Cum să fixăm porumbul de caramel cu arahide

Aceasta este o rețetă pentru o gustare sau o petrecere. Puteți să aveți oricând doriți, dar este un tratament foarte dulce. Este nevoie de un dinte dulce!

Paşi

  1. Luați spray-ul de gătit.
    1
    Luați spray-ul de gătit.
  2. Ungeți tigaia.
    2
    Ungeți tigaia.
  3. Combinați arahidele și popcornul în acea tava.
    3
    Combinați arahidele și popcornul în acea tava. Gatiti la 250 ° F (121 ° C) in cuptor
  4. Realizarea sosului de caramel
    4
    Realizarea sosului de caramel
  5. Combinați siropul de porumb, untul, zahărul brun și sarea în acea cratiță.
    5
    Combinați siropul de porumb, untul, zahărul brun și sarea în acea cratiță.
  6. Aduceți combinația la fierbere
    6
    Aduceți combinația la fierbere
  7. Se fierbe 5 minute fără agitare.
    7
    Se fierbe 5 minute fără agitare. Scoateți căldura și lăsați-o să se răcească, apoi în cele din urmă puteți amesteca în vanilie și bicarbonat de sodiu
  8. Se toarnă amestecul de caramel mirositor cald peste popcornul acum terminat și se lasă să se coace popcornul în cuptor timp de o oră la temperatura veche, 250 ° F (121 ° C)
    8
    Se toarnă amestecul de caramel mirositor cald peste popcornul acum terminat și se lasă să se coace popcornul în cuptor timp de o oră la temperatura veche, 250 ° F (121 ° C)
  9. Lăsați-vă să se răcească și să se rupă cu mâinile și să se depoziteze în recipientul etanș, după cum este necesar, în Lucrurile de care aveți nevoie
    9
    Lăsați-vă să se răcească și să se rupă cu mâinile și să se depoziteze în recipientul etanș, după cum este necesar, în Lucrurile de care aveți nevoie