Cum să fii beta pe gem de animale (non-membru)

Termenul Beta sa terminat. Acesta este un fapt. Toată lumea iubește acele betas deși. Cum fac aceste jamme "rare" și "beta" atât de rare? S-ar putea să găsim o cale! Să obținem beta!

Paşi

 1. Jucați Aventurile.
  1
  Jucați Aventurile. Return of the Phantoms (Hard Mode) este o aventură care dă o mulțime de raresi. După ce ați terminat aventura, alegeți pieptul de recompensă din dreapta sus. Puteți obține aripi mech, săbii pirat, uzate, și chiar arc și săgeți rare! Pentru a obține rase mai eficient, jucați cu cel puțin o altă persoană. Rares poate fi tranzacționat mai târziu pentru betas.
 2. Afișare și comercializare.
  2
  Afișare și comercializare. Purtați toate cele mai rare obiecte și fiți mândri de ei! Nu vă fie frică să vă purtați raurile și să le puneți în comerț. Puneți numai elementele pe care nu le doriți pentru comerț. Nu acceptați meserii doar pentru că vă pare rău pentru acea persoană. Acest lucru vă va oferi o reputație "bună", dar va fi mai greu să obțineți beta. Când veți obține toate lucrurile de care aveți nevoie pentru a comerțului, comerț pentru lucrurile pe care le doriți! Comerț echitabil, astfel încât oamenii vor accepta. De asemenea, nu bloca comerțul! (flash trading-ul nu mai este un lucru din cauza noului lucru din comerț) Acesta este locul unde tranzacționați cu adevărat rapid și acceptați fără a vă uita. Acesta este un truc, care te poate scuti ușor. De asemenea, dacă cineva spune "Schimba-mă, nu voi accepta niciodată. Încercați-mă!", Nu faceți asta! Vor accepta dacă este un comerț foarte rar. Nu fi nici unul dintre acești oameni. Scamming nu este calea de a obține rares și betas.
 3. Nu purtați obiecte cumpărate de la magazin.
  3
  Nu purtați obiecte cumpărate de la magazin. Cele mai multe articole cumpărate de magazine fac membrii să se gândească puțin la tine. Trebuie să atrageți atenția membrilor, deoarece aceștia au aproape toate betasurile. În loc de articole cumpărate în magazin, purtați obiecte ras, betas sau vechi care nu sunt articole beta sau articole de cumpărături curente.
 4. Obțineți prieteni "de tranzacționare".
  4
  Obțineți prieteni "de tranzacționare". Găsiți prieteni în care puteți avea încredere. Dacă ești drăguț cu ei și îi ajuți, ar putea fi un pic frumos și să-ți facă niște betas. Veți avea nevoie de mulți dintre acești prieteni. Pentru a obține prieteni "de tranzacționare", există moduri diferite. Ajutați-i pe toată lumea fără să vă dați obiectele sau pietrele. Fii politicos, bun și frumos. Evitați să fie suspendate sau în cele din urmă interzise. Veți dori cel puțin 30 dintre acești prieteni. În cele din urmă, îi vei cunoaște atât de bine încât poți să-ți schimbi ratele pentru betas!
 5. Au o bună reputație.
  5
  Au o bună reputație. Faceți videoclipurile YouTube să devină celebre. Pentru a fi renumit, trebuie să fii drăguț. Ajutați-i pe orice "luptător" non-membri, și ei ar putea să vă ajute! Trimiteți cadourile personale sau complimente ale persoanelor aleatorii prin jam-a-grame. În cele din urmă, faceți videoclipuri bune despre cum faceți aceste lucruri. Apoi, partajați aceste videoclipuri. Odată ce aveți o bună reputație, veți avea o probabilitate mai mare de a obține betas pentru meserii.