Cum să a găsi o mașină parcată cu Android

În afară de a găsi un loc liber pentru a vă parca mașina într-o zonă de parcare supraterană prea aglomerată, următorul lucru mai greu este să vă amintiți unde ați părăsit mașina. Oricine s-ar putea pierde cu ușurință într-o parcare mare sau în clădire, mai ales dacă este pentru prima oară la o anumită premisă. Mașinile vin și pleacă, iar zonele de parcare sunt destul de simple. Zonele ar putea fi atât de simple încât nu puteți distinge cu ușurință unde sunteți exact. Bine că, pe lângă faptul că trimiteți mesaje text, efectuați apeluri telefonice și navigați pe Internet, puteți utiliza dispozitivul Android pentru a găsi o mașină parcată.

Cap 1
Obținerea unei aplicații android speciale pentru găsirea de mașini

 1. Deschideți Magazinul Google Play.
  1
  Deschideți Magazinul Google Play. Atingeți să deschideți pictograma din ecranul de pornire al telefonului Android sau al tabletei pentru al deschide. Magazinul Google Play este piața oficială a aplicațiilor, unde puteți descărca aplicații create special pentru dispozitive Android.
 2. Găsiți o aplicație care vă va ajuta să găsiți o mașină parcată.
  2
  Găsiți o aplicație care vă va ajuta să găsiți o mașină parcată. Atingeți câmpul de căutare din partea superioară a ecranului și tastați "vizitați mașina parcată". Atingeți pictograma lupă sau apăsați tasta "Intrare" de pe tastatura dispozitivului pentru a începe căutarea. Va fi afișată o listă de aplicații legate de interogarea dvs.
 3. Selectați o aplicație.
  3
  Selectați o aplicație. Pe listă, veți vedea o grămadă de aplicații care au fost făcute pentru a găsi o mașină parcată. Puteți alege între oricare dintre acestea. Încercați cei care au un rating de 4,5 sau mai mare. Aplicația cea mai recomandată pentru a obține acest scop este "Find My Car" de către eLibera (consultați secțiunea Surse și secțiuni de mai jos pentru a vedea linkul de descărcare).
 4. Descărcați aplicația pe Android.
  4
  Descărcați aplicația pe Android. Atingeți butonul "Instalați"; ar trebui să fie chiar lângă numele aplicației sau pe pagina de prezentare generală a acesteia. Aceasta va descărca și instala automat aplicația pe dispozitivul dvs. Android în doar câteva secunde.

Cap 2
Găsirea mașinii dvs. parcate

 1. Parcați mașina.
  1
  Parcați mașina. Când aveți aplicația instalată, puteți trece acum la locul unde trebuie să mergeți. După ce ajungeți la destinație, găsiți un loc potrivit pentru a vă părăsi mașina. Nu trebuie să vă faceți griji că veți găsi mai târziu, deoarece aplicația vă va face treaba.
 2. Rulați aplicația.
  2
  Rulați aplicația. Înainte de a vă părăsi mașina, atingeți pictograma "Find My Car" din ecranul de pornire al dispozitivului dvs. Android pentru al deschide. Apăsați butonul "Poziție magazin" din ecranul principal și aplicația va obține coordonatele exacte ale locației utilizând GPS-ul încorporat al aparatului.
 3. Lasă mașina.
  3
  Lasă mașina. Odată ce telefonul dvs. a terminat stocarea detaliilor dvs. de locație, vă puteți lăsa mașina în locul în care l-ați parcat și vă îndreptați spre locul unde trebuie să mergeți. Puteți, de asemenea, să minimalizați aplicația Găsiți mașina mea apăsând butonul de pornire al aplicației Android.
 4. Găsește-ți mașina.
  4
  Găsește-ți mașina. Când sunteți gata să reveniți la mașina dvs., atingeți pictograma aplicației de pe ecranul de pornire pentru ao relua. Din pagina principală, atingeți butonul "Afișați poziția afișajului" și vă va arăta lista zonelor în care ați parcat înainte, cel mai recent fiind în partea de sus a listei. Atingeți cel mai recent articol din listă și selectați "Navigate" din meniu. Aceasta va afișa o hartă care arată locația marcată a mașinii pe care ați stocat-o la Pasul 2 și locația dvs. actuală.
 5. Urmați indicatorul de pe hartă.
  5
  Urmați indicatorul de pe hartă. Mergeți spre indicatorul marcat ca locația mașinii dvs. parcate și veți vedea că pointerul de pe hartă se mișcă pe măsură ce îl apropiați. Continuați să faceți acest lucru până când găsiți mașina parcată.