Cum să evitați zahărul la locul de muncă

De obicei, este mult mai ușor să limitați consumul de zahăr la domiciliu, unde aveți control total asupra dvs. și a împrejurimilor dvs. Cu toate acestea, acest lucru poate fi mai mult o provocare atunci când sunteți la lucru și supuși obiceiurilor alimentare ale colegilor dvs. și tentația automatelor și a hranei pentru fast-food. Dar, cu puțin efort, vă puteți da seama cum să evitați să mâncați prea mult zahăr la locul de muncă.

Cap 1
Gestionarea unor alimentații sănătoase, cu conținut scăzut de zahăr

 1. Aduceți mâncarea proprie la lucru.
  1
  Aduceți mâncarea proprie la lucru. O cheie pentru a evita poftele de zahăr este să vă aduci mâncarea proprie pentru a avea mai mult control asupra a ceea ce puneți în corpul vostru. Dacă vă este foame pentru o gustare la locul de muncă și nu aveți nimic sănătos în jurul valorii de, este o tentație foarte ușoară de a cumpăra ceva din mașina de vânzare sau de a mânca cookie-urile făcute de colegii tăi. Unele lucruri pe care le-ați putea aduce sunt: ​​[1] Felii de fructe Biscuiți din cereale integrale Legume și hummus Ciorbe fără îndulcire Unt de arahide Salată Popcorn cu microunde
 2. Stocați frigiderul de birou cu gustări sănătoase.
  2
  Stocați frigiderul de birou cu gustări sănătoase. Dacă vă uitați propriul prânz sau gustări într-o zi la serviciu, vă va fi benefic să aveți opțiuni sănătoase de gustare deja la locul de muncă. Lăsați doar obiecte sănătoase cu conținut scăzut de zahăr în bucătăria biroului sau cameră de rupere pentru a vă menține tentația scăzută și pentru a vă oferi o alternativă potrivită dacă uitați gustările dvs. [2] [3] Unele gustări bune de păstrat la birou includ: iaurt fără zahăr sau cu conținut scăzut de zahăr; nuci nesăruite; bacuri de morcov și hummus; biscuiți din cereale integrale; fructe cum ar fi strugurii sau cireșele
 3. Dă-ți impresia în altă parte.
  3
  Dă-ți impresia în altă parte. Mulți oameni se întorc la gustări și băuturi dulci la locul de muncă pentru a obține o doză suplimentară de energie necesară în timpul zilei lungi de lucru. În loc să recurgeți la o băutură energizantă sau la o altă gustare dulce, încercați ceva cu proteine ​​slabe și carbohidrați de calitate. [4] Câteva exemple de alimente pe care le puteți încerca, în schimb, includ: o pâine cu iaurt, fructe și o mână de nuci Un pahar de lapte de ciocolată Un amestec de migdale și cereale integrale de somon și o jumătate de ceasca de quinoa sau orez brun O proteină se agită cu cel puțin 25 de grame de proteină
 4. Bea apă.
  4
  Bea apă. Una dintre cele mai ușoare căi de a cumpăra zahăr este consumul de băuturi zaharoase cu conținut ridicat de calorii, cum ar fi sifon, suc sau cafea îndulcită. Faceți o decizie de a bea apă numai în timp ce sunteți la locul de muncă. Acest lucru vă va ajuta să vă hidratezi și să vă faceți să vă simțiți mai sănătoși și mai energici. Dar, de asemenea, vă va ajuta să scădeați cantitatea de zahăr pe care o consumați în timp ce vă aflați la lucru. Dacă aveți nevoie de cafeină pentru a începe ziua, beți o ceașcă de cafea pe drumul spre lucru, dar nu lăsați te bei doar cu apă, când ești de fapt la serviciu. Dacă simțiți că apa este prea slabă pentru a bea tot timpul, încercați să o aromați cu suc de lămâie. Bea dieta sau băuturi fără calorii fără cofeină. Acestea vor conta la aportul total de apă de lichide și poate gust mai bine decât apa.

