Cum să adăugați strălucire fondantului

Când decorați prăjiturile, o panglică lucioasă fondantă poate adăuga frumusețea și eleganța creației voastre. Crearea acestui luciu pe fondant este ușor dacă aveți instrumentele potrivite și consumabilele. Iată pașii pentru a adăuga strălucirea la fondant.

Cap 1
Paşi

 1. Cumpărați o pulbere potrivită pentru a vă crea fondantul strălucitor.
  1
  Cumpărați o pulbere potrivită pentru a vă crea fondantul strălucitor. Diferitele tipuri de pulberi vor produce diferite niveluri de strălucire pentru fondantul laminat. Dimensiunea granulelor anumitor pulberi de praf poate fi mai mare decât altele.
 2. Utilizați o pensulă de machiaj curată, cum ar fi una pentru aplicarea unei roșii, pentru a vă prafui fondantul cu pulbere.
  2
  Utilizați o pensulă de machiaj curată, cum ar fi una pentru aplicarea unei roșii, pentru a vă prafui fondantul cu pulbere. Alte perii alternative pe care le puteți utiliza sunt o pensulă mică sau o aerograf.

Cap 2
Folosind pulberea de praf cu lichid

 1. Pentru aproximativ 1/4 linguriță.
  1
  Pentru aproximativ 1/4 linguriță. (1,25 ml) pulbere de praf într-un bol mic sau în ceașcă. Faceți acest lucru cu atenție și încercați să nu respirați sau nu inhalați pulberea.
 2. Utilizați o pensulă mică, de tipul celor folosite de artiști, pentru a amesteca pulberea în castron sau ceașcă cu câteva picături de spumă alcoolică sau extract de aromă.
  2
  Utilizați o pensulă mică, de tipul celor folosite de artiști, pentru a amesteca pulberea în castron sau ceașcă cu câteva picături de spumă alcoolică sau extract de aromă. Se poate folosi și vodka sau gin, precum și extract de vanilie sau lămâie limpede.
 3. Aplicați vopseaua fondantului dvs. cu peria de amestecare.
  3
  Aplicați vopseaua fondantului dvs. cu peria de amestecare.

Cap 3

 1. Îndepărtați suprafața fondantului prin spălarea apei sau a unui alt lichid peste el, dacă utilizați Praful de Shimmer primar al lui Wilton.
  1
  Îndepărtați suprafața fondantului prin spălarea apei sau a unui alt lichid peste el, dacă utilizați Praful de Shimmer primar al lui Wilton.
 2. Pulverizați praful de strălucire primară din borcanul său în fondant umed.
  2
  Pulverizați praful de strălucire primară din borcanul său în fondant umed.
 3. Scuturați excesul de pulbere și rezervați-o pentru decorarea altor piese fondant.
  3
  Scuturați excesul de pulbere și rezervați-o pentru decorarea altor piese fondant.