Cum să obțineți partenerul dvs. să recunoască trișarea

Ar putea fi greu pentru partenerul dvs. să recunoască că trișează. Ascultați cu atenție ceea ce au de spus și căutați inconsecvențe în alibele lor. Dacă partenerul dvs. folosește un limbaj simplist și câteva cuvinte autoreferențiale pentru a-și scuza absențele, există o probabilitate crescută de a înșela. Întrebați întrebări ocazionale și deschise și întâmpinați-vă partenerul să vă spună adevărul atunci când sunteți pregătiți să-i recunoaștem că trișau. Fiți empatici și faceți partenerul dvs. să simtă că pot mărturisi. Dacă partenerul tău mărturisește că trișează, ai reușit, dar este important să rămâi calm și să nu devii agresiv sau violent.

Cap 1
Ascultarea partenerului dvs.

 1. Ascultați limba pe care o folosește partenerul dvs.
  1
  Ascultați limba pe care o folosește partenerul dvs. Înșelătorii tind să folosească cuvinte diferite atunci când mințesc despre comportamentul lor decât atunci când spun adevărul. Mai exact, vor folosi cuvinte cu complexitate scăzută, vor face câteva referințe de sine și vor oferi mai multe emoții negative în discursul lor. [1] Limbajul cu complexitate ridicată include "exclusiv" cuvinte ("cu excepția, € și "fără") și propoziții compuse. Dacă partenerul dvs. este înșelător, probabil că va evita propozițiile cu o mulțime de informații și un limbaj complex atunci când oferă un alibi. Referințele de sine sunt cuvinte precum "eu", "mine" și "mine". Aceste cuvinte arată proprietatea și responsabilitatea personală pentru povestea pe care o spune mincinosul. Împuternici care spun o minciună despre locul în care au mers sau cu cine au fost, va fi mult mai probabil să excludă aceste cuvinte atunci când împărtășesc un alibi fals. Cuvintele care exprimă negativitatea sau emoțiile negative includ ură, tristă, lipsită de valoare sau inamic. Aceste cuvinte tind să apară mai frecvent în timpul poveștilor care sunt neadevărate, deoarece mincinosul va simți vinovăție temporară și disconfort atunci când minte (dacă nu sunt cu adevărat sociopați).
 2. Nod ca partenerul tău vorbește.
  2
  Nod ca partenerul tău vorbește. Rândul este un semn de încurajare și de acord. Dacă vă dați din cap ca partenerul dvs. vorbește, ei vor fi mai dispuși să continue să vorbească și să se simtă în largul lor. Cu noroc, ei vor divulga că au înșelat. [2] Cel puțin, ar trebui să fii capabil să îi faci să furnizeze mai multe indicii despre locul lor și activitățile recente.
 3. Nu te grăbi să vorbești.
  3
  Nu te grăbi să vorbești. Mulți oameni cred că cel mai bun mod de a extrage o mărturisire a infidelității este de a căuta partenerul lor cu întrebări nesfârșite. Cu toate acestea, acest lucru nu va oferi partenerului dvs. spațiul de care au nevoie pentru a recunoaște ceea ce au făcut. Când deschideți tema de înșelăciune, permiteți-i să vorbească. Nu încercați să răspundeți imediat la fiecare dintre afirmațiile lor cu altă întrebare, acuzație sau declarație proprie. [3]

