Cum să a alege o imagine de profil

Aveți nevoie de o nouă pictogramă? O auto-alegere? Atât de multe alegeri sunt acolo! Dacă aveți nevoie de ajutor, ați ajuns la locul potrivit, deci continuați să citiți! Veți învăța cum să alegeți imaginea perfectă a profilului pentru dvs.

Paşi

 1. Decideți dacă veți fi sau nu.
  1
  Decideți dacă veți fi sau nu. Imaginea ta va fi din partea ta sau a altcuiva? Poți Google o imagine a modelului tău de model și poți seta această pictogramă. Puteți, de asemenea, pur și simplu snap o imagine cu tine în baie și de a face că profilul dvs. de profil curent! Nu există limite.
 2. Obțineți fotografia.
  2
  Obțineți fotografia. De ce va fi imaginea? O ceașcă de cafea? Un animal? O persoana? Aflați și începeți ceea ce vă place.
 3. Alegeți-vă designul dacă vreți unul.
  3
  Alegeți-vă designul dacă vreți unul. Ce fel de design vă place? Doriți să editați ceva cu Photoshop? Modificați luminozitatea? Fă ce iți place! Puteți adăuga chiar și unele frontiere distractive.
 4. Ar trebui să-ți faci propriul sau să găsești ceva pentru tine?
  4
  Ar trebui să-ți faci propriul sau să găsești ceva pentru tine? Unii oameni de pe Tumblr, Instagram sau orice alt site fac icoane de celebrități. Căutați câteva dintre acestea dacă doriți!
 5. Încercați să vă fotografiați, dacă doriți.
  5
  Încercați să vă fotografiați, dacă doriți. Poți chiar să te îmbraci. Încearcă orice! În camera dvs. de zi, curl părul sau aruncați pe un machiaj.
 6. Știi ce vrei.
  6
  Știi ce vrei. Un obiect? O celebritate? Orice. Aflați ce doriți, urmați pașii de mai sus și sunteți pregătiți pentru următoarea pictogramă.