există chiar și o modalitate de a debloca toate armele care probabil au fost stabilite pentru a fi deblocate mai târziu sau prin îndeplinirea unor sarcini. Dar puteți obține cu ușurință accesul la toate aceste arme fără să mutați un mușchi. Acum, această procedură implică editarea fișierului de joc, astfel încât să fiți conștient.
 2. Mai întâi, creați o copie de rezervă a fișierului, păstrați-o în siguranță (în cazul în care editați fișierul poate fi corupt și jocul poate.
  2
  Mai întâi, creați o copie de rezervă a fișierului, păstrați-o în siguranță (în cazul în care editați fișierul poate fi corupt și jocul poate. .. BLAST !!!). Găsiți fișierul "unlocks.py" (HINTÂ: "\ python \ bf2 \ stats") și deschideți-l cu orice editor de text. Apoi treceți la linia 44 și apoi schimbați "defaultUnlocks = [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0]" la "defaultUnlocks = [1, 1, 1, 1, 1, 1]". Și salvați fișierul și deschideți-vă jocul, trebuie să aveți toate armele deblocate.