Cum să devii mai bun la Gunz

În Gunz, există câteva moduri în care vă puteți ajuta să vă îmbunătățiți.

Paşi

 1. Studiați controalele de bază.
  1
  Studiați controalele de bază. Acest lucru vă va ajuta să trageți cheile GunZ, cum ar fi garda, pentru a bloca corpul superior cu o sabie sau kodachi, saltul peretelui, care este pur și simplu un al doilea salt în timp ce vă aflați în aer lângă un perete și sări în condiții de siguranță, pe care le puteți efectua apăsând saltul după ce cineva vă strică. De asemenea, vă familiarizați cu tamburul și bordul, care este o dublă robinet de înainte, înapoi sau lateral.
 2. Experimentați cu controale diferite până când găsiți setarea potrivită pentru dvs.
  2
  Experimentați cu controale diferite până când găsiți setarea potrivită pentru dvs. Încercați configurația de control implicită, care utilizează tastele W, A, S și D pentru deplasare, iar mouse-ul sau tasta Control pentru atac. Apoi treceți la configurațiile "QEF" și "FCV" și, în toate cazurile, folosiți o comandă cheie (și nu mouse-ul de parcurgere) pentru a schimba arme, deoarece acest lucru este mai rapid.
 3. Uita-te la cât mai multe replici GunZ pro.
  3
  Uita-te la cât mai multe replici GunZ pro. Verificați tehnicile jucătorilor ultra-calificați pe serverele pro. Puteți găsi un clip video al acestor replici la Arhiva GunZ, la Gunz Replays.net, sau puteți să vă uitați la anumite regiuni ale serverului, cum ar fi serverul Euro GunZ Pro.
 4. Începeți să jucați pe serverele CW.
  4
  Începeți să jucați pe serverele CW. Aceste jocuri vor fi, probabil, puțin peste nivelul dvs. de calificare, dar vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rapid abilitățile. În plus față de serverele CW, treceți la o mulțime de dueluri, care vă ajută să vă îmbunătățiți toate abilitățile într-un mod concentrat.
 5. Găsește stilul potrivit al jocului pentru tine prin învățare și apoi încercând stilul GunZ k (pe care ar trebui să îl încerci mai întâi, fiind considerat cel mai solid).
  5
  Găsește stilul potrivit al jocului pentru tine prin învățare și apoi încercând stilul GunZ k (pe care ar trebui să îl încerci mai întâi, fiind considerat cel mai solid). Este vorba despre utilizarea unei puști sau a unui revolver și se mișcă, cum ar fi împușcatul, jumătate de pas și pasul cu bliț. Apoi continuați cu e-stil, folosind o pușcă sau MG pentru arma și scufundări pentru a vă deplasa. Da.