Cum să construiește un site de găzduire video pe serverul Windows 2003

Acest tutorial vă ghidează să utilizați Flash Video Encoder pentru Adobe Flash (Versiunea de linie de comandă) pentru a configura un site de găzduire video pentru încărcarea, codarea și expoziția video instantanee.

Cap 1
Dosarul de configurare și fișierele

 1. Atribuiți permisiunea de "control complet" pentru contul "IUSR_COMPUTERNAME" pentru dosarul "c:
  1
  Atribuiți permisiunea de "control complet" pentru contul "IUSR_COMPUTERNAME" pentru dosarul "c: \ inetpub \ wwwroot \ fvec \ files "În mod implicit, fișierele video încărcate de utilizatori și fișierele * .flv codificate vor fi stocate în acest folder.
 2. Open Prompt Command.
  2
  Open Prompt Command. Schimbați directorul curent în "c: \ inetpub \ wwwroot \ fvec" și înregistrați MyRequest.dll utilizând regsvr32.exe. Aceasta va instala o componentă pentru ASP pentru a gestiona încărcarea fișierelor.

Cap 2
Creați un grup de aplicații pentru site-ul web

 1. Extindeți nodul "Internet Information Services (IIS) Manager".
  1
  Extindeți nodul "Internet Information Services (IIS) Manager". Faceți clic dreapta pe nodul "Aplicații piscine" și selectați Nou> Aplicație.
 2. Faceți clic pe pagina "Identificați", modificați contul de securitate predefinit de la "Servicii de rețea" la "Sistem local" și faceți clic pe OK.
  2
  Faceți clic pe pagina "Identificați", modificați contul de securitate predefinit de la "Servicii de rețea" la "Sistem local" și faceți clic pe OK.

Cap 3
Configurați site-ul web

 1. Modificați grupul de aplicații în "MyAppPool".
  1
  Modificați grupul de aplicații în "MyAppPool".
 2. Modificați limitarea încărcării fișierelor de pe IIS.
  2
  Modificați limitarea încărcării fișierelor de pe IIS. În mod implicit, IIS nu permite utilizatorilor să încarce fișiere mai mari de 200 KB. Deschideți Managerul de servicii de informații Internet. Faceți clic pe butonul "Manager de servicii de informații Internet (IIS)" și selectați "Proprietăți". Selectați "Activați editarea metabazelor directe" și faceți clic pe OK. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_1fa1f29875')

Cap 4
Creați harta mime pentru fișierele .flv

 1. Sub fila Antet HTTP, faceți clic pe butonul "Tipuri MIME" și selectați "Nou".
  1
  Sub fila Antet HTTP, faceți clic pe butonul "Tipuri MIME" și selectați "Nou".
 2. Introduceți ".flv" ca extensie și "video / x-flv" ca tip MIME și faceți clic pe OK.
  2
  Introduceți ".flv" ca extensie și "video / x-flv" ca tip MIME și faceți clic pe OK.