Cap 2
Pune întrebări

 1. Primește partenerul tău.
  1
  Primește partenerul tău. Grunduirea este o tehnică psihologică în care modelați gândurile sau comportamentul unei persoane într-un anumit fel prin folosirea anumitor cuvinte sau fraze. Partenerul dvs. va fi mai cooperativ și dispus să vă ajute dacă îi faceți să recunoască că sunt cinstiți. Pur și simplu întrebați partenerul dvs. ocazional, "Cât de cinstit ați spune că sunteți?" [4] Partenerul dvs. ar trebui să răspundă că este foarte cinstit (mai ales cu tine). Cei mai mulți oameni vor să-și imagineze ei înșiși ca fiind cinstiți și ajutându-i pe partenerul tău să-și amintească că sunt cinstiți (sau se consideră sinceri) îi vor face mai dispuși să recunoască că trișau.
 2. Adresați-vă partenerului să-și povestească într-un mod diferit.
  2
  Adresați-vă partenerului să-și povestească într-un mod diferit. Dacă partenerul dvs. încearcă să-și ascundă infidelitatea, ei vor spune multe minciuni despre locul în care se află sau unde s-au aflat, despre lucrurile pe care le-au făcut și despre persoanele cu care au fost. Pentru ca partenerul dvs. să mărturisească - sau să adune dovezi că partenerul dvs. este înșelător - cereți partenerului dvs. să-și împărtășească alibiul într-un mod diferit. [5] Lorzii adesea nu pot spune povestea lor în sens invers (ordonarea evenimentelor a povestii de la ultimul la primul) și au dificultăți în a-și spune povestea de la un punct de plecare în mijlocul povestirii. Încurajați-vă partenerul să-și recapituleze povestea, folosind ultimul lucru pe care l-au spus. Apoi întrebați: "Ce ați spus că sa întâmplat chiar înainte?" Dacă spun că nu își pot aminti sau dacă oferă o succesiune diferită de evenimente decât ceea ce au raportat inițial, evidențiați eroarea lor. Cereți, de exemplu, "Sunteți sigur că sunteți acolo unde ați fost?" Sau "Ce sa întâmplat cu adevărat?"
 3. Spuneți o versiune incorectă a alibiului partenerului dvs.
  3
  Spuneți o versiune incorectă a alibiului partenerului dvs. Dacă partenerul dvs. vă oferă o poveste despre locul în care s-au aflat și despre ce au făcut, redefiniți povestea lor incorect și adăugați detalii detaliate despre comportamentul lor de înșelăciune. De exemplu, imaginați-vă că considerați că partenerul dvs. are o aventură cu un coleg. Când îi întrebi unde au fost, s-ar putea spune că au ieșit să bea cu prietenii lor. În replică, ai putea spune: "O, te-ai dus la bowling cu prietenii și colegii tăi?" S-ar putea să răspundă, "Nu m-am dus la bowling cu prietenii mei." [7] În acest caz, Refuzul parțial al unei persoane sugerează că partea cealaltă a afirmației dvs. - că au fost în afara colaboratorului - este adevărată. Partenerul dvs. probabil va prinde faptul că nu a reușit să corecteze a doua parte a afirmației dvs. și să se acopere repede. Aceasta funcționează cel mai bine dacă vă prefaceți că sunteți profund interesați de altceva, cum ar fi citirea unei cărți sau vizionarea unui film.
 4. Utilizați întrebări deschise.
  4
  Utilizați întrebări deschise. Întrebările deschise sunt cele care necesită mai mult decât simple răspunsuri da / nu. Deschiderea întrebărilor obligă partenerul dvs. să înceapă să vorbească și cu cât mai multe informații le furnizează, cu atât mai multe dovezi pe care trebuie să le folosiți mai târziu când încercați să demonstrați partenerului dvs. că știți ce se întâmplă. întrebările vor face, de asemenea, partenerul tău confortabil, ceea ce le-ar putea lăsa să dezvăluie "direct sau indirect" - că trișeau. Ascultați detalii mici pe care le puteți verifica mai târziu. Verificați aceste detalii. De exemplu, discutați cu persoanele pe care partenerul dvs. le spune că au fost pentru a afla dacă povestea partenerului dvs. verifică.
 5. Nu-ți împingeți partenerul prea departe.
  5
  Nu-ți împingeți partenerul prea departe. Dacă întrebiți prea multe întrebări directe și subliniate, partenerul dvs. probabil se va ridica și va dovedi nedorit să mărturisească că trișează. Este normal să întrebați câteva întrebări despre ziua partenerului dvs. atunci când ambii ajungeți acasă de la locul de muncă, cum ar fi: "La ce te-ai purtat?" Sau "De ce ești acasă atât de târziu?" Dar daca demonstrezi ca esti suspicios inainte sa crezi ca partenerul tau este gata sa se sparga, vei doar sa-i impingi la frustrare si vei sfarsi sa primesti doar raspunsuri sarcastice sau in mod evident incorecte. [9] Respectati tiparele naturale ale conversatiei. Utilizați tiparele de conversație pe care dvs. și partenerul dvs. le-ați avut înainte de a începe să suspectați că au fost înșelătoare ca o bază pentru o conversație normală. În general, evitați întrebările subliniate precum "Ce ați făcut?", "Cu cine ați fost?" Și "Unde ați fost?"
 6. Evitați utilizarea unui ton acuzator și rece.
  6
  Evitați utilizarea unui ton acuzator și rece. Obținerea unor reacții urâte sau pasive-agresive (sau chiar agresive) cu partenerul dvs. nu le va inspira să fie mai deschise cu dvs. În schimb, adoptați un ton luminos, non-judecant și curios atunci când întrebați întrebările partenerului. Acest lucru îi va împiedica să suspecteze că îi bănuiești că ar fi înșelat. Dacă partenerul dvs. începe să creadă că sunteți pe ei, ar putea lua pași suplimentari pentru a-și ascunde acțiunile și pentru a vă arunca de pe potecă. [10] Rămâi calm și înclinat atunci când pune întrebări partenerului tău. Dacă vă simțiți emoționat sau fizic înfuriat, este posibil să nu fiți gata să aveți încă o conversație. Acesta poate fi un subiect greu de abordat, deci așteptați până când sunteți în stare să fiți liniștiți.