Cap 2
Efectuarea de decizii proactive despre zahăr

 1. Faceți prieteni la serviciu.
  1
  Faceți prieteni la serviciu. Găsiți oameni care vă vor ajuta în lupta împotriva zahărului, nu vă permiteți dependența de zahăr. Poate vă puteți încuraja reciproc pentru a evita alimentele nedorite. Este întotdeauna mai ușor să faci o schimbare de viață, mai ales una care se ocupă cu a nu vă permite să vă simțiți ceva ce vă doresc, când aveți alți oameni care se angajează să o facă cu dvs. [6] Nu sunteți de acord să aduceți dulciuri pentru a vă ispiti unul pe celălalt. Începeți să faceți biroul dvs. o zonă fără zahăr. Încercați să nu aduceți la muncă gogoși, prăjituri sau alte dulciuri.
 2. Nu aduceți bani la lucru.
  2
  Nu aduceți bani la lucru. Dacă aduceți bani cu dvs. pentru a lucra (în special pentru a schimba), poate fi destul de tentant să-l utilizați în automatul de la biroul dvs. Cu toate acestea, dacă nu aduceți niciun fel de numerar cu dvs. pentru a lucra, nu veți avea acces la această priză de zahăr și veți avea mai multe șanse de a mânca ceva mai sănătos sau de a evita consumul fără minte. schimbați buzunarul sau buzunarele în fiecare noapte și lăsați-l într-un container acasă. În acest fel, nu veți fi tentați să o aduceți la muncă și veți putea să vă plătiți toate modificările ulterioare, după ce le-ați acumulat.
 3. Scrieți sau faceți blog despre alegerile dvs. de mâncare.
  3
  Scrieți sau faceți blog despre alegerile dvs. de mâncare. Mențineți un jurnal (online sau offline) cu toate alimentele pe care le mâncați și cum vă simțiți. Scrierea despre ceea ce mănânci, indiferent dacă este vorba de vizionarea publică sau doar din propria dvs. referință personală, vă va face să analizați alegerile dumneavoastră alimentare. De asemenea, vă va oferi o referință pentru a vă uita înapoi pentru a vedea care este modelul dvs. de-a lungul timpului. Citirea jurnalelor în viitor poate fi chiar mai luminantă decât procesul de scriere. De asemenea, vă poate întări atunci când vă simțiți slabi. Există, de asemenea, aplicații dieta care vor conta numărul de carbohidrați pe care îi consumați într-o zi și să determinați dacă acestea provin din zaharuri simple.
 4. Citiți etichetele produselor alimentare.
  4
  Citiți etichetele produselor alimentare. Dacă intenționați să mâncați ceva, asigurați-vă că citiți prima etichetă pentru a vedea cât de mult este zahărul în ea. Acest lucru vă va ajuta să luați o decizie educată despre faptul dacă ar trebui sau nu să mâncați chestia aia [8]. Dacă nu sunteți sigur de cantitatea de zahăr conținută în ceva de casă, nu vă fie frică să întrebați persoana care a făcut-o.

Cap 3
Prevenirea unei dorințe de zahăr la locul de muncă

 1. Mănâncă micul dejun înainte de a merge la serviciu.
  1
  Mănâncă micul dejun înainte de a merge la serviciu. Prea mulți oameni nu iau timp să mănânce cea mai importantă masă a zilei. Acest lucru poate duce la foame insatiabila pe tot parcursul zilei, precum si la niveluri mai reduse de energie. Un mic dejun cu o multitudine de proteine ​​vă va oferi energie pe tot parcursul zilei. Ouăle și barele de proteine ​​sunt alegeri tipice sănătoase pentru micul dejun.
 2. Exercitați ori de câte ori este posibil.
  2
  Exercitați ori de câte ori este posibil. Mâncați masa de prânz non-îndulcit și apoi faceți o plimbare. Ridicați-vă și mutați-vă în birou ori de câte ori aveți timp liber. Luați scările în locul ascensorului. Luați drumul lung spre baie. Fă tot ceea ce te va ajuta să fii mai activ. [9] Când ești activ, corpul tău arde calorii și pofta de zahăr se va risipi. Exercițiu la o intensitate moderată de cel puțin 150 de minute în fiecare săptămână. Puteți chiar să o împărțiți în intervale de 10-20 minute. Exemple de exerciții de intensitate moderată includ ciclismul, mersul pe jos, grădinăritul și înotul în piscină. În plus, ar trebui să încercați să faceți formare de forță de cel puțin 2-3 ori pe săptămână. [10]
 3. Îndepărtați guma fără zahăr.
  3
  Îndepărtați guma fără zahăr. Dacă vă așteptați la o poftă de mâncare cu zahăr la locul de muncă, încercați să aduceți cu dvs. o gumă fără zahăr (sau lăsați-i pe unii în birou pentru astfel de situații de urgență). Zahărul fără zahăr ar trebui să vă ajute să vă satisfaceți dorința de zahăr cu gust dulce, păstrând în același timp consumul de zahăr. [11]
 4. Distrați-vă când au apucat poftele.
  4
  Distrați-vă când au apucat poftele. Dacă ați făcut tot ce puteți pentru a preveni poftă de zahăr de la lovirea la locul de muncă, dar vă aflați în continuare experiență o poftă, face orice posibil pentru a vă distrage atenția și pofta va trece, de obicei, destul de repede. Încercați să vă ridicați pentru a vă plimba în birou. Faceți acel apel telefonic pe care îl păstrați pentru că știți că va dura prea mult. Începeți o sarcină care vă va menține creierul ocupat - o conversație cu un coleg, un proiect pe care v-ați gândit să-l abordați etc. Ajungeți la o gustare mai sănătoasă.