Cap 3
Extragerea confesiunii

 1. Exprimă empatia pentru ceea ce a făcut partenerul tău.
  1
  Exprimă empatia pentru ceea ce a făcut partenerul tău. Dacă partenerul dvs. consideră că înțelegeți și simpatizați comportamentul acestora, ei se vor simți în siguranță. Acest lucru le va face mai probabil să împărtășească cu dvs. faptul că au înșelat. [11] Puneți-vă partenerul în largul dvs. [12] Oferiți niște scuză de ce înțelegeți ce au făcut. De exemplu, ați putea spune: "Știu că am plecat mult pentru muncă. Am putut înțelege dacă ați văzut pe altcineva. "Oferiți încurajare cu expresii precum" am fost mereu sincer cu tine "sau" vă rog să fiți cinstit dacă mă înșelați pe mine ". Vreau sa stiu pe adevaratul tau. "Ai putea spune, de asemenea," Sunt in regula, nu voi fi suparata daca mi-ai inselat. "
 2. Intrați în spațiul lor.
  2
  Intrați în spațiul lor. Adoptarea unei abordări empatice și ușoare este, de obicei, cea mai bună, dar unii oameni nu vor mărturisi dacă nu faceți puțină căldură și arătați că sunteți în control. Nu fiti agresivi sau dominati - doar le faceti un pic incomod. Intrați în spațiul lor personal. [13] Aduceți-vă scaunul mai aproape de partenerul vostru decât de obicei. Faceți un mic pas spre ei dacă stați în picioare. Înclinați-vă peste masă când vorbiți. Aceste comportamente subtile vor schimba dinamica în favoarea ta și le-ar putea împinge să-și vărce fasolea despre ceea ce au făcut. Dacă partenerul dvs. este violent sau dacă credeți că vor deveni violenți, evitați să urmați acești pași. Poate doriți să apelați Hotlinele naționale de violență în familie la 1-800-799-7233 pentru sfaturi.
 3. Nu vă împărtășiți toate informațiile deodată.
  3
  Nu vă împărtășiți toate informațiile deodată. Dacă știți că partenerul dvs. nu a fost la barul de aseară, nu începeți o conversație despre locația lor spunând: "Știu că nu ați fost la bar ultima noapte." Aceasta vă sfătuiește mâna și face este mai ușor pentru ei să nege că trișeau. [14] În loc să așteptați ca ei să cadă în capcana oferind o scuză, apoi comparați povestea lor cu informațiile despre care știți cu certitudine unde nu au fost văzute și cu cine nu erau cu ei. Acest lucru vă va permite să vă dezactivați alibiul.
 4. Pretindeți că știți exact ce se întâmplă.
  4
  Pretindeți că știți exact ce se întâmplă. Dacă credeți că aveți dovezi substanțiale că partenerul dvs. este înșelător, dar nu este 100% pozitiv, puteți face cazul dvs. împotriva lor direct, într-un efort de ai face să mărturisească. Găsiți un moment liniștit atunci când sunteți amândoi acasă împreună. Confrunta-ti partenerul spunand ceva de genul: "Stiu ce se intampla", "Cred ca ar trebui sa vorbim despre persoana pe care partenerul tau te inseala". conversația oferindu-i partenerului șansa de a mărturisi întrebându-te: "Este ceva ce vrei să-mi spui?" Bluffing-ul poate fi eficient când încerci să-l faci pe partenerul tău să recunoască că trișează, dar dacă nu cumpără bluff-ul tău, nu vor recunoaște ce se întâmplă cu adevărat. În plus, după aceea, se vor simți mai încrezători că nu știi nimic despre activitățile lor. Dacă vă blafați partenerul, dar nu vă înșelă cu adevărat, veți arăta destul de prost.
 5. Lăsați-o pe partenerul tău să completeze spațiile libere.
  5
  Lăsați-o pe partenerul tău să completeze spațiile libere. Când faceți bluff, ghidează partenerul tău să-ți spună ce au făcut prin a oferi detalii cu o narațiune construită pe fapte pe care le știi sigur. De exemplu, ați putea spune: "În fiecare noapte în această săptămână ați fost acasă foarte târziu. Mi-ai spus că ești cu prietenii, dar nu ai fost, nu-i așa? "Apoi aduci povestea pe care o crezi (sau știu). Partenerul dvs. ar trebui să înceapă să facă corecții și să completeze detalii despre ceea ce sa întâmplat cu adevărat. [16]
 6. Răspundeți calm când partenerul dvs. mărturisește că trișeau.
  6
  Răspundeți calm când partenerul dvs. mărturisește că trișeau. Chiar dacă ai bănuit de mult că partenerul tău este înșelător, poate fi înfricoșător și emoționat când îl admit. În ciuda caracterului emoțional încărcat al situației, nu începeți să strigați sau să vă abuzați fizic partenerul. Aceste comportamente nu sunt doar imature și nedrepte ", ei ar putea fi, de asemenea, motive pentru acțiune juridică. [17] Pentru a reacționa calm, respirați încet și deliberat prin nas atunci când auziți că partenerul tău este înșelător. Expirați prin nas și asigurați-vă că expirația durează mai mult decât inhalarea. Scuzați-vă într-o altă cameră sau mergeți la o plimbare pentru a vă șterge capul dacă aveți nevoie. Sunați-i pe un prieten sau pe un membru al familiei pentru a le spune ce se întâmplă. Cel mai bun mod de a face față realizării pe care partenerul dvs. o înșeală este să obțineți sprijin de la cei care vă interesează.